Friday, November 29, 2013

Uncharted 4

omgomgomgomgomgomg I KNEW IT!

Sunday, November 24, 2013


Saturday, November 23, 2013

The babysphynx

Emma gave birth to five beautifull sphynxbabies <3

Everything went perfectly well. We were very excited to see there was five! Emma purred her way through the labour. Shes the best!

Thursday, November 21, 2013

The Counselor

omgomgomgomgomgomgomgomg. Ny favoritt.

Sunday, November 17, 2013

Cutie

Yul leter etter pupp på seg selv

Yul and Uncharted on a sunday


Frozen grapes. Best thing in the world.

Saturday, November 16, 2013

Touch of Evil

Wednesday, November 13, 2013

Emma and her pregnancy

Emma er drekrig som nevnt, og hun har termin allerede til helgen. Jeg er bortreist i noen dager, men jeg skal få vist dere den enorme magen hennes. Hun tok røntgen i dag og vi forventer deretter 4-5 kattunger! Jeg gleder meg så vanvittig. Tenk at den skjønne prinsessa mi skal bli mamma! Hun er så rolig og fin, selv med den enorme magen. Vi gleder oss veldig. Snart har vi forhåpentligvis oppe en webside også.
Det er bare å ta kontakt hvis du kunne tenke deg en liten nakenkatt eller om du er nysgjerrig. Jeg forteller veldig gjerne!

Captain's log Stardate 121120130044

Sunday, November 10, 2013


Wednesday, November 6, 2013

Feeling blue

Jeg kom nettopp hjem fra jobb. En fin dag, og uka flyr! Noen julegaver er unnagjort og jeg tenker jeg må pause lesingen av Hunchback of Notre Dame om noen uker, da jeg må begynne å lese A Christmas Carol istede. Notre Dame blir jeg ikke ferdig med, ikke sjangs. Jeg leser bare på bussen, noe som tilsvarer 20 sider om dagen. En bok i dens kaliber koser jeg meg med og bruker lang tid på. Jeg liker den, so far. Litt spesielg å lese en 200 år gammel bok som forteller en "datidens" 300 år gammel historie. Blir noen år siden Quasimodos tid da, ja.

Jeg skal være flink å blogge i helgen! Kanskje til og med på fredag! Det er såå mye gøy jeg skulle ha delt. Jeg må bare ha tid til å sette meg ned med pc'en og ikke bare telefonen. Til søndagen er det seks år siden jeg og Rino ble kjærester! Tenk det! Vi feira allerede i går med middag og kinodate. Hele Marveluniverset begynner å falle i smak egentlig. Det slo meg først i går da jeg så Thor "2".

Sunday, November 3, 2013

The pleasures of working early

Etter en fridag er det tilbake på jobb i morgen tidlig. Heldigvis så liker jeg å jobbe tidlig, for da får man med seg hele dagen, på en måte.

Fridagen skulle egentlig gå med til produktive ting som må gjøres, men det ble heller en ulrimat daffedag som snart ender med sin andre film. O, brpther where art thou? Så vi tidligere, og jeg spiller som vanlig skyrim mens rino spiller assassins creed black flag. Det er faktisk ganske fett! Kommende film for kvelden er usikker.

Planene som skulle blitt gjennomført var bading av katter og fotografering før det ble mørkt, men ryggen min har streika helt. Jeg joina og vi ble enige om å ha helt fri i dag. Emma og den enorme magen hennes kan fotograferes i morgen <3


Bebi on my lap

Friday, November 1, 2013

Luck

Some of the treasures i find on an everyday basis ends up inside the books im currently reading. Just finished The Phantom of the Opera, and started on it's inspiration, The Hunchback of Notre Dame. Not too fitting for todays Halloween theme, but not too bad either.

Jeg jobbet overtid i dag, burde sove nå for jeg jobber tidlig i morgen. Updates? Jeg har begynt i ny jobb og har derfor enda mindre tid til ting fremover, også er Emma maksimalt drektig og supertjukk. Termin er mellom 16-20 november. Det kommer bilder, jeg lover!

Yul sover