Monday, April 30, 2012

Den siste mandagen i april 2012

Jobb om to timer. I morgen = Fri!

before/after shot

Ok, I officially miss my hair.

Neida. Joda. Neida. Jeg liker å ha det oppklippt. Så jepp, jeg har klippet opp håret. Før var alt håret mitt i samme lengde, nå har jeg en relativt kort pannelugg og ellers oppklippt hår. Lengden er det ikke tatt så mye på, men håret har selvfølgelig ikke den samme fylden i lengden lenger. Dog er det lettere å få volum i håret, og det er fint.

Beklager dårlige bilder som knapt viser forskell.
Før:

Etter:


Ok da, så savner jeg håret mitt litt.

Sunday, April 29, 2012

Baileys and I

Det var så fint vær i går at jeg bestemte meg for å ta en tur ut med Baileys. Jeg tullet han inn i teppet hans og stappa han oppi en stor nok veske. Så gikk vi ut, og han var takknemmelig for vesken og teppet, for det blåste litt surt.

Da jeg gikk fra han for å plukke blomster var han redd jeg skulle gå fra han, så han kavet seg ut av veska for å bli med i skogen. Da ble han til en klagegris. Det var jo litt kaldt. Han fotfulgte meg og ville helst bare på fanget, så vi gikk tilbake til veska og oppi gikk han. Da tok jeg heller veska på skulderen, også gikk vi tur sammen. Baileys var storfornøyd, særlig når vi fant en finfin sommerfugl.

Jeg har valgt ut en rekke bilder, riktignok av de som ble bra, hvor Baileys viser seg i sitt ess. Er han ikke fin? (haha, han ser ut som djevelen selv)
← scroll like this →

29.04.12

Sometimes, when Baileys falls asleep it's like if he would just die. His head falls down suddenly and just stays there. Then, I'll be able to lift his head without him awakening, and he doesn't move a muscle and is completely slack. This was yesterday, when he fell on his nose with his tounge out. He is just about to awake when I blitzed him. He's a cutie.

Saturday, April 28, 2012

Portraits #57

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Friday, April 27, 2012

red berries

Endelig. Helg. Hah, denne uken har vært stille egentlig, men nå er det (likevel) endelig helg.

Rino jobber for tiden som lærervikar, hver dag, det gjør jo ikke jeg. Jeg blir så utrolig glad og inspirert når jeg hører alle historiene om de søte barna som skal leie lanken, fortelle hemmeligheter og klemme.

I klesbutikken jeg jobber i har vi nå fått ny sjef. Det virker utrolig forfriskende med et nytt ansikt som virkelig ønsker å ta i et tak. Jeg føler meg inspirert og jeg selger automatisk mye bedre. Det er så deilig!

Nå har pakken min ankommet posthuset. Jeg vet ikke om jeg klarer å vente med å hente den noe særlig lenger, men jeg venter egentlig enda en pakke. Ååh, jeg er så lite minimalistisk for tiden

Aliia har mistet masse hår på halen uten noe forklarlig grunn. Hun er gammel og har løpetid, that's it. Jeg håper virkelig ikke at det er noe alvorlig til grunne for det.

Ellers de siste dagene har jeg prøvd å få med meg Flapjack på Cartoon Network, fordi det er så teit at det er morsomt. Det handler om kaptein knokkel og flapjack som vil reise til goteriøya, men de henger mest på godteri-tønna, den lokale baren, hos godteri-larry og hans kone "sukkerkone". Utover det lever jeg meg inn i livet som pirat i The Secrets of Monkey Island 1 og 2 som piraten Guybrush Treepwood. Jeg gleder meg til å spille de om igjen (special edition, btw, renovert versjon), og til å spille igjen det 3. spillet, som faktisk var det første monkey island spillet jeg spilte. Og resten av fritiden går til lange skogsturer i regnet og trening.

Wednesday, April 25, 2012

shoppers news

Det var helrenovering på Bik Bok forrige dagen, og da fant jeg tre topper til 99,-. Den grå ligger med ryggen til, btw. Ikke bare det, men Glitter hadde medlemskampanje på gang; man kunne melde seg inn og få 50% på alle varer den éne dagen. Yay.

Tuesday, April 24, 2012

Rinahbelle

Just poppin' by to say hello. Hello!

Monday, April 23, 2012

monday

Baileys er litt lei seg i dag. Jeg tror han syns litt synd på seg selv. Vi koser så mye vi kan. Han hilser og sier mjau.

pie


Sunday, April 22, 2012

21:47

åh, materialistisk glede. jeg føler meg som en superwoman som kan få til alt.

cuddly

Historien er alltid den samme. Baileys skriker og maser om å få komme på rommet. Jeg vil ikke på rommet. Jeg åpner badedøra og Baileys løper inn og opp i badekaret. Der vasker vi pompen, tørker og løper ut. Da er det den største selvfølge å få komme på rommet. Jeg slipper han inn og går.

Minutter, timer går før jeg kommer inn på rommet. Baileys er ikke synlig. Jeg roper på Baileys i håp om at jeg skal se bevegelse ett eller annet sted under dyna for å kartlegge hvor han er. I dag var det ingen bevegelse; men, etter å ha sett nøye etter fant jeg ham:

that day

Oppkuttet gult eple med kanel. 3 min i mikro'n.

Klokken er snart fire og jeg har ikke gjort annet enn å se på Extras i hele dag. Jeg burde få til såå mye, men foreløbig orker jeg ingenting. Ikke vil Baileys at jeg skal gå heller, så, jeg blir her, jeg.

Saturday, April 21, 2012

Akkurat nå sitter Baileys nybada i fanget mitt og maler. Han sitter skrått, men er fast bestemt på å ha snuta mot halsen min. Det gjør han alltid Vi ser på "Filmens historie" på NRK2. Jeg og elskling er slitne etter en lang dag på jobb; elskling er allerede klar til å sove under dyna.

Jeg har enda ikke klart å ta med meg et par Jeffrey Campbells hjem, men jeg håper jeg tør snart. I morgen skal det ryddes og vaskes, turer skal gås og bilder skal tas. Nå legger vi oss.

Portraits #56

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Friday, April 20, 2012

Jeffrey Campbell.. that sweet dream

(i telefonen)
Jeg: Hei duu...
Han: Hva sa du?
Jeg: ehe, jeg fikk en skikkelig rar følelse i magen av å se på et par sko jeg bare må ha.
Han: haha, vis meg dem når jeg kommer hjem.
Jeg: Kan jeg få dem?
Han: Ja, hvis du venter til jeg kommer.

Åh, tenk om jeg bare har guts nok til å trykke på "kjøp". Jeg håper bare ikke han ombestemmer seg. Alle er perfekte, men det er bare ett par jeg trenger.

nature up close

Jeg prøver å gjøre opp for de superdårlige digitalbildene i forrige photo-drop, med disse bildene