Monday, March 11, 2013

Meet Sammy the sphynx

Dette er Sammy. Sammy er en to-år gammel, kastrert sphynx. Han skal omplasseres, og nå er han på prøvetidsbesøk hos oss for å se om vi fungerer sammen og om Sammy kan bo her. Sammy har blå øyne og kommer originalt fra Latvia eller Littauen og hvis han blir hos oss er vi hans tredje hjem. Sammy er stor og veldig kosete, han liker å nusse og snakke og frese på alle de andre dyrene i huset. Hittil har han altså ikke helt tilpasset seg.

I morges bæsjet han en udelikat masse på sin egen hale, og da ble det badings.

Sammys hale er en hårete krøll.

Og ellers har jeg meldt meg syk i dag. Jeg har en voldsom smerte i kjeven som har pågått siden fredag kveld - den er på sitt verste nå og ingen smertestillende jeg har fått tak i hjelper. Ingen natts søvn oppi det hele hjelper ikke. I dag skal jeg prøve å slappe av, tross en kjeve som kjennes brukket ut (den er ikke det, det er bare en voldsom, konstant smerte som regjerer og gir meg smerter i hele halvdelen av hodet. Klaging i know. Opplevd det før?

4 comments :

Meeow said...

oooooh - he is such a beautiful cat! Wish you the best for your new friend - hope, he gets settled down at your home soon! <3

Draupne said...

Så nydelig han er! <3
Og det hørtes skikkelig ekkelt ut med kjeven din. :/ Mulig det er en visdoms tann som er på vei ut, om du ikke allerede har hatt dem? Ellers er det nok bare musklene som er ømme og vonde. Kanskje du presser tennene hardt sammen i søvne. Jeg hadde problemer med kjeven før, pga anstrengelse i sovende tilstand. Håper det går over!<3

Lene said...

For en nydelig liten skapning! Blir spennende å se om han slår seg til ro, ser i allefall ut som en skikkelig goding!
Håper virkelig kjeven din blir bedre! Det verste jeg har vært borti i det området er visdomstenner som krangler, det kan ikke være noe sånt? Har hørt at det kan bli umenneskelig vondt hos noen! Massevis av god bedring i allefall!!

Ellone said...

Aww it's so cute! A hello to Sammy from me :)