Friday, April 27, 2012

red berries

Endelig. Helg. Hah, denne uken har vært stille egentlig, men nå er det (likevel) endelig helg.

Rino jobber for tiden som lærervikar, hver dag, det gjør jo ikke jeg. Jeg blir så utrolig glad og inspirert når jeg hører alle historiene om de søte barna som skal leie lanken, fortelle hemmeligheter og klemme.

I klesbutikken jeg jobber i har vi nå fått ny sjef. Det virker utrolig forfriskende med et nytt ansikt som virkelig ønsker å ta i et tak. Jeg føler meg inspirert og jeg selger automatisk mye bedre. Det er så deilig!

Nå har pakken min ankommet posthuset. Jeg vet ikke om jeg klarer å vente med å hente den noe særlig lenger, men jeg venter egentlig enda en pakke. Ååh, jeg er så lite minimalistisk for tiden

Aliia har mistet masse hår på halen uten noe forklarlig grunn. Hun er gammel og har løpetid, that's it. Jeg håper virkelig ikke at det er noe alvorlig til grunne for det.

Ellers de siste dagene har jeg prøvd å få med meg Flapjack på Cartoon Network, fordi det er så teit at det er morsomt. Det handler om kaptein knokkel og flapjack som vil reise til goteriøya, men de henger mest på godteri-tønna, den lokale baren, hos godteri-larry og hans kone "sukkerkone". Utover det lever jeg meg inn i livet som pirat i The Secrets of Monkey Island 1 og 2 som piraten Guybrush Treepwood. Jeg gleder meg til å spille de om igjen (special edition, btw, renovert versjon), og til å spille igjen det 3. spillet, som faktisk var det første monkey island spillet jeg spilte. Og resten av fritiden går til lange skogsturer i regnet og trening.

1 comments :

Lene said...

Awwh, barn er så skjønne av og til!
Alltid deilig når noen kommer inn og tar i ett tak for å løfte ting litt opp! Er man ikke gira selger man bare ikke like godt! Hvilken klesbutikk er det? :)
Pakke?? Tell me more, tell me more :D
Du må koooose deg med de siste restene av helga frøken :D

sv: Blir i allefall utrolig glad av å gå inn dit til alle fargene og de fargerike folkene som kommer innom :D