Wednesday, August 28, 2013

Portraits #96


Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Sunday, August 25, 2013


always in my heart

Har dere sett noe så herlig før? Jeg savner Baileys så innmari til tider. Jeg er så utrolig takknemmelig for at jeg tok vare på han med så mange minner. Se for en kosegris da! Jeg skal bli flinkere til å dokumentere de tre pusene jeg bor med nå. Emma, Bebi og Yul er noen sære personligheter de også! Bebi og jeg er sammen hele tiden.Ellers minner denne søndagen meg på veldig mange vanlige helger fra tilbake i tid. Når jeg jobber så mye så glemmer jeg å sette pris på helgene, men denne er skikkelig fin. Det er bare denne søndagen jeg har fri, men det er deilig for det. Nå spiller Rino Splinter Cell Blacklist, jeg har vært på harrytur i sverige og kvelden avsluttes forhåpentligvis med noen katter på fanget og film på skjermen. Kanskje jeg klarer å skvise inn litt fotoredigering, litt tattooskissing for en venninne og kanskje litt bloggings. 

Jeg vil egentlig veeeldig gjerne ha noe å se tilbake til her. De siste 6 mnd er det tynt med materiale her! hmpf.  
God helg alle!

Wednesday, August 21, 2013

Portraits #95


Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Tuesday, August 20, 2013

on the coast of the mediterranean sea

This is just a bunch of random photos from the two-week vacation in benalmadena, spain. Spain was hot. Almost too hot. My milkwhite skin turned quite dark over the days spent in the sun, even with the use of +40 suncare. I went for long walks. Felt pretty in long dresses in the evening. I found a particular necklace I have been imagening and looking for for ages. I found some new friends and went for more walks. I ate watermelon with a spoon and I ran after lizards without any luck of catching any.


Sunday, August 18, 2013


Saturday, August 17, 2013

Back in my 'oh so beloved' norway ♥

I am finally home. I cannot describe how well the feeling of comming home was. To meet the pets again, so use the same toilets, to smell the norwegian air and to appreciate everything you tend to forget you have on a daily basis. 

Dog vi hadde tatt feil av avgangen på flyet (noe som gav oss en ekstra time) merket jeg konsekvensene av å proppe i meg en kvart melon kvelden før. Toalettbesøk på toalettbesøk på toalettbesøk. Det er hverken lett på flyplasser eller på fly spør du meg. Flyet var i forsinket, men jeg tror ikke jeg har hatt en mer behagelig flytur før. 

Detaljer om sydenferien vår kommer siden, og dere som har fot-fobi får lukke øynene når jeg slenger ut "travelling feet" bildene mine (I all hovedsak bilder av mine føtter). Photoshop er for øyeblikket klikk (med tanke på redigering og publisering av feriebilder), og jeg må bruke den lille tiden min på pc'n på å kode en webside. Det kan med andre ord tenkes at jeg forblir like treg som alltid. Det er jo tross alt tilbake til hverdagen igjen på mandag. 

I morgen henter vi Yul, og jeg håper jo at jeg er smart nok til å ta litt bilder av han til bloggen slik at dere får se. Yul skal være fremtidig pappa til eventuelle barn av Emma og Bebi. Jeg gleder meg veldig til å få Yul hjem! 

 (Hoover image to make it change)

Som jeg kommer til å savne lidl(haha i know), vannmelon, saltvann, sol, firfisler, aircondition, shopping, basseng, tid til å lese masse og kjæresteferiekos.

Wednesday, August 14, 2013

Portraits #94


Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Sunday, August 11, 2013


Wednesday, August 7, 2013

Portraits #93


Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Sunday, August 4, 2013


Friday, August 2, 2013

the journey ahead

Nå er jeg såå klar for ferie. Magen er helt mongo og jeg er utrolig sliten etter en stressende uke. Endelig siste dag på jobb på to uker! Vi reiser tidlig i morgen og akkurat nå klarer jeg ikke gjøre annet enn å sitte stille og la ryggen hvile. Det er fremdeles mye på listen som skal gjøres, men jeg har ihvertfall fått pakket. Ihvertfall noe før det ble for tungt... Nå er det bare å dusje og sette på punktvipper egentlig så er jeg klar.

Jeg koste meg litt ekstra i morges før jeg begynte på jobb. 

I går var vi på besøk hos to flotte hannkatter og vi endte opp med å deleie dem begge to. Sheikh og Yul. Yul flytter hjem til oss når vi kommer hjem fra spania, og Sheikh blir hos matmor. Sheikh er pappan til Yul, og Yul er fremdeles en liten bebi i hodet. Jeg gleder meg utrolig til å se hvordan Emma og Bebi mottar han. Jeg kommer til å savne dyrene veldig mens vi er borte. Jeg kommer til å savne rutinen til meg og Bebi; jeg går på toalettet og hun følger med fra katterommet, når jeg er ferdig blir hun med meg i senga og vekker Rino. Deretter kommer Emma, også soler de seg i vinduet helt til jeg drar.

Jeg skulle ønske jeg rakk å gjøre noe mer ut av dette før jeg drar, men jeg er altså bare så utrolig sliten. Jeg sovner nesten for det er blitt så lite søvn de siste dagene. Jeg er halvveis i en 22-punkters liste og jeg har enda ikke rukket å spise siden jeg kom hjem.

Jeg tar med både kompaktkamera og speilrefleks så det blir forhåpentligvis noen spor av turen. Jeg tar med meg World Ward Z boka og en eller annen Jane Austen bok. Jeg vet allerede hva jeg skal reise i og jeg er veldig forberedt på å bli møtt av en varmebølge og jeg kommer til å dø. ehe.

Jeg leste nettopp ferdig To the Lighthouse (bildet), og hvis du er litt forberedt på hva den bringer så anbefaler jeg den på det sterkeste. En flott menneskebeskrivelse, hele boka. Gåsehud hele tiden.

Alle dyrene hilser! ♥