Thursday, September 27, 2012

Autumn

Min favorittdel av året er endelig kommet for å bli. Regnet, floraen rundt meg som ved forråtnelse og fargeskifte ser ut som en helt ny verden. Lukten, de kalde nettene, skitne hundepoter, våt kattepels, kråkenes repetitive sang som settes ekstra pris på. Frosten sniker seg på i de tidlige morgentimene også.

Jeg prøver å nyte det så godt jeg kan, men ettersom jeg drar når det er mørkt og kommer hjem med mørket får jeg bare med meg regn under lyktestolper, fortryllende tåke og en skyklar stjernehimmel. Til og med nordlys har jeg fått med meg. Det var mange år siden sist.

Istede for å beklage den dårlige bloggingen, blogger jeg heller litt nå som jeg har tid mellom alle bøkene. Det blir for dumt å klage. Jeg skal sumle meg til oppdateringer når den tid kommer. Først og fremst kan jeg fortelle at vår kjære, eksklusive playstation 3 marskin har tatt kvelden for godt, og inni den er den uvurdelige special-edition versjonen av Uncharted 3. Jeg slår ihjel den boksen for å få ut det spillet, srsly. Ou, så jepp, nå venter vi på enda et pengedrøss; i form av at vi kjøper en ny playstation. Derfor venter vi foreløbig bare på releasen av den nye slim-varianten. Ikke like kult at vi ikke lenger kan spille ps1 og ps2 spill på den da.

Over til høst igjen: Kaffen byttes snart ut med kakao på kveldstid. Nye tøffler er allerede innhøstet og klare til bruk, skinnhandskene er funnet fram sammen med alle de tykke halsene.

Det eneste som ikke helt følger etter denne høsttrenden er neglene mine som er malt i metallisk blå-grønn. Stilig, though. Baileys hilser og har det fint.

Sunday, September 23, 2012

a new friend

I haven't seen Mr. caterpillar in years. This was where he had been hiding.
(You can se the bum of another one in the left corner of the photo. There were loads of them.)

Oh, and did I mention that I love our new Canon eos 650d?

Friday, September 21, 2012

Minty

Mint and pastels.

Sunday, September 16, 2012

Darth Vader takes a punch

Sara

Friday, September 14, 2012


Thursday, September 13, 2012

September 13th

Endelig hjemme etter en eviglang dag. Jeg satt i fem timer og leste lekser på skolen i morges før jeg skulle på seminar. Deretter dro jeg opp til scorpius og skjøt åtte hull i øra. I know, åtte!!! Og skyting er jeg forøvrig ingen fan av med tanke på ulempene, men det er så sabla billig der. Også skjøt de den ene feil, og den var veldig feil/skeiv også, men jeg skal se an om den går an å ha når jeg bytter smykker. Smykkene har jeg hatt lenge, da jeg har ventet på denne annledning i evigheter. Med meg hadde jeg den godeste Mette som support og med-skyter. Altså, hun skjøt også. Fire hull i øra og en i nesa. Det var fint. Dette høres fryktelig spontant ut, men vi har snakka om å dra på scorpius sammen i to år (!)

Jeg kom hjem for knapt en og en halv time siden. Siden da har jeg klikket hjem en voldsom ny stasjonær pc. Herregud som pengene flyr. Sparingen kommer godt med nå. Det var stort behov for en pc med kapasitet til å jobbe i adobe-programmer som premiere pro og after effects. Det skal sies at selv om denne laptopen jeg skriver på nå er relativt ny og faktisk veldig bra, så er ikke skjermkortet noe særlig å skryte av. Den er derfor ikke noe særlig glad i HD-filmene som kameraet produserer, og det er jo ingen vits i å filme hvis du ikke kan redigere det. Hvis elskling skal kunne jobbe litt med filmprosjekter fremover er det essensielt å ha en arbeidsmaskin. Kanskje jeg kan dra fram tegnebrettet og sette meg ned på den "gamle" stasjonære fra nå av? - Bare hvis jeg finner en skjerm gratis et eller annet sted.

Nå skal jeg sove og bli klar for en dag med jobb i morgen. Det er så teit at jeg jobber kveld og elskling jobber tidlig. Vi ser hverandre svært lite når det skal være sånn. Baileys hilser fra under dyna og jeg melder meg herved ut. Natta!

Wednesday, September 12, 2012

Noir #3

Bloody, gold and Darth Vader.

Tuesday, September 11, 2012

Canon Eos 650D

Jeg har ikke sagt noe enda, for jeg har ikke brukt bilder tatt med det nye kameraet før nå. Vi har kjøpt nytt kamera. Mye fordi elskling trenger et filmkamera for filmprosjekter (Han skal bla. filme og arrangere produksjonen av en DVD fra Snowy Shaws konsert i november.) Så, der forsvant hele forrige lønning. Og det er fremdeles noe utstyr å kjøpe. Foreløbig også (endelig) skaffet en zoom opptaker. Nå mangler en ordentlig røde mikrofon, en kamerasekk/veske og et robust stativ. Alle andre småting som håndtak o.l er på vei til postkassen i dette øyeblikk.

Vi valgte å kjøpe et kamera som vi begge kan ha bruk for. Jeg elsker det. Det er så utrolig deilig å jobbe med i forhold til det gamle. Det blir forhåpentligvis også ordentlige bilder fremover. Kanskje også gif'er.

Mens pengedrysset allerede var pågående klikket jeg hjem en gave til meg selv, ala Skyrim til pc. Litt glad, og litt nervøs for at det skal ta for mye tid fra skolelesing. I morges måtte jeg stå opp 0450. Jeg la meg igjen da klokka var 0525 og ble liggende og varme meg til klokken var 0600, da måtte jeg hive på meg klær og løpe til bussen. Jeg er fremdeles forkjølet og dårlig, så jeg er helt kake pga den manglende søvnen. Jeg dro hjem etter seminarene, jeg må fokusere på å lese og skrive oppgave fremfor å sitte på forelesning med feber og dunkende hode. Ikke at jeg hverken har lest eller skrevet siden jeg kom hjem da. Jeg har sett på Løvenes Konge 3, jeg.

Ettersom det allerede er en liten haug med oppdateringer her kan jeg jo si det at jeg skal til Sverige på Snowy Shaw konsert (den elskling skal filme) sammen med svigers i starten av november. Utover det skal jeg til Tyrkia i oktober, på en nomadisk reise gjennom de kristne minnesmerkene i Tyrkia. Jeg gleder meg vilt. Hvis jeg får tid skal jeg finne bilder og vise alle stedene vi skal til. På torsdag derimot skal jeg stikke flere hull i ørene, eller, skyte. Hvis de tillater vil jeg ha 8 stykker samtidig. Det blir fiint.

Så, her er en liten smakebit på hva det nye kameraet får til. Se så skarpe fine bilder!

accessorize

Nytt skjerf som jeg har ønsket meg kjempelenge fra Accessorize. Jeg fikk det av elskling fordi han er snill.

Monday, September 10, 2012

Bone Jewelry

I recently fell upon this amazing etsy shop. It's called "Murder Jewelry".

And I quote him "Despite my chosen business name I haven't killed any of the specimens used in my work.". This makes it "safe" for me to want. I wouldn't have supported such a shop by buying anything if it in any way harmed any living being by the production of their art.

I love those tiny skulls, and I am seriously thinking about buying something. Not sure yet though, as it's kind of too precious to wear and such. Anyways, take a look!


12:58

Jeg er blitt kjempeforkjølet. Jeg orker ikke rikke meg. Jeg stod opp klokken 07 i morges, leste og sovnet igjen. Jeg har holdt meg i sengen siden. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var koslig å være syk igjen, men det er ikke så kult altså. Det er masse tåke ute, og hvis jeg orker å flytte på meg så skal jeg ut og fotografere det.

Jeg vil egentlig bare bli frisk akkurat nå. Jeg jo opp og på seminarer i morgen tidlig uansett.

Sunday, September 9, 2012

Bordeaux plateou

As in winered and shoes.

Oops, I forgot to button that one button...


Blouse from Only and shoes from DinSko.

"shy"

Big scarfs, over-knee socks and big cardigans.


Rino & Baileys

Two of my hearts chillin' outside.

Friday, September 7, 2012

In the beginning of autumn

Photobucket killed the last one.

(Hm.. hva gjør jeg her fremdeles sier duuu?~gone)

12:35

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke leser lekser! Det er en time igjen til jeg må dra på jobb og jeg surrer rundt  og ser på tv og loker her! Nu, skal jeg derimot atter en gang prøve å legge ned skjermen og skru av lyden på tv'n. Arg.

Baileys sier at vi må se på tv. buhu.

hahaw, I just had to...

creations III

Platforms and patterns in laidback preview.


Follow me on fashiolista.

Thursday, September 6, 2012

babybaileys

Baileys ligger på fanget mitt i skrivende stund, vi ser på rare sykdommer på tv og han har nettopp hjulpet meg med lekser. Resten av leksene gjør vi i morgen før jobb. Baileys er litt dårlig i magen, men han har fått masse forskjellig mat så han skal kunne velge som han vil. Jeg frykter jo alltid at han skal slutte å spise. Det er ingen fare enda, ihvertfall. Baileys har det fint.

I løpet av denne måneden ansetter vi to nye folk der jeg jobber, og jeg gleder meg litt til å se nye ansikter. Det kan jo bli gøy?


omg what is photobucket doing to my photos? they're all crap.

Crystal pendant in action

Here with my new orange knit. I knoow, orange?! it's like wtf. But... to be honest it's one of my best purchases lately. It fits perfectly inn with my shabby dark style. I love it.

Oh, and photobucket destroys my picture-quality(!) arrrg