Monday, April 29, 2013

runners

Ok, jeg vet at lissene er neongule og at de alt i alt ser ganske teite ut, men de er gode! Jeg lover! Jeg har løpt på noe som hører til på et museum i evigheter, og for å være helt ærlig så har jeg ikke løpt mye i det siste av den grunn. Jeg har ikke behov for noe dyrt noe helt enda, for den motivasjonen er bare skummel. Disse fant jeg på skoringen tror jeg, knappe 299 kroner. Det var salg da jeg handlet, så de kostet meg litt over 200 kroner. Jeg tok dem med på en tur med Ariel i går, og de er kjempegode! Kondisjonen min derimot er ikke helt på topp, Ariel sin derimot. Det blir forhåpentligvis mer jogging fremover, og nå skal jeg dra fram sykkelen også!


Jeg kjøpte en GTA pakke på steam i går som inkluderer alle GTA spill (minus to DLC'er). Nå skal jeg derfor spille litt før jeg drar på jobb.

Sunday, April 28, 2013


Saturday, April 27, 2013

akkurat slik en lørdag skal være

Opp på jobb og avslutte med en shoppingrunde før jeg fartet hjem med både lørdagsgodt og joggesko i boks. Dobbeltmoralistisk, eller hur? Jeg har handlet drit i dag, men jeg klarer ikke få i meg mye sukker før jeg blir kvalm og dårlig, so I guess I'm lucky like that. Da kan jeg ikke spise så mye uansett hvordan jeg vender på det. Den siste uken har jeg bare spist frukt og grønt bortsett fra den ene middagen hos mamma og pappa med laks og pasta. YUM. En av mine favoritter som jeg en dag skal være så kul å blogge om.

Da jeg kom hjem gikk jeg og elskling en tur i det fine været og jeg kjøpte is og fiskegrateng på salg. Når jeg skal orke å spise det spørs jo igjen... Jeg tar en liten oppsummering på materialistiske innkjøp og kupp jeg har gjort i dag senere. Nå er jeg limt fast på samme spotten, og det har jeg vært siden jeg så Miss Marple for over en time siden. ehe...

Nå begynner bloggens 101 faovirte films å bli ferdig, og den kan komme i løpet av kvelden eller morgendagen. Jeg skal slappe av som resterende gjøremål denne dagen; det kjennes ut som om jeg trenger det. Joggeskoenes jomfrutur får bli i morgen! Gleder meg, jeg fikk den til og med på salg så heldig som jeg er.

Jeg har forresten falt skikkelig for klær med aztec-inspirerte prints. Gjerne i farger, egentlig. Disse er ikke lenket, men nr 1 og 3 er H&M, nr 2 er topshop tror jeg, men jeg har kjøpt en lignende en på bikbok. Dessuten har vi et dødskult skjerf på jobben i beige og brunt med turkis og oransj som jeg bare ha når jeg får råd! gina tricot har et kult aztec-printet tubeskjerf, men det har kun mønster på den éne siden og det er vanskelig å få det til å ligge så mønsteret syns. Sort/hvitt, forresten. Tips meg gjerne om du vet om noe sted som har noe kult med aztec-print. Jeg mener å si jeg har sett en fargeglad cardigan på carlings, men det er tilbake i vinter. Jeg mener å huske at den var litt dyr også, men kanskje jeg har flaks og at den er på salg nå?
Kanskje jeg får sett en film før jeg slokner. Jeg så The Intouchables for andre gang da jeg var hos mamma og pappa. For en hærlig film. Mamma lo så hu skreik og pappa humra ofte.

Wednesday, April 24, 2013

so long ♥

Endelig hjemme fra jobb! En givende dag som har gitt meg vondt i beina. Vi har en intern bingo-konkurranse på jobben, og i dag fikk jeg bingo! Jeg er supergira, ehe. Nå skal jeg prøve å få i meg noe mat før jeg slokner. Jeg satt vekkerklokken allerede klokken ni i kveld, til 0600 i morgen. Timene minker as I write. Da skal det dusjes, deretter skal jeg drasse meg meg et tungt stativ, levere det hos min kjære far, så skal jeg på jobbmøte og deretter stresse med å skvise noen blanke mynter ut av en seddel før jeg setter meg på toget (avhengig av om jeg får skaffet mynter til togbillett), på vei hjem til mamma som er hjemme fra sykehus ♥ 

Da er jeg ikke tilbake i bloggen før tidligst fredag, og senest lørdag kveld etter jobb. Ha en fin resterende uke!

Portraits #78


Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Seven Phsychopaths

Embrace yourself: This is my new favorite film. Spoiler alert: screenshots of the film under.


Jeg ble helt sjokkert da elskling kom hjem med Killing Them Softly OG min absolutt nye favoritt Seven Phsychopaths på releasedatoen. For en fantastisk film! Så utrolig mye genial dialog, geniale karakterer og en fantastisk og korka historie. Jeg ler så jeg griner når jeg ser den og jeg verdsetter hvert eneste øyeblikk, hver eneste gest av skuespillerne og hvert eneste bilde. Filmen er ikke bare fantastisk manusmessig, men den er vakker også (hvis du klarer å se etter). Bildenes skjønnhet synes ihvertfall godt når dere kun ser screenshotsene under og ikke selve filmen.


Jeg har lenge hatt filmen In Bruges som en favoritt høyt oppe på top 10. Og In Bruges er Martin McDonaghs debutfilm, og Seven Phsychopaths er derfor intet mindre enn Martin McDonags nyeste og andre film. Tenk å lage en så annerledes, men likevel så fullbyrdet andre film?! Jeg er helt i ekstase. Denne filmen er GENIAL. Og kjenner jeg noen av dere så godt som jeg liker å tro, så er det flere av dere som vil sette pris på en korka historie om en manusforfatter som skriver historien om Syv Psykopater, mens de opplever en phsyco historie som på sett og vis faktisk er ganske realistisk, og ikke minst oppleves realistisk gjennom fantastisk skuespill. Og ikke glem at filmene jeg liker ikke serverer seg selv på sølvfat, vil du le må du nesten jobbe litt for det selv også.

Filmen er også åpen for at du skal kunne føle sympati og felle en tåre også mellom alt kaoset.

← scroll →
br />br />


← scroll →

Jeg klarte ikke bestemme meg for om jeg skulle ha den selv-rullerende bildeviseren eller denne, men det ble denne, sånn i tilfelle noen her ikke vil se bildene, så skal de ikke begynne å danse uten forvarsel. ehe. Dessuten er det ganske mange bilder, og det går fortere å scrolle i denne. Jeg hadde tekst i starten, men det sugde så jeg fjernet den og fortsatte screencappingen. 

Nå stikker jeg på jobb!