Wednesday, April 10, 2013

Countess Báthory aka Bebi

Dette er Báthory, også nylig døpt Bebi. Med øyebuse og rampeblikk ble det en litt dårlig fotosession, men her er hun ihvertfall. En fantastisk skjønn liten skapning som bilder ikke beskriver godt nok. Snart et halvt år gammel, og fremdeles en liten kattunge. Endelig er Emma større enn noen andre i huset.

Bebi sover under dyna på natta, men helst oppå - for logisk nok er det lite med luft under dyna etter noen minutter. Bebi er foreløbig det eneste dyret i huset som ikke klarer å ligge under dyna i ubegrenset tid.

Dagen etter at Bebi kom spiste hun av alt det fristende jeg hadde satt fram i håp om å få henne til å spise rett etter annkomst. Siden da har hun spist svært godt og isted løp hun løpsk i senga etter å ha tråkket i sin egen avføring. Digg sant? Noen som er lei av å høre på ekskrementhistorier nå eller? Det er garantert ikke siste gangen.

Forut å spise, sove og drite leker Bebi slik kattunger skal leke - bare enda litt søtere. Da Emma var liten ble hun en liten djevel som skulle drepe (alle de små kosebamsene mine f.eks) men Bebi? Hun skal drepe, men hun maler samtidig og alt hun lager av lyder indikerer at alt er lek. Hun er helt fantastisk og jeg må filme henne og vise fram, for bildene gjør henne ikke rett i det hele tatt. Lille bebijenta. Noen ganger minner hun meg litt om Baileys faktisk - men det er hærlig å ha så mange katter med forskjellige ansikter, for det blir som med mennesker, at du ser forskjell på trekkene dems.

Akkurat nå er hun i karantene, for hun er forkjølet og vi ser nødig at noen andre blir smittet.


1 comments :

Katrine said...

Omg! Jeg må komme på besøk en gang til sommeren. Har så lyst til å hilse på de fine :3