Sunday, January 6, 2013

This is Aliia

Aliia har ikke fått så mye fokus i bloggen i det siste. Det er lenge siden jeg har fotografert noen av hundene egentlig. Nå er ihvertfall greia sånn at vi skal ta med oss Aliia til veterinæren i morgen. Det er tid for avlivning.

Aliia har alltid vært en livsglad, sprudlende hund med mange overraskende og positive sider ved sin personlighet. Vi har sett dette komme, og vi har vært flinke til å snakke om det og gjøre oss mentalt klare for dette. Hun fikk oppleve sin siste jul. Hun fikk oppleve tretten stykker, og flere av dem med oss. Nå skal vi si farvell.

Den siste tiden har hun blitt litt tynnere og mistet en del av pelsen sin. Tannhygienen hennes har lenge vært på bånn, men det kan ikke være smertefritt å spise med så få tenner. Hovedtriggeren til denne avgjørelsen skyldes vann i lungene. Hun har på en eller annen måte fått veskeoppsamling i lungene, og hun har til tider vanskeligheter med å puste. En hver ville vært klar over at det er hennes tid nå.

Jeg trodde tidligere at Baileys og Aliia skulle vare like lenge, men det er ikke Baileys' tid enda. Med dette tar bloggen farvel med Aliia. Det blir tomt uten henne, selv med 9 andre dyr i sirkuset vårt.

(På bildet ser du at hun ikke har mye syn igjen)

4 comments :

Draupne said...

:-( <3

Lene said...

<3 Mye kjærleik deres vei! <3

Elette Vinter said...

Uff, så trist :( Stooor klem fra meg <3

Vardøger said...

Huff, kondolerer. Alltid like trist og si farvell :-(