Monday, December 31, 2012

2012

2012 er snart over og jeg kan se tilbake på et langt år. Langt med tanke på alt som er skjedd.

Ikke bare fikk jeg tre jobber på rappen og lærte meg å være både kasserer i en matbutikk, en førskolelærers vikar og å selge klær i en klesbutikk. To av jobbene ble lagt på si da jeg søkte meg inn på Universitetet og kom inn. Da lærte jeg meg at det er helt greit å gi opp når man har eviglang reisevei, krevende jobb og en mann man gjerne vil se mer enn på søndager.

Jeg og Rino reise til Tyrkia i oktober og da vi kom hjem reise vi til Sverige og Rino lagde dokumentar om Snowy Shaw.

Tristere ting som er skjedd var i februar. Da Rinos lillebror på 14 år fikk påvist en hjernesvulst. Og da Baileys var syk (noe som viste seg å være tannpine) og vi var nære på å avlive han.

Utover det føler jeg at jeg er blitt et år rikere i mitt liv, og jeg ser lyst på et nytt et. Julen har vært fantastisk, selv om den er virket kort. Og kort skulle jeg prøve å holde denne teksten også.

Baileys og jeg hilser Godt Nytt år til alle (baileys ligger i det gamle teppet sitt). Til jul fikk han nemlig et pjusketeppe. Han skryter av at han fikk en hel boks med kattegodis og en liten gryteskål som han blir servert mat i.

4 comments :

Lene said...

Baileys!<3 God nyttår til deg og dine kjære!

Grace said...

You have a nicely done blog, and a very unusual kitty! I like cats, but I'm not sure I could own one of those types myself. Happy New Year!

http://thesilverswan.blogspot.com/

Mysanna said...

Godt nyttår :):)

Draupne said...

Godt nyttår, fine du<3