Friday, March 22, 2013

disney in my heart

Jeg jobber i kveld, og har derfor brukt morgenen min på å la krøllene krølle seg i håret, sminke meg og se et lite disney-maraton. Hittil i dag sett Oliver og gjengen, Mesterdetektiven Basil Mus, og Bernard of Bianca 2 har nettopp begynt. Jeg er i norstalgisk humør for tiden tror jeg. Jeg så på Skjønnheten og Udyret i går.

Ved neste annledning vil jeg bestille hjem Don Bluth filmer, som jeg ikke har sett siden jeg var svært, svært liten, og se den om igjen. Foreløbig har jeg jo bare An American Tail, Anastacia, Titan A.E og The Land Before Time. Ved bestilling skal jeg IHVERTFALL ha All dogs Go to Heaven, Tumberlina, The Pebble and the Penguin og A Troll in the Park. Filmer jeg ikke har settt siden jeg var kjempeliten. Ca i den perioden vi sluttet med betamax og gikk kun over til video og dvd. 1995-6 tror jeg, jeg var ikke mer enn 4-5 år.

Ååå, Badguyen i bernard og bianca 2 har samme stemme som badguyen i oliver og gjengen. skumling altså.


Sammy er forresten også med og ser på. Og etterpå i dag kommer Goro på besøk til Emma.

2 comments :

Lene said...

Ååh, disneyfilmer! A troll in the park hadde jeg nesten helt glemt! Der var en annen film også, en om noen dyr i en skog som plutselig ble forrurenset, de måtte få tak i en spesiell blomster som nesten var umulig å få tak i som de måtte bygge en slags flyvemaskin for å få tak i. Kan dog ikke for mitt bare liv huske hva den heter...Håper alt går bra med deg kjære fine du! :)

Catharina said...

Ja, noen filmer har jeg tidligere bare svake minner fra, som den første filmen jeg husker jeg så, Fuglekrigen! Nå kjenner jeg den bare igjen på farger og lyder, ettersom jeg var så liten at jeg ikke engang forstod språk eller noe særlig av bilde da jeg først så den.

Den filmen du beskriver kunne kanskje først høres ut som Fern Gully: The Last Reinforest, men den er mer Avatar-ish og handler om et folk i skogen som må stå imot menneskene når de skal kutte ned skogen. Husker ikke om fern gully er don bluth engang, kanskje det er det? Den er fin <3