Saturday, March 31, 2012

Portraits #53

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Tuesday, March 27, 2012

han er en gris. en gris i sola

hihi. se på han da. han er en gris. nå er han vill etter å komme ut igjen. turer i solen var kanskje ikke en god idé, men jeg hadde ikke klart å tilgi meg selv om han skulle dø foruten vårens sollys. han ble ikke solbrent, heldigvis. han er en bleikfis.
← scroll like this →
← scroll like this →

27.03.12


Åh, sliten. Jeg skulle egentlig ha fri i går, men jeg måtte spontant ut å jobbe likevel. Denne uka er super egentlig, for jeg jobber tidlig hver dag sett bort i fra torsdag. Helg, helg kom til meg!

Sunday, March 25, 2012

Julianna Swaney art

I love it. Check her out here.
← scroll like this →

← scroll like this →

Jeg har fått dilla på horisontale scrollbars.

crappy photoslide

Jeg kjenner at jeg hadde godt av å slappe av litt nå. I går og i dag har jeg stort sett ryddet/vasket og slappet av. Rino har jobbet og skal jobbe igjen i morgen, men jeg er så heldig å ha fri enda en dag!

Jeg burde brukt annledningen til å besøke foreldrene mine, men jeg er fremdeles så utrolig sliten. Jeg må bare tenke litt til før jeg avgjør noe som helst.

Jeg, Rino og Baileys gikk tur i dag. Det blir nok den siste turen til Baileys på en stund; Han har fått mersmak, og det er skummelt om han skulle ville hoppe ut et åpent vindu.

Akkurat nå sitter vi og spiller og skriver mail i forbindelse med Brud i Blinde. Jeg gleder meg til onsdag er over, for da kan jeg endelig dele bilder fra bryllupsdagen i bloggen.

← scroll like this →


← scroll like this →

Saturday, March 24, 2012

Portraits #52

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

free for once

Nå kom jeg nettopp inn fra en deilig luftetur i det fine været. Jeg har hatt så vondt for Baileys i det siste, for han er mye nedfor. Han blir derfor dullet ekstra med til tider. Rino dro på jobb kl 11, og agendaen min tillater egentlig ikke pauser som denne, men jeg kan jo ikke bli inne og rydde når det er fint vær. Jeg har sitti inne på en stol og jobbet alle de andre fine dagene denne uken; jeg hadde ikke kunnet tilgi meg selv om jeg ikke hadde vært ute.

Jeg surret Baileys inn i et rødt teppe, tok med litt proviant (holdt på å koke kaffe til termosen, men klisjé er jeg altså ikke). Jeg dro med meg kamerabaggen og vi la ut på en nokså kort tur. Baileys har faktisk aldri vært ute før. Han har hele sitt liv vært en innekatt. Det har hendt noen sommere at han har sneket seg ut, men han har aldri fått være ute, lovlig.

Baileys var nølende da han steg ut av teppet, men også litt ivrig. Jeg går videre og lar han være litt for seg selv. Panisk skrikende og joggende kommer han etter meg, bleikfisen. Vi gikk litt innover i skogen, Baileys gikk laangt og jeg gadd ikke. Jeg fant en stein og satt meg der og ventet. Det tok ikke lang tid før Baileys igjen feiga ut og kom skrikende tilbake til teppet og kosekroken. Jeg fikk tatt noen bilder av ham der han satt alene i teppet sitt, også gikk vi tur sammen i skogen. Baileys fikk til og med bæsje ute!

Bilder av turen kommer senere. Jeg må visst bare tømme hele pc'n min for skrot først.

Nå sitter vi og koser. Jeg må egentlig begynne å få gjort alle de tingene jeg ikke fikk gjort hele uken. Jeg har allerede rukket å farge håret, så nå står rydding, vasking, støvsuging, bytting av sengetøy og sortering/vasking av klært for tur. Dessuten er det flere ting jeg vet jeg kan gjøre i resten av huset. Mens jeg omhyggelig sorterer alle disse planene jeg egentlig ikke vil gjøre blir jeg bedt spontant om å jobbe i dag. Av alle dager er dette den dagen jeg minst kan jobbe på. Det er så mye som står i veien for at det går akkurat i dag.

Friday, March 23, 2012

march 23.

Åh, endelig helg igjen. Jeg hadde egentlig planer om å blogge masse, men det ser ikke ut som om jeg får gjort stort. Pc'n er ikke medvillig. Anywho. Jeg lever. På tlc sine nettsider kan man se teite klipp fra brud i blinde episoden vår. Ellers skal jeg prøve å gjennomføre resten av lista jeg skulle ha gjort forrige helg.

Jeg håper alle dere lever og har det fint i påskeværet der ute. Jeg har knapt hatt tid til å sjekke min egen mail, og svaring på spørsmål og å kommentere i blogger har jeg vært usselt dårlig på. Jeg har ikke hatt tid, men jeg tar litt og litt igjen med tiden jeg har tid.Ps. hvis du vil se en bra film i kveld, skal The Island gå kl 22.00 på TV3 Denmark.

Sunday, March 18, 2012

00:15

so unbelivably stuffed. can't understand how i managed to feel this way, i havent even had dinner. bananachips


nitey

baileys & catharina

Saturday, March 17, 2012

Portraits #51

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

endelig

Ååh, endelig helg. Nå sitter jeg sammen med en nybada Baileys og ser på tv med høyt volum. Vi konsumerer godteri. Baileys har sitt og jeg har mitt. Tørka banan dyppet i yoghurt. ååh, det er godt. Etter de to dagene jeg bodde på do har jeg jobbet. Det er ikke mange timer til liv hverken på morgenen eller på kvelden til å få gjort noe vettugt, og ihvertfall ikke blogging. Derfor har jeg en eviglang liste med "must be done"-greier til i morgen. Elskling er ute og fester i kveld, og jeg sitter mongo alene og inntar en usunn mengde kalorier på få timer. Kvelden blir enten tilbrakt med noen disneyfilmer, skyrim, monkey island, tv eller the tree of life. Noe blir det ihvertfall.


List that must be done:
vaske klær
bade baileys
rydde rommet
farge håret
ansiktsmaske og hjemmespa
spille monkey island

Ray Ceasar

Check it out if you find it interesting. I did. www.rayceasar.com.
← scroll like this →

← scroll like this →

Tuesday, March 13, 2012

ikke i dag

nå ligger baileys og loker på fanget mitt. jeg har nettopp lastet opp en haug med mongo + fine bilder av dyrene på facebook. tatt klokken i betraktning skulle jeg ikke vært hjemme før om en time, men guess what, jeg har hatt en ikke så veldig festelig date med dassen i hele dag, så jobb var fysisk umulig. jeg er sykemeldt i noen dager, men jeg satser på å ta farvel med syken i løpet av natten. ikke at dere vil høre om sånne ekle ting, men jeg skal få innkalling til legen, til noe ortoskop-ish ting greier jeg ikke husker helt hva het. jeg ble heller satt ut av at det går ut på å sende et kamera opp i tarmene. scared? jep.

oh, og vel, jeg skrev feil før, ang. brud i blinde episoden. den kommer den 28, hvis alt går etter planen, ikke den 21. også jo, fordi det er morsomt så fant jeg åndenes makt episoden "vår". haha. lol. haha. lol.


(forresten, dette er nok ikke episoden som gikk på tv, for denne er fullbooket med dimmu borgir musikk. de lagde først en versjon med dimmu musikk, og de av oss som kjenner bandmedlemmene personlig fikk godkjennelse om å bruke musikken til tv-episoden. det ble det ikke noe av, og den episoden de fleste har sett har kjedelig - typisk åndenes makt - musikk..)

Saturday, March 10, 2012

Portraits #50

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Thursday, March 8, 2012

Christina Bothwell

Visit Christina Bothwell here.
← scroll like this →
← scroll like this →
I should have shared this a long time ago, but for a while i forgot about Bothwell. As I stumbled upon her again I figured I'd be anything but nice if I didnt share.

late march 8th

Jeg orker ikke skrive mye akkurat nå. Men jeg har hatt lyst til å blogge i hele dag uten å gjøre noe med det. Jeg lager en liste over ting jeg tenker mye på for tiden, og noen ting har jeg ikke fortalt i bloggen tidligere.

Jeg tenker på at jeg elsker mye.
Jeg tenker på at jeg gruer meg til "Brud I Blinde" episoden vår kommer på TLC den 28*. mars.
Jeg tenker og sørger mye for Julian. Rinos lillebror som vi på min bursdag fikk vite at har en svulst i hjernen.
Jeg tenker på at det er mange fine mennesker jeg ikke har møtt på lenge.
Jeg tenker at jeg skulle ønske jeg var flinkere til ting.
Jeg tenker på at jeg og elskling er blitt tilbudt å flytte inn i leiligheten til bestemor i Oslo når jeg skal studere til høsten (tre år). Det kan være fint, og Grete som sjelden bor i leiligheten i Oslo kan kanskje se oss litt oftere fra da av. Det er fint, for da kan jeg ta med Baileys og Emma og lese alle bøkene til Grete.
Jeg tenker på at jeg må søke på flere jobber.
Jeg tenker på at bussen ikke går så ofte som den burde, og jeg hater å være avhengig av at andre kan kjøre meg.
Jeg tenker på at jeg likte første episode av Nav.
Jeg tenker på at Baileys' rynker forteller veldig om hvilket humør han er i.
Jeg tenker på mamma og svigermor som er mye syke.
Jeg tenker på alle menneskene jeg setter pris på, og at jeg håper de vet at jeg setter pris på dem.
Jeg tenker på de små tingene.
Jeg tenker på at jeg plutselig kom til et punkt hvor jeg sluttet å huske drømmene mine, men i morges husker jeg at jeg ble bitt av en trehodet, utstoppet kobra i drømmen mens alle ville være på facebook. Boks cola-kostet 2 kroner og Toppris kostet 7,50 kr, men jeg ville bare ha toppris.

Tuesday, March 6, 2012

One of my absolute favorites

This movie was ment for me.

Monday, March 5, 2012

existence

Jeg har vel egentlig sliti en del med å få meg jobb den siste tiden, men nå kan jeg endelig skryte på meg ikke bare én jobb, men to! (og kanskje en tredje). Åh, det er så fint. Jeg ble ringt opp i dag morges og poff var jeg i dusjen, så på bussen, så underviste jeg en 5.klasse i RLE! Åh, jeg gleder meg sånn til å studere til å bli lærer.

Søndagen, som liksom skulle bli så avslappende gikk ut på å sove i flere timer i strekk, se en halv film, såvidt spise og få masse nuss av Baileys på natten. Jeg sa ikke at den ikke var avslappende, den var bare ikke så begivenhetsrik. Det må ryddes og vaskes her, men jeg har ikke ork eller tid. Foreløbig er planen og beordre gubben til å fikse slikt mens jeg jobber i morgen. Sucker.

Hm, vel, det blir ikke mye blogging på meg. Etter lange dager orker jeg ikke stirre inn i en skjerm. Jeg håper dog at alle har det like fint som meg og nyter vårsolen som titter frem og varmer på sorte klær og sort hår.


Oh, how I miss the rain in Spain.

Assassin's Creed III


omgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomg

Sunday, March 4, 2012

Details.


Jeg har nettopp spist frokost. Og den vanlige prosedyren når man kommer på rommet er å rope på Baileys for å kartlegge hvor og under hvilken dyne han ligger. Nå var han inni den ene puta. Fin gris.