Friday, August 2, 2013

the journey ahead

Nå er jeg såå klar for ferie. Magen er helt mongo og jeg er utrolig sliten etter en stressende uke. Endelig siste dag på jobb på to uker! Vi reiser tidlig i morgen og akkurat nå klarer jeg ikke gjøre annet enn å sitte stille og la ryggen hvile. Det er fremdeles mye på listen som skal gjøres, men jeg har ihvertfall fått pakket. Ihvertfall noe før det ble for tungt... Nå er det bare å dusje og sette på punktvipper egentlig så er jeg klar.

Jeg koste meg litt ekstra i morges før jeg begynte på jobb. 

I går var vi på besøk hos to flotte hannkatter og vi endte opp med å deleie dem begge to. Sheikh og Yul. Yul flytter hjem til oss når vi kommer hjem fra spania, og Sheikh blir hos matmor. Sheikh er pappan til Yul, og Yul er fremdeles en liten bebi i hodet. Jeg gleder meg utrolig til å se hvordan Emma og Bebi mottar han. Jeg kommer til å savne dyrene veldig mens vi er borte. Jeg kommer til å savne rutinen til meg og Bebi; jeg går på toalettet og hun følger med fra katterommet, når jeg er ferdig blir hun med meg i senga og vekker Rino. Deretter kommer Emma, også soler de seg i vinduet helt til jeg drar.

Jeg skulle ønske jeg rakk å gjøre noe mer ut av dette før jeg drar, men jeg er altså bare så utrolig sliten. Jeg sovner nesten for det er blitt så lite søvn de siste dagene. Jeg er halvveis i en 22-punkters liste og jeg har enda ikke rukket å spise siden jeg kom hjem.

Jeg tar med både kompaktkamera og speilrefleks så det blir forhåpentligvis noen spor av turen. Jeg tar med meg World Ward Z boka og en eller annen Jane Austen bok. Jeg vet allerede hva jeg skal reise i og jeg er veldig forberedt på å bli møtt av en varmebølge og jeg kommer til å dø. ehe.

Jeg leste nettopp ferdig To the Lighthouse (bildet), og hvis du er litt forberedt på hva den bringer så anbefaler jeg den på det sterkeste. En flott menneskebeskrivelse, hele boka. Gåsehud hele tiden.

Alle dyrene hilser! ♥

0 comments :