Sunday, April 15, 2012

hicking april 14th

I had to take my new shoes for a walk. Travelling feet photos will be uploaded sometime later. Enjoy.5 comments :

Fainting Spell said...

I want go there!! ^^

Draupne said...

SV: Det var skikkelig spesielt å se denne filmen som barn. Det gjorde inntrykk!

Jeg har det bladet også, og jeg har lest det flere ganger allerede! :D Har også sett mange dokumentarer i det siste, og driver å søker på YouTube og finner masse fin informasjon. Når jeg først blir hekta på en ting, blir det der en stund! ^^

Du skriver alt det jeg også tenker på! Alt som kunne gå galt, gikk vel egentlig galt. De var ikke forberedt på at noe kunne gå galt heller. Og det er jo veldig, veldig trist å tenke på. Jeg tror også at det eldre paret der er Mr&Mrs Straus som ville dø sammen (er ihvertfall noe slikt som står i Illustrert Vitenskap).
Når jeg så filmen på fredag, hadde jeg en helt annen kunnskap i bunn etter alt jeg har sett og lest i det siste, og det gir en helt annen mening å se filmen når man har lest litt om de folkene som er med som faktisk overlevde, eller de som har sagt spesifikke ting som er med i filmen, som bla.a Mr. Guggenheim som ville dø som en gentleman. Han sitter jo i en stol på filmen og ser vannet komme inn mot den store trappen. Jeg kan ikke få sagt hvor fascinerende jeg synes det er.

Det er ikke så lenge siden. Det er jo mennesker som blir over 100 år også! Og bare det er jo ganske utrolig å tenke på. Det er jo ikke så lenge siden den siste overlevende fra Titanic døde.

Jeg har lest litt om akkurat det der tidligere, og det er ganske sykt! Alt er skremmende likt. Skulle nesten tro han var synsk..

Elette Vinter said...

SV: Oppsummeringsepisoden bare så man litt tilbake på hvordan de forskjellige bryllupene gikk, og litt kommentarer fra dere også videre (vet ikke om kommentarene egentlig var i selve bryllupsepisodene).

Lommeur SV: Ja, jeg tenkte jeg skulle ta nærbilder av hvert enkelt lommeur, venter bare på at broren min, kjæresten min og jeg skal bestille litt ting på nettet. Vi skal alle kjøpe fra samme nettbutikk, så vi kjøper alt sammen, så vi sparer porto :) Skal nemlig kjøpe et minifotostudio! (http://www.thinkgeek.com/electronics/cameras-photography/a205/)
Ja, jeg tenker jeg skal abonnere selv, i alle fall i 2 mnd til, for da får jeg rabatter pluss noe ekstra greier, så skal jeg avlyse abonnomentet, for jeg har egentlig ikke råd til det.

Fainting Spell said...

Re:Oh! Don't worry! Thanks for ask me! My mom.. relationship with her is so complicated u___u''

Villfaren said...

Så fine bilder du tok :) Gleder meg til skogene her blir helt fri for snø og tørre.