Wednesday, August 31, 2011

Elf sa du?

Tror du ikke jeg var dum nok til å bestille dagen før det ble 50% salg? Idiotisk egentlig. Spontanitet: dø.

Dette er produktene jeg klikket hjem. Forrige gang jeg bestilte, bestilte jeg i den laveste prisklasse. Denne gangen valgte jeg flest "Mineral" produkter.


Gjett om jeg gleda meg til å prøve ut leppestiftene!

Og se hvilket grusomt syn som møtte meg(!):

Slik ser leppestiftene ut, dog den røde er helt umulig å påføre uten kost:
 Cheerful Cherry og Natural nymph.

Lipliner i fargen Spice, Matte Lip Color i fargen Coral og Liquid Eyeshadow i fargen Green Machine.

Liplinerene til ELF er som kjent ganske tørre, men de sitter godt og er superbillige. 
♣ Leppestiftene er utrolig gode! De dekker fint, ihvertfall disse fargene, og det er fantastisk konsistens på dem. De er ikke klissete eller "too much". De gir leppene en behagelig fuktighet lik en leppepomade. Annbefaler dem virkelig. 
Matte Lip Color, derimot, den er tørr - men den er fin i fargen og god om du bruker en leppebalsam til.
Liquid Eyeshadow er vel nesten som forventet. Null fuktighet så snart den har tørket. Den skaller av og egner seg best til bruk under øynene. Fargen er dødsstilig uansett og til prisen jeg fikk den for angrer jeg ikke.
Kabuki børsten er godt kjent hos de fleste, jeg er vel den som er treg som ikke har skaffet meg en før nå. Den er fantastisk, som å pudre seg selv med en kattehale.

chupachups

This is kinda annoying too....

wednsdaykiss

I tried out some artistic-retouch of this photo as I found it best to remove my sunbasking mustache. Everything in the photo is "smoothened" up. I wanted to write "smooched", but that sounded too cheezy.


Love him.

red shoes

I took my first walk in theese darlings the other day. Felt so amazing I had to celabrate with icecream.


Even though they aren't the colors you see on the catwalks, I believe they will be perfect this autumn.

I'm just sayin'

This is getting pretty annoying...


what annoys you?

Tuesday, August 30, 2011

Raindrops

Dette er innlegg nr. 1001!!

peachy nails

hah, crappy kvalitet på bildet. 

Gom jabbar

Dune. En av favorittscenene mine.
 

up today

Det tordner og himmelen ser helt blå ut. Det lukter høst, endelig. Tv'en er sort. Jeg spiser soletti - sånne pinner. Baileys er masete etter kos. Neglene mine er emo-sorte. Jeg vil eksplodere, på en fin måte. Gymnaslærer Pedersen var ikke i nærheten av hva jeg trodde den skulle være. Jeg vil ta flere bilder og spamme ned bloggen. BE WARNED.


Jeg har en hel haug meg gifs. Jeg føler for å spy de ut i hytt og pine, men noe sier meg at jeg bør spare på dem, slik at jeg alltid kan ha noe til nye innlegg. hmprf

tilfeldighet

Hva er sannsynligheten for at den 8 år yngre broren til Rino begynner på samme ungdomsskole 8 år etter at Rino begynte der, og at han (av omlag 300 elever), 8 år etter blir tildelt ordboken Rino hadde?

Monday, August 29, 2011

derp love it when my tounge gets dry derp

lately

Min kjære spiller Splinter Cell spillene, og jeg har endelig kunnet sette meg ordentlig inn i historien. Du får kjøpt 3 av spillene HD-restaurert i playstationstore akkurat nå. Worth it. HD har utrolig mye å si! Sam Fisher er badas. Kuleste gamlingen som finnes.

Jeg har sett to gode filmer de siste dagene. Bronson og State of Play. Jeg ante intenting om dem før jeg så dem og ble positivt overrasket! Se dem!

Jeg har nettopp bestilt en 2 TB ekstern harddisk for å endelig ha et sted å trygt oppbevare filene mine, og den 31. skal jeg bruke enda mer penger på å bestille billetter til The Tree of Life (som jeg forøvrig ikke aner noe om), og i går tjente jeg en 200 lapp på å legge bokbind på alle bøkene til lillebroren til Rino. Økonomien går rundt selv om jeg for tiden er arbeidsledig, yay.

Jeg lakket neglene mine kl 4 i natt, men jeg har ikke tatt noe bilde for å dokumentere det enda. Det er helt umulig å skrive på tastaturet med lange negler. blehr. Dette er forresten en fin mandag og døgnrytmen min er faktisk i ferd med å snu.

Dette var frokosten min i dag. nomnom.

Dancing

Hihi. Se Rinahbelle kan danse! Filmen er fra før hun ble feit og gravid med hengepupper. Nå er hun alltid opptatt med å ta savre på sine søte små.

Sunday, August 28, 2011

as if she was dead

I kept doing this for quite a while before she woke up. Emma is such a cutie.

10 wishes

1. Pull Maddy / Zadig & Voltaire.
2. Darth Vader ring / Cocoo.se.
3. Federika top / Gina Tricot.
4. Lilly tube top / Gina Tricot.
5. Birs Scull ring / Cocoo.se.
6. Grace Hat / BIK BOK.
7. Over Knee rib socs / BIK BOK.
8. Lanelle / Monki.
9. Jules / Monki.
10. Cross ring / Cocoo.se.

sleeping

Jeg liker Emma mer og mer. Jeg elsker at det begynner å skille seg ut karakteristiske sider ved henne. Sovestilen, mjauingen og badegleden (skal helst oppi badekaret hele tiden).

You dont see her very often

Sara er den største derpe-katten vår. se da.

Nelly - again

Slik ser altså skoene fra nelly ut. De sorte har jeg sendt til bytting - de var ikke gode å ha på, og satt ikke fast rundt ankelen. Å balansere på såler med høy hel er umulig. Jeg håper bare jeg sendte tidsnok - om ikke klager jeg til jeg får det som jeg vil..! De røde er jeg veldig fornøyd med drimot. Utrolig deilig hvordan de sitter på foten!

old and new

Skriblerier som er litt nye og litt gamle. (hele greia med at tegnere alltid skal datere bilder er nemlig fordi man utvikler seg som regel litt hver gang man tegner, en måned vil da gjøre stoor forskjell fra de ferdighetene du besitter i nåtiden og de du hadde da du tegnet en to-tre måneder gammel skisse.)

Baileys & Emma

Se så fine! Bestefar Baileys vasker Emma! (For allt jeg vet kan det jo tenkes de er i slekt!)

(Bildet er tatt av Terje)

Saturday, August 27, 2011

A Serious Man

Her er noen ikke så spolerende screen-caps fra samme filmen som jeg har terget med i bloggen de siste innleggene. Teit at tekstingen ble med. Se den!

Portraits #22

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

recognizing the film now?

It's one of my favorite films!

Prologue ♥

Someome recognizing the film?

Friday, August 26, 2011

Serien "The Poo"

Jeg publiserer igjen; den nyeste episoden av serien The Poo. Jeg har tegna noen av tegningene i sesong to, og en god del av dem i det siste kapittelet:


Jeg linker til et annet innlegg hvor du vil finne alle episodene (se fullscreen da de er svært små i innlegget). Serien er gammel, og kvaliteten på bildene blir bare bedre og bedre. Lyden og historien har alltid vært lik, men jeg opplever at få ser igjennom første sesong pga useriøsiteten med bæsj og tegningene som det ikke er lagt så stort fokus på. Se forbi det, og prøv å få med dere den inviklede historien som har utspilt seg og som vil fortsette i to episoder til, før du får den geniale oppsummeringen i "Gunshopman's view". Deretter håper vi på å gjennomføre en episk sesong 3 med et helt nytt tema som du vil finne eastereggs til i sesong 2.

Her er de første concept-art tegningene av karakterene McEvil og Bob, to karakterer du ser mye av i sesong 2.

Serien er lagd med Windows Movie Maker og Microsoft Paint (bedre kjent som "Paint"). Lydarbeid er spillt inn av Rino og redigert i Audacity.

nothing to say: photo

Jeg har ikke noe særlig på hjertet, men bilder, det har jeg!

The Poo Season 2: Chapter 5

Dette har jeg brukt mine ellers lite produktive dager på. Kjæresten min lager denne serien, og jeg er så heldig å få tegne noe av det og gjøre arbeidet bittelitt lettere (eller mer avansert). Serien blir bare bedre og bedre i kvalitet, men får du sansen for det, bør du se alt av sesong 1 og 2 også (kvaliteten er noe dårligere bildemessig, men lyd og historie er like givende i gamle episoder som i nye)

Thursday, August 25, 2011

nothing

Jeg tror jeg begynner å bli syk. Sår og opphovnet hals, hodepine og vansker med å konsentrere meg. Det overrasker meg, jeg syns jeg har gått lenge uten en forkjølelse nå, det er ulikt meg og mitt svake imunforsvar. Dog, det er jo ikke lenge siden jeg hadde urinveisinnfeksjon. Ikke at jeg vil være mye syk, men jeg prøver å holde litt skjema på det ettersom det skjer så ofte. Det er rart at man kan bli syk når man i teorien faktisk ikke gjør noe som helst.

Nå har jeg pløyd meg igjennom noen sider av The Satanic Bible (jeg har bestemt meg for å lese alle de store skriftene, bibelen må jeg ha liggende et sted, og koranen har jeg allerede funnet som pdf. fil på nettet, det får holde til å starte med - jeg leser ikke fort).

Å lese introduksjone(ne) om Anton LaVey av Burton H. Wolfe og Michael A. Aquino, minnes jeg drømmene til Bogdan, som han fortalte meg om. At han snakket med avdøde folk i drømmene, og ble inspirert til å skrive en sang, som endte opp med å bli en direkte kopi av Aleister Crowleys At Sea. Jeg savner Bogdan, jeg lurer på hva han gjør for tiden.

Ironisk nok leser jeg satanismen med et oppned kors malt på neglen. hah.

new pair of eyes

Jeg kjøpte sløyfa for 15kr og solbrillene for 20kr. Salg ftw!

The King in Yellow

Along the shore the cloud waves break, The twin suns sink beneath
the lake, The shadows lengthen In Carcosa.
Strange is the night where black stars rise, And strange moons
circle through the skies But stranger still is Lost Carcosa.
Songs that the Hyades shall sing, Where flap the tatters of the
King, Must die unheard in Dim Carcosa.
Song of my soul, my voice is dead; Die thou, unsung, as tears unshed
Shall dry and die in Lost Carcosa.

pivot questionnaire

Inspirert av hysj. du skremer fisken. Annbefaler den bloggen!

en. hva er yndlingsordet ditt? det må være et ord i nuet. et ord jeg setter pris på akkurat da, og det kan være et annet ord en annen gang.

to. hvilket ord liker du minst?  "vårs"

tre. hva tenner deg, kreativt, åndelig, følelsesmessig? å drukne i sanseinntrykk; om de så påfører meg skade eller styrker meg.

fire. hva tenner deg ikke i det hele tatt? når det ikke er noe å ta tak i, er det ingenting som kan tenne meg. jeg har ikke vondt av det jeg ikke vet, så helt ærlig er det vanskelig å si før jeg ser det og tenker konkret over at jeg ser det.

fem. hva er yndlingsbanneordet ditt? jeg utpeker vel egentlig ingen av ordene mine som banneord. jeg har ikke helt satt meg ned å funnet ut av hvilke kjente banneord jeg faktisk bruker.

seks. hvilken lyd elsker du?  lyden av regn.

syv. hvilken lyd hater du? skrik, gråt eller rop til noen du vet du ikke kan redde.

åtte. hvilket yrke annet enn ditt eget ville du likt å ha? jeg er ikke i jobb enda, men jeg kunne tenke meg en krevende jobb som ungdomsskolelærer. ikke for å undervise i bare fag, men for å lære unge mennesker om det å være menneske.

ni. hvilket yrke ville du ikke likt å ha? hardt salg er det jeg frykter mest. noen av de som blir sett ned på av alle, sånne som man ikke sammenligner med mennesker. sånne som ikke får gjøre feil. telefonselgere f.eks.

ti. hvis himmelen finnes, hva vil du at gud skal si til deg når du ankommer perleporten? jeg vil at han skal spørre meg nøyaktig det spørsmålet når vi treffes. da er jeg forhåpentligvis klok nok til utpeke et spørsmål blant tusen.


Kunne ikke du vært søt å svart på spørsmålene i kommentarfeltet? Jeg er så nysgjerrig på hvordan dere ville svart.

so jealeous

Our only home

Wednesday, August 24, 2011

f♥vorites

Nelly you said?

hvorfor

Skoene mine har kommet, jeg har småshoppet i dag og jeg har ikke blogge på en stund. Grunnen til dette ligger i at pc'n min streiker og vil ikke kjøre internetz bra nok til at jeg kan laste opp bilder engang! hmpf. Dessuten har jeg brukt tiden min de siste tre(?) dagene på å tegne til The Poo, som blir EPISK!


Det ble ingen film i går, tiden går så utrolig fort når man tegner og redigerer! Forhåpentligvis blir det film i kveld, eller, natt. Skoene fra Nelly var nydelige, men det sorte paret var utrolig ubehagelige å ha på seg! Satt ikke fast rundt foten i det hele tatt. Sko som sitter som løse såler er umulige å balansere i, ihvertfall med høy hel! Ikke at de var for store, men de var ikke "bundet" fast nok. Jeg har allerede pekt meg ut et nytt par.

God natt!

Tuesday, August 23, 2011

Burrebaby

Derp derp.


Såret/byllen som Burre hadde på hodet er ikke annet enn en frisk skorpe nå. Ser ut til å gå bra!

230811

Hm, hva med å lese CV'en min før du inviterer meg til intervju? Han ringte og alt det han sa fikk intervjuet til å høres dødfødt ut. Kanskje like greit, har et dilemma ang. jobb uansett. Jeg må jo ha en jobb før eller siden, men jeg gruer meg til å måtte forklare en 11 dagers ferie til Spania i oktober. Får jeg ikke en jobb innen da er det ikke krise. Nå drar jeg til Jessheim likevel, men bare for morroskyld.

Monday, August 22, 2011

Qiara, Dexter and Tallulah

I dag har jeg klippet plenen, blitt servert kake og kakao av kjæresten min, sovd til langt på dag, hentet Nelly-skoene mine og tegnet masse til The Poo Chapter 5!Nå skal jeg bade Emma før vi ser en film, legger oss og drar på jobbintervju i morgen ettermiddag!

Tidligere i sommer hadde vi besøk av hunden Dexter. Det er gøy å redigere gamle bilder.