Friday, February 24, 2012

you know those jeans i ordered? they didn't fit...

Ok, I don't really like posting pictures like this one, but I figured it would might help other to order stuff from Nelly.com. These jeans are a size Small. If you're about my size you will propably need a X Small. My hips are kinda wide aswell.. so I guess the size is larger than usual. I have no idea about other sizes on Nelly.com, but I'll have these jeans in mind when I order again.. If I order again, that is.
Akkurat nå som jeg var i ekstase over å få buksen hjem, så skal den ikke passe engang?! Åååh, buhu. Den var fin da, så jeg skal bare bytte. Jeg ble litt usikker på blåfargen, for den var lysere enn jeg hadde sett for meg. Jeg tror det kan være kult uansett. Så, er du i ca. min størrelse kan du trygt bestille den buksa i XS og ikke S. Den er veldig stor i lårene også, selv til meg som har veldig breie lår.

7 comments :

Elette Vinter said...

Visste ikke en gang at de hadde sånne bukser på Nelly.com! Da vet jeg det! Min elskede falske skinnbukse revna på begge knæra og i ræva for noen mnd siden, og alle andre skinnbukser jeg har sett, er jeg enten misfornøyd med sømmer eller stoffet. Hvordan er stoffet på den buksa der?

Anonymous said...

Kjære, søte deg. Kan du vennligst ikke klage over "breie lår" når du veier under 55 kg og bilder av deg ikke har antydning til breie lår i det hele tatt? Det er rimelig demotiverende å høre en på den størrelsen klage når man selv veier 30 kg mer. Håper du bare er selvkritisk og ikke så kritisk til andre du møter som er større enn deg, og håper heller ikke dette er vanlig tankegang der ute. Da kommer jeg virkelig til å føle meg dårlig med meg selv..

Catharina said...

Anonym: åh, nei, ikke missforstå. Jeg er kanskje litt selvkritisk, men jeg mente breie lår i forhold til min størrelse! Jeg er aldri kritisk på den måten når jeg treffer noen, det får være opp til dem å utpeke ved ønske.

Jeg mente ikke noe vondt med å skrive det jeg skrev. Jeg ville bare poengtere at til min størrelse er jeg ganske bredhofta, og lårene mine er ikke så små, slik at folk skal kunne få et større bilde av hvordan passformen på buksa er! : )

Jeg håper virkelig ikke at flere ble fornærmet. Og jeg beklager virkelig ovenfor deg, anonym. Det var ikke vondt ment ovenfor noen vektgrupper!

Anonymous said...

Da forstår jeg! :)

Catharina said...

:')

Pixie Phoenix said...

tror eg har et rabatt kort på nelly.com som eg ikkje har brukfor ;)

Lene said...

Buksa så rålekker ut, så håper den sitter perfekt når du får den inn i mindre! Skjønner hva du mener, jeg har også store hofter i forhold til størrelsen jeg bruker, utrolig travelt når jeg skal finne bukser som skal passe over hoftene men ikke bli for stor ellers!