Sunday, February 17, 2013

captain's log stardate 170220132156

Jeg lever for den tiden jeg husker å være i. Den tiden hvor jeg tar meg i å se meg i speilet og smile til meg selv. Den dagen jeg gjør noe jeg vanligvis ikke ville gjort. Bare det å stå og vente på bussen en kald vinterkveld, å se folk sakte men sikkert flokke seg om samme bussholeplass. Å sove lenge om morgenen - eller stå opp grytidlig. Å våkne i noens favn, eller å gråte når man er helt alene. Når jeg har et leppestift-rush, og når håret mitt er skikkelig krøllete. Når energidrikken koster 4 kroner mindre enn vanlig, og når man har tid til å slappe av mens man vasker hele butikklokalet.

I utgangspunktet lever vel jeg et a4-liv, men da en innser at det kanskje er slik - kan en jo prøve å forandre på det? Jeg har brukt lite tid foran datamaskinen i det siste. Mest tid på jobb og med min kjære. Valentine bestod av jobb og middagsdate med elskling. For en gangs skyld hadde vi tid til å sitte å se på hverandre isteden for å sluke i oss maten. Vi har rett og slett unnet oss mer tid til hverandre.

Kalde morgener, rosa nese og iskalde ører. Filmer, musikk og konversasjon. Tiden står litt stille egentlig. Litt sånn som er fint. Vi ler med tårer i øynene mens vi minnes Baileys og hva han hadde gjort om han var her. Nå har jeg han med meg over alt - for det ble medaljongen jeg ønsket meg. Og i den står det Baileys og datoen han dro på, og snart skal et lite bilde inn dit også.

Litt fint før jeg avslutter:
Rosa leppestift, rosa neglelakk, rosa hjerteballonger, rosa sløyfe i håret, rosa jenter på jobb og bananmuffin. Sort kaffe og hvit burn, valentine-kjæreste og ny jakke. oppskrifter, og ulltepper, pysjbukse og frisk luft. gåtur og hundekos. kroppspleie og tankespinn. litteratur og ideer. pastellfarger og smykker. langt hår og parfyme. franske filmer. kjærlighetsfilmer. sære filmer. syke filmer. skamfulle filmer. glade filmer. triste filmer og splatterfilmer.

0 comments :