Tuesday, June 26, 2012

no time left: Baileys

Jeg løy da jeg sa at Baileys hadde det bra. Baileys er syk. Han ligger på fanget mitt og sover etter en liten matbit nå. Han har det ikke bra. Han er syk. Veldig syk. Vi snakker om avlivning. I morgen kveld eller på torsdag om han ikke blir bedre. Blir han bedre er det ikke lenge til uansett. Han har fått litt morfin-basert smertestillende som vi hadde igjen etter Tallulahs sår. Jeg deler det med dere så dere skal få en sjanse til å si farvel om det skulle skje innen de neste dagene. Den lille gisen min er snart ikke mer. Vi gråter sammen, men vi ler mest, av de fine minnene.

Hvis vi tar han med til dyrlegen vil jeg ikke være egoistisk og hindre dem i å dra bare for at jeg skal kunne være der, så vi får se hvordan det blir. Bilder eller ikke. Jeg orker ikke tenke mer på det. Jobb tidlig i morgen og elskling skal passe på Baileys frem til vi drar til sverige. Jeg vet ikke om jeg klarer å tilgi meg selv om han skulle sovnet inn uten smertestillende i natt. Han skal få mer før vi drar i morgen, s han ikke har vondt uten å få hjelp.

Monday, June 25, 2012

accessorize

My most favorite accessorize these days. I'm having some days off this week, and I'm spending them outside in the rain, drinking coffee or watching good movies. Baileys is alright aswell.

Saturday, June 23, 2012

Nighty (desperate cat)

Hah, it got kinda late. Ended up surfing my own blog again. What a lowlifer. Work again tomorrow!

This is Baileys when he's reeeally desperate. He climbs into my tops. Right this moment he jumped out the window in search of adventure. I think it's time to go to bed. See ya.

Nighty.

Thursday, June 21, 2012

17th of May 2012

Bildene er fra 17.mai feiringen vår. Hvorfor så få bilder av elskling? Vel, han var fotograf. Hvorfor kommer bildene så sent? Vel, jeg glemte de.

Haakon, Rinos lillebror poserer med meg på bildene, heh.

Wednesday, June 20, 2012

Baileys' saying hi


Jobb snart. Helt til kl 24. Også opp på jobb kl 10 igjen i morgen, helt til kl 24.

Monday, June 18, 2012

pluvialis

I dag har det regnet. I dag har vi sett Shrek Forever After (ikke se den på norsk). I dag har elskling og jeg gått tur. I dag har jeg spilt Morrowind. I dag har jeg bada Baileys. I dag har jeg tatt bilder. I dag har jeg tenkt. I dag har vært helt lik alle andre fridager. I morgen rekker jeg ingenting.

a day off

Jeg og Baileys har hatt det fint i dag. Jeg rydda rommet like etter at jeg stod opp. En time etterpå bada jeg Baileys og tok han med på rommet. Han var sulten og spiste nesten opp lekemusa si. Halen er borte! Etter han hadde prøvd å spise musa løp han til døra, og ville til matskåla. "Drit i det der'a Baileys, jeg har jo mat her!" Også løp han inn på rommet igjen for å skrike (ja, for skriking får ting til å gå fortere) på bløtfôr. Gisen har spist to pakker allerede i dag.

Ellers har jeg rukket å hente en resept på legesenteret også har jeg spilt litt Morrowind, men det endte med at jeg måtte avinnstallere alt igjen for å starte på nytt. For ørtende gang. Blehr. Resten av uka er jobb, jobb, jobb; og kanskje, når helgen er her igjen har jeg tid til å sitte her.

The Phantom of the Opera

2004 filmen går på tv og jeg minnes meg selv som tretten-åring, superforelska i Eric, The Phantom. Jeg hadde min periode som superdesperat fjortis, jeg og. Jeg hadde til og med skrevet ned adressen til Gerard Butler i håp om å bli modig nok til å skrive til ham. Hah, jeg må le litt; han er jo ikke kjekk engang! Det må ha vært sleiken som tok meg. Jeg hadde en tendens til å falle for de missforståtte bad-guys'a i filmene jeg så. Helt siden jeg var liten har det alltid vært slik. Clog, fra spillet Neverhood var den første. Haha.

Sunday, June 17, 2012

Watch Dogs

So excited.

hungry wishlist

Denne scroll'en kunne vært eviglang. Det er så mye fint der ute. Det som er her er likevel innen rekkevidde, ulikt mye annet fint. Gina Tricot, Cocoo.se, Nelly, BIK BOK, H&M og Vero Moda står for dette, såvidt jeg husker.