Friday, February 1, 2013

And suddenly my hair got permanently curly

Dette har jeg gledet meg til kjempelenge (beklager dårlige bilder, og ingen bilde forfra av resultater.. det kommer sikkert!). Jeg har hatt lyst på krøller helt siden jeg ble født tror jeg. Jeg har jukset til meg krøller for en hver annledning mulig, og jeg har alltid uten unntak misunt alle med flotte krøller og ikke minst volum - en verden jeg ikke kjente til førut. 

Nå har jeg endelig fått meg mine egne krøller, og det er takket være kjæreste Mia Regine! (synd bloggen hennes er lagt ned - forhåpentligvis midlertidig, right?). Mia sa ja til å gjøre meg krøllefin, og jeg tror vi syns det var like spennende begge to (bare mindre slitsomt for min del, selvfølgelig). Vi gikk igjennom krøllingen, og da kjemikaliene kom for tur stengte jeg frykten for konsekvensene ute. Uansett, hva er det værste som kunne ha skjedd? Skalledhet? No probs. Håret vokser jo ut igjen!

Vi ble aller først kvitt "the Thing" da. De 10-15cm lange tuppene mine som jeg allerede har glemt at jeg hadde (og det er likegreit).

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Jeg fikk akkurat den størrelsen på krøllene som jeg ville ha, og da blir det akkurat så fyldig og krusete som jeg vil ha det også. Ikke minst lengden, for en fantastisk behagelig lengde å ha på håret etter en evighet med problemer med at håret fester seg i beltet. DØ hår, DØØ.

Ikke bare er jeg fornøyd med utseendet, men også den gjenstående kvaliteten på håret. Jeg ble tross alt fortalt at det var det værste en kunne gjøre mot hår, og da forventet jeg jo at håret skulle være knusk tørt i større eller mindre grad. Ihvertfall så ille som etter en blekning. Hittil syns jeg håret har holdt seg godt, og selv fargen min vedvarte jo.

PS. etterbildet er tatt etter den første dusjen etter behandlingen - jeg tror jeg skal klare å fremheve krøllene mer til en annen annledning.
Førbilde
Etterbilde
Førbilde
Førbilde
Bildene er ikke tatt i samme dybde, så det ser jo nesten ut som om håret mitt er like langt som før. Det er det altså ikke, det er ihvertfall 10 cm kortere, om ikke 15.

5 comments :

Lene said...

Først: Herregud så nydelig pen du er! Sånn ellers, håret ditt ble råstilig! Meget kledelig :D

Christiane said...

Permanen er fine greier. Jeg har det selv og er kjempefornøyd!

Draupne said...

Så fint det ble!(: Hvor lenge holder det seg slik?

Draupne said...

SV: Ikke sant! Den er nydelig! <3

Ah, okei. Får håpe håret ditt er mottakelig for det da. Det er jo utrolig fint med slike krøller.

Black Market Baby said...

oh wow! it's really nice! I wanted to do that for years but I was way to scared for my hair. I'm happy to know that it did not damage your hair. I might do it when my hair finally grow back