Sunday, August 12, 2012

no color - baileys

Dagen i dag har vært lang. Ikke sånn slitsomt-lang, bare lang. Sykling. Opp, ned, opp, ned. Jobb i ti timer, 6 av dem i solsteken. En belgisk vaffel i magen (hah). Sykling med overload bagasje. Opp, ned, opp, ned. Film, kos, sove.

Det er den korte versjonen. Den litt lengre delen forteller om hvordan kommunen har klipt plenen på en lang veistrekning vi kaller for "myra", og der har de kutta opp et pornoblad så det ligger nakne damer i hele den lange grøfta (5 minutter å sykle). Den litt lengre versjonen forteller også om jogging opp rulletrapper som går i motsatt rettning, om mistede piercinger, om fine kunder, om godt samarbeid, om god stemning, om iskaldt vann, om gjensyn, om å se filmen The Warrior igjen, og om å kose verdens beste katt.

Fra klokken 18 i morgen er det fri frem til mandag morgen. Det er selvfølgelig uten å regne ut antatte timer tilbringt på buss/tog og sykkel. Hvis jeg er flink så skal jeg få til en evig liste med hus-rengjøringsgreier, gåturer (med kameraet), ordentlig tilbredning av middag, farging av hår, en film og en haug med blogging.

good luck.


1 comments :

Lene said...

Herre så mye du får gjort i løpet av en dag, all transporttiden til tross! Litt sånn wonderwoman som rekker over alt og litt til, du :) Må du ta litt vare på deg selv og kose litt ekstra med alle pjuskene fra meg også! :D