Friday, August 31, 2012

Emma

Isn't she just gorgeous?

I never imagined her to get this beautiful, ever.


(Atleast she's pretty compared to Baileys)

Thursday, August 30, 2012

Look, a frog

Well, it's actually a toad. Or two, or three (My closed hand contained three tiny toads at that point) A messed up little family. One of them had only three legs and the other one had only one eye. Poor fucked up guys.

I just got home after watching the movie Ted at the cinema. Fucking hilarious. I loved it, personally. It was too much fun. Tomorrow I'll be able to sleep out my backpains (hopefully) and then work from 14-21, and seven hours on saturday before I'll have yet another day off. On monday it's school again. Looking forward to it. Good night for now.

"real" II

Brown leather and earthly colors.

Wednesday, August 29, 2012

B♥ileys

Det står et eldre, udelikat glass med en liten skvett ekkel pepsi max i seg i vinduskarmen og soler seg. Baileys var i et øyeblikk ikke mulig å lokalisere i sengen og i samme sekund som tanken slår meg at han kan sitte i vinduskamren, snur jeg meg og ser han drikke av glasset. Grisemann.

Han ser noe brunt og tenker "hey, la oss drikke av det".

Nå sitter han i fanget mitt og koser. Vi skal til å se ferdig filmen "Barnepiken". Baileys har fått en ny svulst-ting på magen. Den er ikke så stor som den på halsen, men det er skummelt at den er der og har kommet så fort. I morgen har jeg fri, og da skal jeg og Bailern kose oss.

Her er Baileys på tur utenfor soveromsdøra vår og koser seg litt i sola:

new stuff

Nå som jeg er kommet inn i en burgunderrød boble tenkte jeg at jeg trengte en burgunderrød neglelakk. Hvis jeg får fine lange negler igjen skal det bli min "signatur" neglelakk. Basta.

Jeg var snart tom for parfyme, og hvorfor ikke prøve seg på en ny sort når man først skal ha noe? Min favoritt er uansett vanskelig å få tak i nå. Denne ser ikke bare råfet ut (giger-ish) den lukter veldig godt også. Noe helt for seg selv, egentlig. Slik "gambling" gjør jeg bare når det er salg. Tenk om den ikke hadde kledd meg?

Hårfarge for å farge hårtuppene mine. Ikke at det syns, men i sola skinner det av en skarp rødfarge. I like.

jobb - en positiv tone

Jobb er som regel litt sånn. Nå skal jeg straks til å løpe ut døra for å rekke bussen. Dagen i går var riktignok slitsom, men jeg er så glad for å jobbe tidlig i dag og ikke sent. Endelig litt tid til å yte noe av dagen etterpå.

Jeg ønsker alle en fiinfin dag, også skal jeg ha det finest av alle.


(Selv om dere halvveis var vitne til min utskeielse med burgerking mat, så er jeg tilbake på den strickte siden igjen. Det føles fint og hvis jeg er flink; kanskje jeg går ned litt i vekt også?)

Tuesday, August 28, 2012

Babiepoms

Jeg må være den glemskeste personen i verden. Sånne ting som er viktigst i forhold til bloggen, de utsetter jeg helt til det er glemt. Bryllupsbilder, selv Dubaireisen i 2009 har jeg knapt lagt ut bilder fra.

Jeg tar meg selv i skinnet og viser dere Wiola og hennes tre valper som kom hjem for en liten stund siden. Bildene kan snakke litt for seg selv.


Alle sammen blir nok like røde som Wiola; kanskje han mørke blir helt sort på ryggen. De logrer med halen, piper og løper med beina når de ligger på rygg og får kos på brystet. den lille mørke kan man geipe til, så geiper han tilbake!

Monday, August 27, 2012

Monday again

I dag føles fin. Slitsom, men fin.

Nå har jeg nettopp lagd en salat til den eviglange dagen som venter i morgen. Skole, reisevei også jobb. Det går nok fint og det blir noe jeg må vende meg til. Akkurat nå er det uansett bare et engangstilfelle. Tirsdager er forbeholdt skole fremover, dette er bare et nødstilfelle.

Med melon i magen skal jeg nå gå og hente Baileys og bade ham. Vi skal se film før vi slokner.

Ukene har gått så fort siden jeg begynte på skolen. Skal det virkelig gå så fort hele tiden? Det er jo helt vilt. Tenk så nærme julen plutselig er her(!). Hih, det blir fint.

Nå har jeg og elskling tatt med oss to favoritt-rett-oppskrifter fra mamma og pappas kjøkken for å prøve å lage det til familien her hjemme. Det kan bli spennende, og det må nok vente til neste uke da denne uken er for hektisk av seg.

Denne røde genseren er favoritten min. Den er fra Floyd og koster bare 299,-.

Sunday, August 26, 2012

"alien"

Details. Loads of details. Less is not enough.


Follow me on fashiolista.

a windy sunday in august

I mine foreldres gårdsrom er det masse små stemorsblomster. Det må ha vært fra de mange vårene vi har satt dem i jord rundt om i hagen. Nå invaderer de grusen. Banalt sagt er hagen en jungel nå. Gresset er snart 30 cm langt. Som tidligere gartner, får jeg abstinenser av å se det. Kanskje og en smule samvittighet. Stemorsblomst gir kanskje ikke noe sense med dette bildet, men tåkete i bakgrunn for humlen er det en lilla stemorsblomst. Too bad at humlen ikke ville lande der.

I går kveld så vi Kon-Tiki. Den skal få snakke for seg selv, for de som er interesserte. Kanskje jeg kommer tilbake til det senere, når flere har fått sett den. Jeg syns det blir feil å si noe om den nå med tanke på spoilere og egne vurderinger.

Om ikke så lenge drar vi hjemover til Baileys og alle de andre dyra. For meg venter lekser og klesvask.

Friday, August 24, 2012

life in tears

Some days are like this.

Nå sitter vi stasjonert i stuen til mamma og pappa. I morgen skal vi se Kon Tiki, gå turer, ta bilder og slappe av. Det vanlige jeg ville gjort på en fridag, egentlig. Fint.

Her er litt inspirasjonsbilder fra en regnfull dag.

Thursday, August 23, 2012

when you're reeeeally hungry

Tenk om alt det var til meeeg ♥ Da hadde jeg sprukket. Nei, jeg, jeg er snill og tar med hjem til folk, jeg.

"...that dirty little coward"

I have a facination for the story about the outlaw Jesse James. I bet loads of kids had an obsession with a cowboy bandit.

This is one of the songs that were written about the murder of Jesse James by Robert Ford. The text in the song says that Jesse James had three childrens, but the truth is that he had only two.

In the film "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" Nick Cave plays a charakter who appears once, singing this song.


Jesse James was a lad that killed many a man,
He robbed the Glendale train,
He stole from the rich and he gave to the poor,
He'd a hand and a heart and a brain.

Well it was Robert Ford, that dirty little coward,
I wonder how he feels,
For he ate of Jesse's bread and he slept in Jesse's bed,
And he laid poor Jesse in his grave.

Well Jesse had a wife to mourn for his life,
Three children, [now] they were brave,
Well that dirty little coward that shot Mr. [Mister] Howard,
He laid poor Jesse [Has laid Jesse James] in his grave.

Jesse was a man, a friend to the poor,
He'd never rob a mother or a child,
There never was a man with the law in his hand,
That could take Jesse James alive.

Jesse was a man, a friend to the poor,
He'd never see a man suffer pain,
And with his brother Frank he robbed the Chicago bank,
And stopped the Glendale train.

It was on a Saturday night and the moon was shining bright,
They robbed the Glendale train,
And people they did say o'er many miles away
It was those outlaws, they're Frank and Jesse James

Now the people held their breath when they heard of Jesse's death,
And wondered how he ever came to fall
Robert Ford, it was a fact, he shot Jesse in the back
While Jesse hung a picture on the wall

Now Jesse went to rest with his hand on his breast,
The devil will be upon his knee.
He was born one day in the County Clay,
And he came from a solitary race.
Photo nr. 1 is the picture taken of Jesse James on his deathbed. Death-photographs was kinda ordinary in the late 19th century. Photo nr. 2 is a photo of Jesse James with his brother Frank James.

Sunday, August 19, 2012

pink paws

Baileys koser seg. Han er glad for tiden. Han får lov til å være ute, under oppsyn. Gisen har det fint, han. Hih, se på de søte potene!

← scroll like this →

"Real"

Creamy colors and brown leather.

sunday morning

Dette er slik ettermiddagssolen skinner inn på soverommet vårt. Nå er det riktig nok morgen, og solen titter inn et helt annet sted.

Det er endelig søndag. Nå er jeg helt kake etter en uke som har virket eviglang. Skolestart, seminarpåmelding, dyre pensumbøker og en eviglang reisevei. Så er det jobb, masse jobb. Fint altså, men slitsomt. Forrige helg fikk jeg ingen søndag, så nå feirer jeg for to søndager.

Bursdagsfesten til Svigermor var i full gang på fredagskvelden da jeg kom hjem fra jobb. Jeg kom meg ikke i seng før seent, og ble reddet vekk fra sykkelsjebnen i regnværet da en av gjestene fra festen kjørte meg på jobb.

Nå laster jeg ned 102 Dalmatians: Puppies to the Rescue, et spill jeg spilte da jeg var 11 år. Det var høydepunktet i hverdagen min og mine venninners. Å komme hjem etter en skoledag og spille 102 dalmatians. Hah, det er lenge siden, det. Elskling lager kyllingvinger til frokost, og jeg har prøvd å rydde litt på rommet. Typ, klær som har ligget i en pose alt for lenge. Nye klær jeg enda ikke har fått brukt. Det er fremdeles minst fem 40 cm høye hauger med filmer som må tilbake til sin plass i skapet før jeg har plass til vasking her inne.

Rydding prioriteres først før vi kan sette oss ned i sola og slappe av. Wiola og valpene er kommet hjem, og jeg gleder meg til å vise dem frem i bloggen. De er bare helt utrolig nydelige!

Thursday, August 16, 2012

new babies

Finally, I could bring these lovely ones home.

Monday, August 13, 2012

first day at school

I dag var første dag på universitetet. Forfriskende, egentlig. Jeg er ingen superwoman, så jeg kan uten problem innrømme at det var tungt å stå opp i morres. Bussen min gikk 0717, og fra nå av skal jeg ta bussen 0617.

Jeg var fremme 0845 i dag og fant fram til "introduksjons"-plassen tidlig (jeg hadde studert flykart kvelden før). En liten håndfull lunsj ventet på oss etter at vi hadde sosialisert oss i faddergrupper. Jeg dro hjem i løpet av rektors tale på universitetsplassen i sentrum. Jeg er sliten etter den lange helgen med jobbing.

Denne uka er hovedsaklig en sosialiserings-uke på universitetet. Jeg blir med på det viktigste (lommeboka mi er bulimisk når jeg pendler uten månedsort(og for å ha gyldig mndskort må jeg ha studentbevis).

Jeg har allerede skrevet opp studieplan for to av tre fag jeg har dette halvåret. Jeg ser frem til å dra tidlig og benytte meg av treningsmuligheter og forelesninger utover seminarene mine.

I morgen er det jobb igjen. Fint. Bildene er fra en av de dagene jeg løper ut i regnet og kommer inn med gåsehud og fine perler på meg.


Har du begynt på skole?

"Simple enough"

Follow me on fashiolista.

Sunday, August 12, 2012

this is it

no color - baileys

Dagen i dag har vært lang. Ikke sånn slitsomt-lang, bare lang. Sykling. Opp, ned, opp, ned. Jobb i ti timer, 6 av dem i solsteken. En belgisk vaffel i magen (hah). Sykling med overload bagasje. Opp, ned, opp, ned. Film, kos, sove.

Det er den korte versjonen. Den litt lengre delen forteller om hvordan kommunen har klipt plenen på en lang veistrekning vi kaller for "myra", og der har de kutta opp et pornoblad så det ligger nakne damer i hele den lange grøfta (5 minutter å sykle). Den litt lengre versjonen forteller også om jogging opp rulletrapper som går i motsatt rettning, om mistede piercinger, om fine kunder, om godt samarbeid, om god stemning, om iskaldt vann, om gjensyn, om å se filmen The Warrior igjen, og om å kose verdens beste katt.

Fra klokken 18 i morgen er det fri frem til mandag morgen. Det er selvfølgelig uten å regne ut antatte timer tilbringt på buss/tog og sykkel. Hvis jeg er flink så skal jeg få til en evig liste med hus-rengjøringsgreier, gåturer (med kameraet), ordentlig tilbredning av middag, farging av hår, en film og en haug med blogging.

good luck.


Friday, August 10, 2012

Left alone

..oh well, I guess July didn't like me. Hello August!

Jeg innså visst ikke at det var august før nå. På mandag er første oppmøte-dag på skolen. Fadderuke her kommer jeg.

(først en hel del jobb i morgen og på søndag) 

late summer rain

Nå har jeg nettopp syklet hjem i regnvær. Bekmørkt og regnvær. Bussen min går ikke helt hjem til alle tider på døgnet, så noen ganger må jeg gå til en annen bussholdeplass som er 30 min unna med sykkel. Det tar en time å gå, og det orker jeg ikke så sent.

I morgen er det vanlig jobbdag igjen, og jeg trenger det. Nå er klokka halv tre, og det er for lengst på tide å sove. Nå er jeg sliten.

God natt.

Thursday, August 9, 2012

peek july spendings

Note: Having problems showing the photos. They will propably show sometime during the day.

Jeg og Baileys ser på fine ting jeg har tatt med hjem. Jeg vet ikke om slike bilder er av relevans. Jeg virker jo som en supermaterialist hver gang jeg har samla sammen noen bunker. Kanskje jeg er det også? En supermaterialist, altså. Får ikke håpe det...

Ironisk nok venter det en pakke på meg på posthuset. Pakken er stor, men ikke for stor til å ha bak på sykkelen. Jeg har derimot ikke tid til å hente den, jobb til midnatt og hjemme halv to i natt, også er det sånne "Jessheimdager", så jeg jobber på fredag - søndag også. Gøy, da.

Anyhow. Det er bare noen småting på bildet under. En bluse med knapper fra HM, skjellet-genseren er fra Floyd, den helhvite genseren, singlet'en favorittgenseren med mønster og det hvite skjørtet er fra Cubus salg Også skoene du såvidt kan se tuppen av er noe ballerina-ish med tykk såle fra DinSko salg.

Creations

Another collection out of my favs on Fashiolista. I love how this is too much, and yet just enough. Skulls, loads of details, but plain.

Blade Runner

One of my favs.

Blade Runner er en så estetisk film, noe som syns godt ut i fra alle de halv-tilfeldige screen-caps'ene jeg har tatt. Det er en film stappfull av budskap. En film forut sin tid. En film om en verden som var forutsett å være vår fremtid. Filmen er basert på Do Androids Drem of Electric Sheep?, en novelle av Philip K. Dick, akkurat som A Scanner Darkly, Minority Report og Total Recall.

Jeg prøver ut en ny bilde-fremvisningsmetode. I stede for en "scrollbar" med bilder har jeg nå en animert JQuery liste med bilder. Trykk på piltastene for å styre bilde-retningen selv. Jeg sliter veldig med å få sentrert piltastene, men så snart jeg har fått til det blir dette den ultimate bildefremvisningsmetoden.