Saturday, April 6, 2013

the not so furry furry friends

De siste to ukene har jeg gått uten kamera. Ikke at jeg ville vært noen bedre blogger om jeg faktisk hadde kamera, men det ville resultert i noen bilder i bedre kvalitet enn disse, nå som jeg faktisk blogger igjen. Det gamle digitalkameraet er alltid med meg i veska, men jeg er ikke alltid like flink til å dra det fram hjemme lenger. Jeg burde, for photoshop-scratchdisken min takler ikke å lage gif av filmer tatt med 650d kameraet, så det må fremdeles bli den gode gamle trofaste. 

 En liten oppdatering på hva som skjer i livet mitt - ja, for det er nettopp det som skjer når jeg ikke blogger, jeg lever et liv. Hardt å forstå seg på, sant? Jeg leser mye for tiden, og det er heelt fantastisk å komme tilbake til den gamle vanen jeg trodde jeg hadde mistet. Jeg bestilte jo en hel besetning via tanum.no for en stund tilbake, og vurderer nå så smått å dele det i bloggen. Vent litt, hva er skjedd med meg?! Selvfølgelig skal jeg dele i bloggen. Hva er vel bloggen hvis jeg ikke kan se tilbake på ting! Klart alt slikt skal med!!! (utropstegn overload) 

Det mest spennende som skjer for tiden er Báthory, ei lita sphynx-jente som er på vei hit i dette øyeblikk. Vi utvider flokken med enda et individ, litt uventet men veldig velkomment! Jeg gikk igjennom katteartikler på finn.no for å se om jeg fant noe råbillig og kult til kattene, og hvem blar vel igjennom utstyr uten å se på søte katter da vel? Der finner jeg Báthory og faller pladask med en gang! Med skilpaddefarger (mye rødt) og blå øyne klarer jeg ikke dy meg. Jeg forhører meg med den andre delen av lommeboka, også kalt Rino, og bestemmer meg for å skrive til eieren av Báthory. Mange mail og timer i koslige telefonsamtaler har jeg både bestemt meg, og blitt den heldige utvalgte som skal få adoptere Báthory! For en glede. Hun sies visst å være både høyt og lavt til en hver tid, men også den hærligste kosekatten. Hun vil passe perfekt inn sammen med Emma og Sammy! Hun er 5 måneder (kanskje snart 6) og hun er nok som kattunger flest, vil jeg tro. Jeg har fått sett masse bilder og filmer av henne og jeg kjenner det kribler skikkelig i magen på å møte henne etterpå! Jepp, for hun er på vei fra Sverige nå, og vi møter og henter henne i Oslo senere i dag. Tenk så gøy det skal bli! Vi har nettopp fått inn et enormt klatrestativ, en ny hule/kurv og en ny kattedo til annledningen. Jeg venter også klær til alle de tre kattene og er veldig spendt på om det passer! Emma er liten av natur, og Báthory er jo enda liten, men Sammy får nok på seg det meste skulle jeg tro og håpe! 

Utover euforien ved å adoptere et nytt dyr så måtte Qiara sendes akutt til dyrlegen i går ettermiddag. Med blødende analåpning og kraftige skjelvinger og balanseproblemer var vi redde for at det skulle være fatale beskjeder å møte på klinikken. Blødningene viste seg heldigvis bare å være et relativt vanlig problem. Hunder har to kjertler i baken, og Qiara har visst klart å sprekke den ene. Skjelvingen fikk vi dog ikke noe svar på, men vi skal overvåke henne nøye. Hun sliter ikke med det hele tiden, så vi får se hva som skjer. Hun begynner jo å dra på årene hun og...

Og jo, Bioshok må jeg jo også nevne. Kort dog, for nå begynner det å bli langt her. Jeg kan heller ta et eget innlegg om Bioshok Infinite senere, for det fortjener det virkelig. Fantastisk; helt fantastisk. En hærlig og forfriskende spillopplevelse. Mildt sagt.

wringkles in a joungle saying hi. sortof.

0 comments :