Friday, April 19, 2013

Not done yet

Nå er den snaaart ferdig. Bare småting igjen, med mindre jeg blir veldig pirkete. Takk for latterlig fine kommentarer forresten! 

†††

Soon done with it! Thank you for your awfully nice comments, by the way! 


jeg har smerter som ligner voksesmerter i beina. dårlige sko på jobben, i guess. dagen i dag startet slik: elskling står opp klokken halv 6, jeg drar meg til halv 7. vi hopper i dusjen og poff følger jeg elskling til bussen i pøsregn med veldig tungt kamerautstyr på rygg og i armer. bussen var forsinket og elskling rakk ikke toget, vi venter. jeg begynner ikke på jobb enda. veldig våte venter vi en halv time på toget, så drar han og jeg løper. våt katt. håper ikke jeg blir forkjølet. jobb og sukkererter, så tar jeg på meg den våte og kalde jakken min før jeg kjøper hjem kokosboller. jeg elsker regn, men hadde ikke hendene frie til å filme det i morges. jeg filmet vind på veien hjem igjen mens jeg leste 20, 000 leagues under the sea fra ca side 325. hjemme i sengen; konsumere én kokosbolle, to kokosboller. tur? ja, tur. plagg på plagg på plagg. ut i søla og nesten blåst over ende. gå gå gå, stoppes av vann, snu, gå gå gå, tråkke i dypt vann, gå gå gå. jeg gikk hjem straks jeg fikk en sms om at mamma er lagt inn på sykehus. akkurat nå er det alt jeg vet. 

så, tegne og vente på elskling. endelig kom min kjære pc og mann hjem. note: jeg skrev pc først. nå klarer jeg ikke holde øynene åpne lenger, men jeg bare måååå presse meg selv for å få rensa den dumme stanga i nesa. neida, den er fin. bare litt dum.

1 comments :

Magda said...

wow :O that looks amazing! well done my dear you surely have a big talent!!!!!