Tuesday, November 29, 2011Barndomsfavoritter #16

The norwegian version is truely better than the english one.

Monday, November 28, 2011

Let go

Nei, jeg tente intet lys i går. Og nei, jeg akter ikke å se en eneste episode av "Nissene Over Skog og Hei" eller åpne en enste luke i adventskalenderen. Ikke før jeg treffer Rino igjen. Ikke før jeg har noen å dele gledene med. Ikke før jeg må tenne to lys vil jeg tenne ett, for Rino er ikke her, og da er ikke jeg her heller.

Det passer meg fint, da har jorda en uke på seg på å gjøre Nes om til et fortryllende snølandskap. Krysser fingrene for det.

Sunday, November 27, 2011

I miss the summer


laidback

Nå skal jeg legge meg ned og lytte til at det blåser ute mens jeg finner noe døvt å se på på tv.

Ramblings and "hopper"

I går var det gøy, end of story. Jeg delte ut lørdagsgodteriet mitt, så nå har jeg ikke noe igjen. Jeg er i toppform, men det gir ikke sense. Senga mi lukter røyk, så jeg antar at jeg lukter røyk også. Satans røykere!

Nå skal jeg bare slappe av i heele dag. Bade noen katter og farge mitt eget hår, og kanskje rydde en smule. Den kommende uka blir hektisk, men belønningen er jo å få Rino igjen. Ja, få, ikke bare få se, for fra da av får han ikke lov til å reise bort mer (!)

Åh jo. Update: hah, jeg som trodde jeg hadde lagt på meg har faktisk mista tre kilo uten å merke noe! Jeg var faktisk redd for å gå på vekta for en gangs skyld (lenge siden sist). Jo, også har en selskapskjole jeg bestilte tidligere, annkommet. Den er superfin, og passer perfekt! *I ekstase*


This is hopper, btw. The only grasshopper that wanted to sit on my finger for more than one sec.

Saturday, November 26, 2011

Portraits #35

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Going out

Vel.. jeg kan ikke si at jeg ser frem til å gå i de skoene på brostein (sprit), men sånn blir det nå. Antrekksbilde er umulig å få til alene, hah. Ønsker alle en fiin kveld.

I dag har jeg drukker latte og iste og jeg har kjøpt meg en ny mascara og 4 klementiner. Det er bare en uke igjen til jeg får se Rino, og det skal bli sååå fint!!

Friday, November 25, 2011

25.11.11Meh, jeg føler meg ikke bra i dag. To netter og knapt noe søvn. Jeg begynner å merke at kroppen min ikke gidder når Rino ikke er her. Forkjøla også. Hodet verker.

Thursday, November 24, 2011

Haha. loved it

Wednesday, November 23, 2011

Biljard

Hele familien spiller biljard i spania. Jeg er ikke fornøyd for drinkene er dyre og biljardlaget mitt taper.

arr imma octo' and my name's Paul. its true

A SphynxAlphabet thoughts

A: Å få møte Rino igjen og at den dagen kommer til å bli den beste i mitt liv.
B: En fin hemmelighet.
C: Star Wars julekalenderen med masse leker inni.
D: Juleglede.
E: Julegaver som mest sannsynlig ikke blir kjøpt.
F: Lukten av stearinlys.
G: 4 år med elskling.
H: Julefilmer som Home Alone, A Christmas Carol, The Polar Express, Bad Santa, Tri Orisky Pro Popelku og Love Actually.
I: At folk gleder seg på mine vegne.
J: At Rino har vært borte i en uke men det kjennes ut som tusen år.
K: Jeg vil spille Skyrim.
L: Jeg vil lese mer.
M: Jeg vil ha snø.
N: Jeg vil se verden.
O: Såpelukt i såpebutikker.
P: Jeg vil se film, men ikke uten Rino.
Q: Jeg vil lage "lussekatter".
R: Jeg må farge håret.
S: Lage julekort og være litt kreativ igjen.
T: Lappen elskling la ifra seg før han dro.
U: Lukten av frost i lufta.
V: At jeg må tegne igjen.
W: Å synge julesanger.
X: Jeg savner Rino.
Y: Å drikke solbærtoddy.
Z: Jeg vil ha kakao med krem.
Æ: Jeg skal spise snø i hemmelighet.
Ø: Jeg vil se The Tree of Life igjen.
Å: Jeg er trist uten Rino.

Tuesday, November 22, 2011

Even the "bad" weather was appreciated


Jeg ser på Ella Enchanted på TV 1000. Hva gjør du?

tuesday morning

Jeg er så lat. Jeg står opp senest mulig for å få mest mulig søvn. Nå skal jeg dra om 5 minutter (forutsett at alle andre også er i rute). Senere i dag skal jeg igjen på et jobbintervju. Savnet etter Rino blir bare større, men jeg støtter meg på tanken om at han ihvertfall ikke er død. En bukse jeg aldri har fått på meg er blitt for stor, og i dag tar jeg med meg to klemmentiner som matpakke.

Nyhetene rullerer. Hvorfor skjer det aldri noe spennende når jeg først ser på? Meh, jeg må finne på noe gøy i bloggen snart. And what would that be...(?)

Åh, jo, jeg satt sammen og "dekorerte" et pepperkakehus i helgen. Dekoren blir lik hvert jævla år, så det er som støpt ut av et barndomsminne fra 1998.

Barndomsfavoritter #15

Monday, November 21, 2011

purr and good night

Pc'n min lever sitt eget liv. Nå må jeg se om jeg klarer å sove (sliter veldig med det får tiden) for jeg skal tidlig opp i morgen. Først skal jeg gjøre noe hemmelig, så skal jeg på jobbintervju. God natt.

Fine vortene der-hvor-værhårene-skulle-vært ♥

Catmilk + Cat = Happy cat

Only Time Will Tell

Designet er ferdig, faktisk. Det var bare små-greier (for dere, stort for meg) som skulle gjøres. Jeg holder fremdeles på å resize alle bildene i hele bloggen. Alt må gjøres manuelt, så det tar tid og det var derfor jeg nølte med å begynne.


Sneilen er filmet i Spania. En dag fant jeg en sammenkomst av "hemma" sneiler. Alle, med slikt "spist" skall hadde vært uheldige å brekke tuppen av skallet. Det var over 20 snegler samlet på samme sted, og ikke en eneste sneile hadde intakt skall.

Nå skal jeg gi over for søtsuget. Drep meg.

UNDER CONSTRUCTION

Bloggen går igjennom stilbytte. Dette kan føre til at det midlertidig ser rart ut.

21112011

Nå er jeg hjemme igjen etter et helgebesøk hos foreldrene mine. I to netter fikk jeg endelig sove godt, men i natt begynte det igjen. Uten Rino ligger jeg bare her og råtner. Jeg er så hemmet avhengig av ham at jeg ikke fungerer uten han. 12 netter alene gjenstår. Åh, dessuten savner jeg at han kommer hjem med små gaver som på bildet.


Kaffen mangler og nyhetene rullerer på tv. Jeg vurderer å legge meg til å sove igjen, men med nydusja hår blir det mest sannsynlig vanskelig å sove. Det er kaldt.

Jeg er så feig og sliten at jeg ikke tror jeg gjør noe særlig med designet i første omgang. Jeg er sikkert den eneste som liker å gå i arkivene, men med nytt design vil jo bildene se supersmå ut i innleggene... Men, på en annen side kommer jeg til å angre om jeg ikke får ræva i gir snart. Alle gif'ene kommer jeg jo ikke til å kunne resize engang! *klageklage*

Saturday, November 19, 2011

Portraits #34

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Thursday, November 17, 2011

vil, men tør ikke

ååh, jeg vil skikkelig bare.. ååh, skifte design. gjøre det STØRRE. så jeg kan ha stoooore bilder! meh.. da vil alt som er gammelt se helt mongo ut. bleeh. kanskje jeg bare skal bytte bloggnavn samtidig?

11 minutes X 5

Tenk, jeg rekker å høre denne helt ferdig fem ganger før jeg drar. Ååh, fint. I natt sovnet jeg med tv'en på klassisk radiotv. Fint.

Frost


Skoene mine er skitne etter at vi begravde Burre.

∞ in the air

Wednesday, November 16, 2011

Lost november

Jeg og Rino ses ikke før den 3. desember. Frem til da har vi ikke mulighet til å ha noe som helst form for kontakt. Jeg dør. For 6 dager siden fylte jeg og Rino 4 år sammen. Vi har enda ikke fått feiret det.

Da Rino reiste i går, var det også Assassins Creed release. Tror du ikke han pakket med seg Playstation OG vår nye Assassins Creed Revelations Animus Edition? Jeg har ingenting å gjøre. Nå får jeg ikke engang sett på film!

Jeg har heldigvis dyrene, og jeg skal hilse fra en masende Emma, forresten.

Bildet er tatt på hytta i sommer.

Flashback: Anathema concert

Jeg er jo alltid så flink til å glemme å blogge om ting i "tide", slik at eventen jeg blogger om fremdeles er relevant. Jeg har funnet en løsning på det, og vil derfor legge frem flashback i bloggen. Dette er bilder fra Anathema konserten jeg, Rino, Maria og Terje dro på i Oslo. Intimkonsert. Eksempel på Anathema låter ligger nederst i innlegget.uuuh, endelig et jobbintervju i morgen!

gief pwease


1. Isabel Marant from NET-A-PORTER.
2. ETRO from NET-A-PORTER.
3. Don't remember.
4. Dali ring from MANIAMANIA.
5. Tone Lady Bag from Urban Outfitters.


Jeg har aldri vært den som shopper dyrt eller ekte. Sko er dog viktig at er i god kvalitet, men enkle kopier og lignende billigere varer har jeg ingenting imot. Mye av dette er derfor bare ønsker da de ligger i en mye høyere prisklasse en hva jeg ville unnet meg.

December Third

Jeg og Baileys sitter alene i senga (Baileys sover óg snorker). Rommet er kaldt. Vi ser på et fiskeprogram, men jeg føler at jeg har sett det før. Håret mitt må farges, jeg må dusje, mageknipen må gå bort.

Alene? Ja. Spontant har Rino reist vekk. Han blir borte i tre uker og jeg ser han ikke igjen før den 3. desember. Det eneste som er positivt med å være fra hverandre er: Masse plass i senga, og at jeg får åpne de tre første lukene i Star Wars kalenderen! Utover det er det hele egentlig veldig tragisk. Vi har faktisk ikke vært så lenge vekke fra hverandre før. Én uke da jeg var i Danmark for tre år siden. Én uke da Rino var i Stockholm for to år siden, og da jeg var borte en uke i for-i-fjor sommer.

Det er mest sannsynlig mange av dere som føler med meg og kan sette seg inn i situasjonen. Jeg kommer garantert til å sippe meg selv i søvn mens jeg skviser all mulig varme ut av Baileys.

Hva skal jeg gjøre når han er borte? Det er ingenting som er givende når han ikke er her. Jeg har merket det godt de siste dagene han har tilbringt på jobben. Jeg får ikke utrettet noe som helst. Jeg blir bare sittende å sture eller rydde. Jeg har null kreativitet. Null ønske om å stå opp om morgenen.
Vi får se hvordan det blir med bloggingen fremover. Det er ikke sikkert at jeg gjør så veldig mye at det føles troverdig å blogge. Kanskje jeg bare skal komme innom for å telle ned til dagen jeg får se ham igjen.

God natt!

Tuesday, November 15, 2011

∞ creeps

Haha, quess what? When bored in Spain I sat down by the lawn and collected all of these in a glass.  (In other words I was never bored, 'cause I ended up doing this). When scared they became balls. And well, all of these are pretty small, but I found several huge dead ones.

Barndomsfavoritter #14

Monday, November 14, 2011

Baileys and I in bed

Jepp, nå er det leggetid. Baileys og jeg koser oss i varmen under dyna. Alt er så kaldt! Alt med kulda er dødsfint forut at jeg alltid har sår hals når jeg våkner etter å ha sovd i kulda.

Natta.

Foggy Scenery

I dag har vi hatt filmfolk her i forbindelse med bryllupsprogrammet vi har meldt oss på. De lager en introduksjonsfilm i dag og i morgen. Om vi er med blir først avgjort når sjefene i England får sett på det. Det står mellom oss og to andre par foreløbig.

Baileys og Emma har vært ute i dag, med på filming. Stakars nakne små (tulla inn i teppe selvsagt). En av sekvensene vi filmet var med alle hundene. Som om det er normalt at vi tar med alle seks hunder hver gang vi går tur. Kaos.

Ellers begynner jeg å bli syk. Rino har smittet meg. I morgen er Assassins Creed 3 Release, og vi må rekke å hente vår forhåndsbestilte Animus Edition før filmfolkene kommer.

Pappa har navnedag i dag. Jeg ha fått julestemning, og tåka ute er dødsfin.

Sunday, November 13, 2011

October

This came a little too late.

Mat: Pannekaker.
Drikke: Vann.
Tv-Program: Zone Reality er borte og jeg ser knapt på tv lenger.
Film: The Party, Anchorman, Min Misunnelige Frisør, Memoirs of a Geisha, Miss Nobody, Willy Wonka and the Chocolate Factory, The Way Back.
Favorittinnkjøp: Uncharted Explorer Edition.
Gjøremål: Tegne masse.
Dag: Den dagen vi hentet alle dyrene.
Opptur: Piercet ørene mine!
Nedtur: To av valpene til Rinahbelle døde.
Klesplagg: Den nye kåpa mi.
Ønske: Å få meg jobb i nærheten.
Annet: At jeg ikke får kjøpt noen julegaver i år.
Blogg: www.famousdeathtalk.blogg.no
Konklusjon: Julen nærmer seg og jeg er ikke forberedt på noe.


∞ Praying mantis

En av vennene mine jeg fant i Spania. Han ble med inn, også sov han på en lampe i hagen hele natta.

Saturday, November 12, 2011

Portraits #33

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Why I'm crying

Random: Ja, selv om jeg elsker kulden og alt ved den kan jeg ikke unngå å savne Spania.


Hvorfor i all verden er det alltid folk som snakker på klassisk radiotv? Idiotisk. Går jeg inn på den kanalen vil jeg selvfølgelig høre musikk og ikke folk som snakker uforståelig. Hmpf. Jeg finner min egen musikk som er mye finere. Gi det en sjanse og hør. Jeg dør, så fint er det ♥ Da vi var i Spania var det flere dager hvor jeg og Rino våknet først, gikk ned i stua og satt på denne flotte musikken på høytalerannlegg så hele huset våknet (på harmonisk vis såklart).

Via Alexandre Desplat presenterer jeg musikken i filmen The Tree Of Life.


Jeg kan ikke noe for det. Dette får meg til å grine.

How Baileys and I spend the saturday all alone in each others company

(jepp, han er inni genseren min)