Tuesday, January 8, 2013

Aliia 1998-2013 ♥

Aliia gikk bort tidligere i dag. Hun viste ingen tegn til frykt hverken i bilen på vei til veterinæren, eller da vi kom fram. Hun var kvikk og glad slik hun pleier å være. Vi forhørte oss med dyrlegen vår om hun mente vi gjorde det rette, og selv om hun virker kvikk er det mye som har ligget bak.

Hun vekslet på hvilket fang hun ville ligge i, slik som hun alltid gjør, før hun fant seg til rette i et teppe hos Rino. Et lite pip og narkosesprøyta var satt. Vi alle sa farvel til den lille gråsorte jenta vår og gav henne fra oss. Ingen ønsket å være til stede idet hun skulle få den siste sprøyta.

Nå er hun forhåpentligvis på et kjøkken stappfult av mat sammen med mammaen sin Noomi. Matglade hunder, de to.


Nå sitter jeg og trøster meg selv med Baileys på fanget, i teppet Aliia lå pakket inn i i går kveld. Lille Aliia, vi kommer til å savne deg dypt. Energien, gemyttet, smilet, den lille brukkede haletuppen, trippingen når du gikk på parkett, to-bens-løpingen når du gikk i snøen og koselydene du lagde når du hadde det aller best. En så fin hund skal du lete lenge etter ♥

5 comments :

Anonymous said...

<3

Fainting Spell said...

My best wishes for you ♥

Lene said...

<3

Draupne said...

<3

Ms Freezing North said...

aww <3 ingenting er verre enn å miste en hund:( (tjo, det finnes jo verre ting å da men ja..) but I know the feeling. hun koser seg nok med masse mat nå ja:)