Sunday, July 22, 2012

that taste

Jeg har stort sett levd på moreller de siste dagene. Det er så fint. Nå er dagen snart over, og jeg føler ikke at jeg har fått gjort tilstrekkelig. Når jeg er på jobb og kommer sent hjem har jeg ikke tid til rydding og slikt blir det meste liggende. Nå er ihvertfall kattedoene renset (endelig), kjøkkenet rent, soverommet støvsugd, støvsugd ellers og vasking av overflater. Lenger enn det kommer jeg ikke, så mannsdominert er jeg ikke, jeg liker bare å ha det ryddig.

Nå skal jeg og Baileys en tur på rommet for å kose, og etterpå skal vi se en film. Hittil har vi sett Et Kongerike For en Lama. Digger den.

I morgen, og forsåvidt resten av uka er det mye jobb. I verste fall er neste gjensyn i bloggen på søndag. I mellomtiden oppfordrer jeg folk til å spise moreller, smile i regnet, gå i høye heler og være glad i de man er glad i. Det er trods alt et helt år siden allerede.

2 comments :

Skyggemare said...

SV: Når man er på en sånn tur er det egentlig bare å knipse, naturen og utsikten stort sett overalt er helt fantastisk, men tusen takk :)

Tror nesten jeg må kjøpe meg litt moreller, det så fristende ut!

Dilan Dilir said...

mums! älskar körsbär :)