Tuesday, July 31, 2012

Tom Hardy

Før visste "ingen" hvem han var... i min omkrets ihvertfall. Han lå blant top 5000 besøkte "profiler" på IMDb, og nå etter The Dark Knight Rises ligger han på nr. 1 mest besøkte.

Tom Hardy har alltid vært en av mine favoritter. Bronson og Warrior er to av de filmene jeg har i favorittplassen i filmhylla. Jeg har enda ikke sett The Dark Knight Rises, men i kveld er det min tur.


Tom Hardy as Charles Bronson, in Bronson.

Monday, July 30, 2012

Baileys' invitation

Baileys er litt ensom i bloggen og vi har prøvd å gjøre noe med saken. Foreløbig har han besøk av Amelié men han vil ha 'party' i bloggen. Har du et dyr som også kan representere en link til din blogg så kontakt meg i dette blogginnlegget (så kontakter jeg deg tilbake). Jeg vet allerede at Monti og Mira er hjertelig velkomne. Jo fler, desto bedre!

Baileys is lonely as a part of my blogdesign. We have tried to solve the problem by having a guestpet. Amelié is currently the only pet visiting us, but Baileys wants it to be a party. If you have a pet that deserves a place in my blogmenu (the image of your pet will work as a link to your blog aswell), please contact me in this blogpost.

Looking forward to get to know all of your pets!

Sunday, July 29, 2012

Burgundy news

Genseren med knappene er favoritten. Den er fra only. Min er i størrelse medium, fordi den er fin når den er litt ekstra stor. Du kan få se den på i morgen. Blondetoppen er fra bik bok og den er kjempedyp i ryggen. Dødsfin. Det minimalistiske kors-smykket er fra gina tricot mens ringen, armbånd- og smykkesettet er fra bik bok. Leppestiften er selvfølgelig Gosh. Jeg elsker gosh-leppestiftene. Jeg kan ta bilde av den på, for den er såå fin. Også vise hvordan alle fargene jeg nå har er i forhold til hverandre.

I morgen har naboen garasjesalg. Jeg skal sette fram noen smykker og et par med sko som jeg aldri bruker. Kanskje noen tar dem med seg. Inntekt til nye sko, whihu.

I morgen skal jeg prøve å få gjort alt jeg vil med tanke på bloggen. Ta alle bildene jeg har villet hele uken, sykle en laaang og tung tur, faste og ha det fiint med elskling og Baileys.

"The Room"

Hahaha, this' got to be the worst movie ever made. I wanna see the whole thing.

Saturday, July 28, 2012

yum


Jeg og Baileys sitter og nyter at det endelig er helg. Nå har vi bada og er klar for kos og film i senga. Rino er bortreist til i kveld, så vi er heelt alene.

Jeg har begynt på et bestemt spisemønster, som tillater diverse mat på forskjellige dager. Søndager er fastedager. Det skal bli spennende å se hvordan kroppen min reagerer når jeg passer på å få i meg all næring som kroppen har behov for, og også i variasjon. Jeg får forhåpentligvis mer ut av treningen når jeg spiser bevisst. Jeg skriver nok mer om dette om det går bra de neste ukene.

Friday, July 27, 2012


"I seek... a means to fight injustice. To turn fear against those who prey on the fearful."

Thursday, July 26, 2012

New favorite knit

Se så fin. Den er fantastisk god å ha på. Fra Cubus.

Hah, sorry about the hair right beside the sweater, I had just been brushing my hair! And the dark spot is nothing but makeup.

Wednesday, July 25, 2012

life

Jeg kjøpte en kjempefin rød genser i dag. Den skal jeg vise senere. Nå skal jeg sove. Nå er jeg veldig sliten.

I morgen skal jeg jobbe tidlig til en forandring. Etter at jeg har kommet hjem skal jeg sykle den eviglange veien til posten for å hente en ikke fullt så interessant pakke.

Den 31. får jeg lønning, og da skal jeg trykke hjem noen varer som i motsettning er veldig interessante å få hjem.

Sunday, July 22, 2012

that taste

Jeg har stort sett levd på moreller de siste dagene. Det er så fint. Nå er dagen snart over, og jeg føler ikke at jeg har fått gjort tilstrekkelig. Når jeg er på jobb og kommer sent hjem har jeg ikke tid til rydding og slikt blir det meste liggende. Nå er ihvertfall kattedoene renset (endelig), kjøkkenet rent, soverommet støvsugd, støvsugd ellers og vasking av overflater. Lenger enn det kommer jeg ikke, så mannsdominert er jeg ikke, jeg liker bare å ha det ryddig.

Nå skal jeg og Baileys en tur på rommet for å kose, og etterpå skal vi se en film. Hittil har vi sett Et Kongerike For en Lama. Digger den.

I morgen, og forsåvidt resten av uka er det mye jobb. I verste fall er neste gjensyn i bloggen på søndag. I mellomtiden oppfordrer jeg folk til å spise moreller, smile i regnet, gå i høye heler og være glad i de man er glad i. Det er trods alt et helt år siden allerede.

shoppingresults - old

Husker dere da Bik Bok hadde 50% salg? Jeg dro tidlig på jobb og titta tilfeldigvis innom Bik Bok før jeg skulle skifte. Jeg er glad for det. Jeansene er fra Gina Tricot, skjerfet, blomsten og toalettmappen er fra H&M. Veska er fra Bagorama. Bilder kommer litt for sent kanskje, men ikke mindre gøy fordet.

omnom

Baileys loves his snacks.

Saturday, July 21, 2012

drops of life


Åh, endelig lørdagskveld. Jeg syklet hjem i dag. Det var fint, sett bort ifra den døde svarttrosthunnen som lå i grøfta. Jeg overraset elskling med å komme hjem hele to timer tidligere enn planlagt.

Nå har vi nettopp sittet ute i sola og hørt på musikk. Da jeg begynte å sikle var det på tide å gå inn. (Jeg sovna). Baileys fikk være ute i sola og kose seg så lenge han ville. Det ble litt for varmt.

Beina mine er gele etter alle bakkene jeg måtte sykle. Nå gleder jeg meg til filmkveld og en helt ny fridag i morgen. Neste uke er like hektisk som denne. Det er fint. Skikkelig fint. Har du det fint?

Friday, July 20, 2012

A hairless cat

Vi har det fint. Jeg jobber stort sett. I går var min siste dag på Meny; min siste dag i uniform. Nå blir det ingen ting å grue seg til, bare gøy. Jeg spiser moreller og drikker granateplejuice når jeg er hjemme og alt er bare stas.

I dag dro jeg og elskling på familiebesøk til Bøn for å hilse på Rinos far og hans kone + småsøsken. Middag og kake ventet og jeg er storfornøyd med en solid middag for en gangs skyld. Det går mye i salatfylte wraps når jeg har tid. Utover det får jeg i meg frukt, nøtter og muslibarer.

Cutiepie.


På søndag skal jeg leke litt i bloggen igjen. Dét og rydding og vasking!

Wednesday, July 18, 2012

17/7-12

Bilde av meg og Baileys en dag vi så på Amish-folk på tv. Det må ha vært søndag. Det ser ut som søndagskos.


Jeg jobber og det er desverre derfor jeg ikke har tid til dette. Jeg tar bilder i ny og ne dog, og det skal ende opp her før eller siden. Selv de forrige innkjøpene mine fra tidlig i juni er jo ikke kommet inn enda. Alt skal inn, før eller siden.

Ou, også fikk jeg tilbud om studieplass i dag. Jeg har allerede takket ja, og er superfornøyd. Jeg gleder meg kjempemasse! Det blir spennende å se hvordan jeg skal kombinere skole med en 60% stilling... Om det i det hele tatt er mulig.

På torsdag slutter jeg tidlig, og da blir det maks sommerferie i noen timer. hah. Svigers har dratt til Spania og vi passer huset. Jeg elsker livet nå. Jobb, moreller, granateplejuice, frisk baileys, skoleplass. Fint.

Sunday, July 15, 2012

a sunday in july

Baileys er på soverommet. Vi har nettopp sett Pulp Fiction. Jeg og elskling går og spiser frokost på terrassen og Baileys vil være på soverommet.

Terje kommer ut på terrasen og sier "Det er ganske spesielt at jeg hører Baileys mjaue utenfor utgangsdøra. Jeg slapp han inn, jeg."

Baileys har vært ute på tur igjen. Ut av vinduet på soverommet, og ikke i stand til å komme seg inn igjen. Mongokatt. På nye eventyr.

Thursday, July 12, 2012

Gaze

Itze my baby


We just finished watching Minority Report. Love it. Goosebumps all the way. I had early watch at work today, so chill compared to late-watch. Now we're up to Masters and Commanders. Looking forward to it aswell. Both Minority Report and Masters and Commanders (and La Piel que habito) were just picked up from our mailbox. Delivered by Cdon.com.

Tuesday, July 10, 2012

Wiola

Dette er Wiola. Hun har noen sjeldne innsyn i bloggen, men de er nå en gang i blant der. Greia er ihvertfall at Wiola reiser bort i en måneds tid. Til medeieren sin for å føde. Svigers reiser til Spania neste uke, og Julian, Rinos lillebror skal tilbringe mange dager av august måned på sykehus. Wiola kommer hjem når alt er over og valpene er blitt store nok til å ikke lide av å flyttes.

Svigers kjørte med Wiola for en knapp halvtime siden. Det viste seg at puta Wiola hadde lagt seg ned på i stua var ment å være hennes barselseng; for Wiola har begynt å føde allerede på bilturen.


Jeg kommer til å savne den lille feite pelsdotten. Hun er så selvstendig av seg at jeg er sikker på at hun vil klare det bra. Hun kjenner de andre hundene hun skal til, for hun var der i over en ukes tid da hun ble parret. Jeg gleder meg til å høre hvor mange bebiser det blir.

Monday, July 9, 2012

baileys in the garden

Baileys tittet ut døra og fant ut at han skulle snoke litt rundt i hagen. Han er seg selv igjen. Han spiser godt og virker i topp humør.
← scroll like this →

Sunday, July 8, 2012

152 Mandarina, 146 Cappuccino

New stuff in. Two lipsticks from GOSH, and just my usual powder and concealer. This and a facial-cleansing mask. GOSH lipsticks are the best:Well moisturized, not sticky, feels good on, perfect color that lasts. The cappuccino is very good as a neutral lipstick, works perfect for any heavy-eye-makeup. Does the little extra and evens out the colors of your lips (or gives them a more healthy look).


Friday, July 6, 2012

LUCKY HEART necklace

Jeg bare måtte. Jeg har sikla på det i flere måneder. Egentlig i snart to år. Fra første gang jeg oppdaget kolleksjonen. Men så var det spesifikt denne ene jenta som stadig handla mat på Meny, og jeg glana så øya mine nesten datt ut. Det viste seg jo at hun jobbet på MesterGull, der jeg ukentlig gikk og sikla på smykket. Jeg hadde ikke turd å se prisen på det enda, ikke før tirsdag, da jeg bestete meg for å ha det, koste hva det koste vil. Jeg gav meg selv en maksgrense, for om det var over den ville jeg bestille fra internet i stede.

Smykket ble med meg på jobb etter bare to omtenksomme sekunder i hånda mi inne i butikken. Jeg hater litt at jeg kan være så materialistisk. Men det er såå fint. Jeg er maksimalt fornøyd.

You can get it here

Rain

Jeg har ikke telling på hvor mange blogginnlegg jeg har skrevet om regn nå. Det gjør ikke noe, det er så fint, så.

Det har regna i hele natt. Jeg holder meg våken bare for å lytte litt til.

sneak peek

Can you guess the content?

Baileys and the moth

Dette er Baileys for noen minutter siden. Han skulle ta møllen i taket. Nå sover han. Han hilser fra drømmeland.

se så ren i øra daaa.

Hverdagen er stappfull av løping frem og tilbake til buss før og etter jobb. Handling av kattemat er også en big-thing. Alt i alt er det egentlig bare jobb og kos. Jeg og Baileys badet istad, og det er første gang han badet siden før han var blitt syk. Skitten gris I tell you. Han er fremdeles særdeles frisk, for de som lurer. Det ser ut som svært variert kosthold hjelper veldig. Det er fremdeles klumper! (hah)

På lørdag er den eneste fri-lørdagen jeg får i sommer, og vi skal spandere Peppes-kveld på hele søskenflokken til Rino. Det blir fint. Også skal jeg kjøpe en fantastisk kjole fra Floyd. Den er finest.

Nå er jeg sliten og må sove før jobb igjen i morgen.I nærmeste fremtid skal jeg vise fram hva jeg snek med meg hjem i går. Jeg kan røpe at jeg har siklet på det i evigheter!

Sunday, July 1, 2012

John Locke

Finally, after the blogpost on Baileys' situation I feel that I can blog normally again. This is just a rough sketch on an experimental portrait of mine. It's John Locke, from the tv-series LOST.

John Locke is the link between good and bad in Lost, and in Clair's dream he was pictured with one totally black eye and one white. The story of "The Man in Black and Jacob", or, the everlasting ongoing fight on earth, is also told through the game Backgammon John plays with Walt on the Island. I figured it would do a neat portrait to do John Locke in blue/white light versus red light/sharp shadows. As a touch I'm doing his eyes black and white. I'm looking forward to seeing how it will develop, and I hope that the colored light-practise will help me develop my skills.

Photoshop, btw. 4000 x 4000px. Still just a mere Sketch. No lights, rarely any shadows. No details yet.

Baileys

Dette er bilder av den dagen Baileys var på sitt sykeste. Her sitter han i fanget mitt slik han satt i flere timer i strekk. Vi gråt sammen og hadde den alvorlige samtalen om avlivning. Vi tok også en telefon til veterinæren for å råde oss.


Vi har ikke hatt Baileys i lange tiden, egentlig, men det er ikke noe dyr jeg er blitt så godt kjent med som med ham. Jeg leser på ham når han har vondt og jeg følte at mitt kjennskap til Baileys var vitalt i avgjørelsen om å avlive ham.

De fleste skjønner at når en katt bæsjer suppe, nekter å spise, har feber og hovne hinner på øynene, at han er syk. Men det er ikke alltid like lett å lese grad av smerter de går igjennom. Jeg visste at Baileys virkelig hadde vondt den dagen, og det var derfor jeg gråt. Han kviet seg til å gå på do til og med, og ble sittende i gangen utenfor doen. Han stod til og med lenge inne i doen før han turde å gjøre noe.

Det var knapt noe annet enn galle.

Det var tirsdagen. Onsdagen skulle jeg jobbe tidlig og vi hadde planlagt å reise en tur til sverige på ettermiddagen. Planene så ut til å endre form da vi diskuterte drop-in avlivning på onsdagen. Uansett hvor høyt jeg ønsket å være der med Baileys i de siste minuttene kunne jeg ikke la min egen egoisme få oss til å vente enda en dag til torsdag, eller til onsdagskvelden. Jeg kan ikke måle min egoisme og hans smerte sammen, det er ikke diskuterbart engang. Jeg hadde bare et bittelite håp om at han skulle bli bedre. Jeg fikk i ham til morfinbasert smertestillende i håp om at natten skulle gå lettere, også i tilfelle han skulle sovne inn.Vi brukte natten til onsdagen på å overvåke Baileys og atferden hans for å se i hvilken retning vi styrte mot. Baileys var oppe flere ganger på natten for å gjøre sitt fornødne (ikke for å nevne alle gangene han i desperasjon har bæsja PÅ skoene mine!!). Etter en tung natt i armkroken min (dog ikke så tung som den for et år siden, hvor han slet seg igjennom pustevansker i flere timer), stod vi opp klokken 0600. Baileys hadde sett sola i vinduskarmen; og det var det vi våknet til. Baileys som satt og sola seg. Noe hadde skjedd i løpet av natten. Appetitten var på topp og Baileys slukte i seg en boks med kattemat. Han drakk en halv kopp med vann og la seg til å sove igjen. Torsdagen fortsatte slik, og Baileys fikk mer og mer energi til å løpe rundt. Avføringen var ikke bedre, men han hadde ikke feber. Alle planer om avlivning ble lagt på is i gleden over at han var bedre.

Neste morgen satt han igjen i vinduskarmen. Han var frekk nok til å drikke av vannglasset mitt til og med. Han høynet matmengden. allerede i dag har han spist to bokser med mat, drukket betydelige mengder vann, og avføringen hans hadde i går kveld klumper! Ingen har noen aning om hvor sensasjonelt det er, for Baileys har en sliten lever og slitent tarmsystem, det er sjelden(!) han har noe som er tilnærmet klumper.

Baileys er altså ikke avlivet. Han har det fint. Han har nettopp vært dødssyk og det har hjulpet oss med å bli mer bevisst over hans situasjon og vi har blitt mer avslappet rundt den avgjørelsen vi snart må ta.

Jeg hadde ikke klart å tilgi meg selv om Baileys skulle dødd i smerter en av de nettene. Men om han dør nå, nå som han ikke har smerter, da er det greit. Helst vil jeg ha ham i armene mine, og fortelle ham at det ikke er noe å være redd for. Jeg er ikke redd lenger. Jeg er klar for å gi fra med babyen min.

//Baileys is not dead. He fought through though pains, but was suddenly better assumedly because I gave him some morfin-based pain-killers. He is doing good right now, his appetite is good enough for him to gain some more weight. The issues he had while he was ill is gone and everything seems to be fine. We are more aware now though, of the decisions we have to make in near future. It's ok though, cause I'm not afraid anymore. I'm ready to let my baby go.//