Saturday, August 4, 2012

Bloggen i nåtid

Bloggen min er for mye og for lite på samme gang, den. Jeg elsker dilldall og tilsynelatende «rot», det syns veldig godt i bloggen. Bloggen er alt det jeg ikke vil at den skal være. Rotete og uorganisert. Den er mørk og lite inspirerende. Den er hard og kantete uten noen tilstedeværelse. Den er for øyeblikket sjelløs. Eller, sjel er kanskje akkurat det den har med sin eviglange fortid som du finner i arkivet. Men, det er likevel en sannhet i øyeblikkelig sjeleløshet, for akkurat nå lever ikke bloggen.

Jeg inspireres daglig av kornete bilder, sannhet og de korte, betydningsfulle tekstene. Jeg ville sagt noe slikt som «I know beauty when I see it, but I can’t make it», ironisk nok på engelsk. Et usselt forsøkt på å fantasere seg inn i en svære av roseduft og overeksponerte bilder. Dette er for vagt, er det ikke? Bloggen min burde vært en organisert og ryddig side hvor du har utsikt til en eller annen storby i tåke, og ikke ut i det kalde verdensrommet. For øvrig bare et hubble-fotografi av den samme stjernetåken klippet og limt rundt en sort bakgrunn. Det er ingen dybde. Det er rot og litt karakter, men det er ikke det jeg vil at det skal være.

Noen ganger får jeg det for meg at jeg skal bli litt sånn som jeg vil bli, sånn som alle andre fine inspirasjonskilder. Ta bilder av meg selv, legge til rosa elementer i designet. Late som om alt er som det skal.

Nå veldig snart skal bloggen bli det jeg vil at den skal være. Den skal bli så fin som jeg vil at den skal være. Den skal bli min egen inspirasjonskilde. Min egen samling av alt fint. Vent å se, men ikke ha forventninger.


1 comments :

Lene said...

Gleder meg til å se hva som skjer! Du har ett så vakkert sinn at det må bli noe for seg selv på den gode måten!