Wednesday, June 29, 2011

Help me find him a name!

Jeg får vel introdusere min noe barnslige side med dette. Jeg elsket kosedyr som liten, og kort sagt har jeg noe vansker med å legge det fra meg. Denne lille krabaten derimot er glemt vekk av en aller annen snodig grunn. Han fikk aldri et navn! Jeg vet bare at det er en han. Han har nok en sykdom som gjør at han ser rar ut. Kan ikke du foreslå et fint navn til ham? Han skal bo sammen med den kokte hommeren Kornelius, Den finske hesten Thompson og delfinen Twix. Samt Reiseeselet, Chewbacca og Totoro.

(Update: Hih, nå heter han offisielt Ask. Tusen takk for forslag!)

Tuesday, June 28, 2011

Portraits #15

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Monday, June 27, 2011

Gleder meg villt!


Dessuten elsker jeg sangen.

Qiara meets the vacuum cleaner

Sunday, June 26, 2011

I dag

Turen ble ikke så lang som jeg hadde håpet på. Vi tok med oss lille Tallulah, og for hun som ikke har vært ute av huset eller i noe særlig aktivitet (etter da hun brakk foten, opererte, brakk det igjen og fikk infeksjon) på 4 måneder bør ikke turene være så alt for lange eller krevende helt i starten. Hun må få bygge seg opp. Dere ser kanskje på bildene at benet hennes er helt bøyd (oppover) like før håndleddet?

Aliia gamla, og Ariel storkoste seg også på tur. Aliia stakar hadde stadig 3-7 fluer flyvende omkring hodet hennes - det sier kanskje litt om hvor dårlig ånde hun faktisk har.

Elskling har stått for alle bildene i dag, xept bildet av ham selv sammen med Tallulah selvfølgelig.

Have a walk with me

Jeg har funnet den perfekte spaserrunden. Det er to mulige veier, og den ene tar litt over 2 timer og den andre er bare på 1 og 1/2. Nå skal jeg bare vaske huset før jeg skal gå en lang tur med min kjære, og hundene Arial og Qiara.

Amokk

eehe. Greit nok, filmene er ikke bestilt helt enda. Er usikker da True Grit ikke lanseres før den 29, om jeg skal kjøpe dem nå eller da.


Jeg la fra meg såå mange godbiter da jeg handlet på nelly. Buhu at lommeboka ikke strekker til. Jeg fant noen fine, enkle, røde lakksko jeg kunne brukt som støvler. Og vel, så har du alle disse dyre merkene som jeg ikke kan måle meg med. Det jeg kjøpte var i hovedsak på salg også, såe, BILLIGBILLIGBILLIG!

Jeg kjenner at det fremdeles kribler i fingrene etter mer.

Saturday, June 25, 2011

At Worlds End

Ååh, jeg drømmer meg vekk hele tiden! Jeg gleder meg så indelig til å dra på hytta. Jeg har kun hatt mulighet til å reise til en "hytte" fra da jeg traff elskling og ble med hans familie på hytta. Jeg føler liksom at jeg er skikkelig underernært på "hytta". Jeg føler en slik trang til å være der, som om jeg må ta igjen for all den tiden jeg aldri kunne tilbringe på en hytte. Jeg blir som et lite barn igjen. Sitter i vannkanten dagen lang og finner ørsmå krabber og sjøstjerner som jeg selvfølgelig synes er søte. Bli en liten unge igjen i hodet. Og å bli tøff som bare det når vi drar til byen. I fjor snakka jeg mye om traguspiercingene jeg ønsker meg, kanskje jeg i år har råd og mot nok til å ta dem?


Dette er bilder fra Verdens Ende. Et supervakkert sted med farlige klipper og supre bademuligheter. Vi drar ikke før den første uka i august, og jeg håper at vannet til den tid har blitt varmt nok til at jeg kan bade.

hum, what?

Bryllupantrekk - "simple"

Tried to keep it simple. I had kind of a crisis that morning, but my bf saved the day when he came in and saw me in that dress (which I've never used) and told me that he fell in love again. Ill def. use that dress more often this summer. It's so, simple.

Damn I've become such a body-fixated maniac the last days - but let me point out that I look kinda chubby in that photo.s Anywho, I finished it with a dark denim jacket and a big, black rose in the hair. And, hah, nvm my posters and messy room.

(kjole - Gina Tricot // sko - Din Sko(?) // ringer - glitter, pieces, CMYK, ShangriLa // kjeder - glitter, WACKEN)

The Seremony - photos

Ih, under den lille seremonien i tinghuset i dag.
Hele familien med begges barn, samlet.
Uh, jeg tar det kjedelige klippe-outfitbildet i morgen.

Natta!

Friday, June 24, 2011

Finally, home again!

Short update:
Bryllupet var supert. Få folk, liten seremoni. Hygge og kos med familien rett og slett (og kake).

Nå skal jeg se på FaceOff(?) før vi ser Little Fockers igjen. Deretter avslutter jeg kvelden med en treningsøkt som skulle vært gjort i morges.

Bilder fra de siste dagene kommer nok i ny og ne når jeg får overført dem.

I wish you all the best midsummer weekend! (no idea why I'm so happy right now.)

Thursday, June 23, 2011

Pissed off

Jeg har liggi og kasta opp i hele natt. Eller, rettere: jeg har løpt på do flere ganger i natt. Kom meg ikke i søvn før klokken var 3, og fikk ikke i meg kvalmestillende før halv tolv. Falt i dyp søvn igjen og våknet titt og ofte. Stod ikke opp før klokken var 18.30. Kjenner jeg er helt kjørt. Har fått i meg mat, men jeg tror ikke melkeprodukter og sukker er min beste venn i dag (typ en halv vaffel som blåste seg opp i magen min). Oppskjerte eplebiter med kanel to minutter i mikroen derimot. nomnom

Bryllup i morgen tidlig. Jeg har så mye å gjøre før jeg er klar for det, men vel, jeg bør være glad til om jeg er frisk nok til å i det hele tatt dra i morgen.

Kjenner jeg er pissed. Jeg vet jeg er mye syk, men jeg hadde håpet at det var stresset på skolen som gjorde meg så lett syk. Den gang ei. Jeg er en kjent omgangssyke-person. Jeg har lett for å spy sånn egentlig, det er bare så surt når det har gått et halvt år siden sist og jeg håpet jeg skulle være ferdig med magetrøbbelet mitt.

Nå skal jeg dirigere gubben til å pakke in bryllupsgaven, før jeg legger meg ned og forhåpentligvis er forut oppkast for resten av uka.

I'm not falling for that

Falling for what? Falling asleep...

Jeg er i ferd meg å leke med tanken på et stort prosjekt. Et prosjekt der jeg utfordrer meg selv til å gjennomføre diverse jeg faktisk ønsker å gjennomføre innen en bestemt tid. Typ, ting å gjøre før man dør, bare at man gjennomfører det i nærmeste fremtid og dokumenterer det.

Wednesday, June 22, 2011

drawing baileys

Playing around in photoshop.

"I've got to get through!"

My cat Baileys right after taking a bath. He's crazy to get somewhere warm.

Sommerferie

God ettermiddag!

Jeg har nettopp kommet hjem etter en 1 1/2 times tur i det fine været. Så frysepinne som jeg følte meg tidligere valgte jeg å kle meg i en lanbent sort bukse. Taktisk? Nei. Sommeren er her i hvert fall. Jeg elsker det.

Jeg er helt utmattet. Ett eller annet bare sugde energien min ut av meg da jeg kom inn døra. Turen var i hovedsak for å ta noen bilder, bli kjent med gårunden og for å strekke ut beina da jeg er svært støl. Det endte med at jeg gikk mye lenger enn jeg trodde, tok få bilder, fikk vondt i tåa og ble spist av klegg.

Nå skal jeg slappe av før jeg forhåpentligvis tar fram tegnebrettet og hjelper elskling med serien The Poo. Etter det finner jeg forhåpentligvis styrke til å bade nakenkatten Baileys.


Gode og dårlige nyheter:
Vi har planer om å ringe på ei lita sphynxkattunge som er leveringsklar i august. Dessuten kan det tenkes at den italienske myndevalpen Tallulah må avlives da såret på albuen tar så lang tid å gro. Det er grenser for hvor lenge vi kan pine henne for å hjelpe henne.

Hva gjør du i dag?

Quickly

Nå skal jeg trene rumpa av meg (eller på meg). Er dødsstøl etter gårdsdagens treningsøkt. Får nå håpe at stølhet er positivt og ikke negativt, og at ordtaket "vondt skal vondt fordrive" stemmer! Jeg har nemlig bortskjemt magen min med en liten rosa cupcake i dag, og jeg skal innrømme at etter all kroppsfikseringa mi i det siste har jeg faktisk dårlig samvittighet (!)

Nathalie har inspirert meg til å leke med sort/hvitt. First try. Tenker med det at jeg sier god natt.

Tuesday, June 21, 2011

A mouse in my purse!

WARNING: Dette kan altså virke som dyreplageri, MEN jeg redda faktisk den stakkars spissmusa. Ingen skader var skjedd utenom kanskje strekk i halen. Den dumme og søte katten jeg ikke aner hvem er jagde jeg vekk. Tips meg om det ble for mye.

No animals were harmed under the construction of this gif.

Monday, June 20, 2011

4 år

Dette er antrekket jeg endte med å bruke på skoleavsluttningen tidligere i kveld. Gud så feil det føles å legge ut et antrekksbilde av meg selv. Jeg kjenner skikkelig på den fæle følelsen som gransker kroppen min og finner feil. Den som gjør at jeg gruer meg til å ta på meg bikini. Kanskje det er denne motivasjonen som skal til?

(Skoene - DNA 699,-  // Veske - Lindex 99,- // Skjørt - H&M 199,- // Jakke - Gina Tricot 499,- // Topp - aner ikke // Sløyfe (på veska) - Glitter (?,-) og alt utenom skjørtet er kjøpt på salg til en billigere penge enn orginalprisen oppført her, hellyea )

Det er gått fire år. Jeg har gått på den samme jævla skolen hele tiden. De samme lærerne. Den samme bussen. Den samme rutinen. Dessuten har jeg jo gjennomført 14 år i skole. Det blir en rar vane å bryte når jeg ikke skal gjøre annet enn å (forhåpentligvis) jobbe til høsten. Jeg vil finne ut av hva jeg vil før jeg søker meg videre, men jeg har allerede en hel haug med ideer om hva jeg kunne tenke meg.

I dag gråt jeg. Jeg har ikke nødvendigvis skaffet meg et bånd til elevene i klassen, men til lærerne. De har sett det beste i meg og hjulpet meg på veien. Jeg har lært mye av dem, ikke bare faglig, men som et menneske. Jeg kommer til å savne dem rett og slett. De har vært mennesker jeg har kunnet snakke med, vist hvem jeg er til og fått respons av. De har bygget meg opp fra et fundament jeg ikke ante at eksisterte.

I løpet av de fire årene traff jeg elskling; han har fulgt meg gjennom alle disse årene på vgs. Han har lært meg mest av alle. Ikke bare har han fulght meg i de årene jeg har utviklet meg mest, men han har lært meg å talke angsten min på en best mulig måte. Jeg har det så fint den dag i dag. For tre år siden kunne jeg aldri se meg selv smile så bredt som jeg gjør nå av det samme grunnlaget. Halo liksom, jeg publiserer antrekksbilde i bloggen. Hvem ville gjetta det?

Nå regner det. Jeg elsker regn; noe jeg kanskje har gitt nok utrykkfor i bloggen (på kort tid) for en god stund fremover. Regnet følger stemningen jeg er i akkurat nå. Sommeren er her. Skolen er ferdig. VGS er ferdig for godt (så sant jeg består i eksamen, men halo, jeg gjør selvfølgelig det). Jeg kan bare sige ned i armkroken til elskling og puste lettet ut. Jeg har klart det, med gode karakterer. Meg med min dårlige psyke? Det er utrolig! Skal riktig nok innrømme at jeg er utrolig utslitt psykisk etter disse fire årene, men jeg er nok bare kommet sterkere og forhåpentligvis klokere ut av det!

Action Figure #3


Disse blir som regel først publisert i Star Wars delen av bloggen, men jeg føler liksom at ingen av dere her får det med dere, og når jeg vil dele, så deler jeg over alt. uhm?

Morning...

...or good afternoon (ALREADY?!) Atleast it finally feels like summer.


I had a hard time falling asleep tonight, and when I first started to have funny dreams it got too hot to stay in bed. I'm still in bed though.

Trying to find something to wear for later today. No clue what so ever. Think I'll go with a skirt, but combined with what?! (rhetorical question, you are not supposed to answer)

Reminder

Nå legger jeg meg. Satser på at morgendagen blir like avslappet som denne. Gru-gleder meg til skoleavsluttningen i morgen. Det blir rart.

Minner dessuten på at jeg skifter bloggadresse. Det er ingen måte der kan finne frem til bloggen min med mindre dere husker den nye adressen. "www.insight-catharina.blogspot.com".HUSK DET!


Update: oh well. jeg begynner å bli usikker ang. bloggnavnskifte. Typ. Ingen kommer til å finne meg. Ingen kommer til å gidde å lete. Bloglovin' må fornyes og vel. Jeg tror jeg venter en liten stund før jeg gjør noe enda. Skal ikke love noe, så om jeg plutselig er borte har jeg altså byttet. Jeg ble bare så usikker.

Sunday, June 19, 2011

Insight-Catharina

Mensensmertene tar livet av meg. Det eneste jeg klarer å gjøre er å sove. Guess what? Jeg elsker det. Jeg har fri. Det er sommer. Alt er bare fryd. Ingenting er en pain in the ass.

I morgen skal jeg på skoleavsluttning. No idea om hva jeg skal ha på meg. Er spendt på eksamenskarakterene though. Når torsdagen kommer skal jeg i bryllup. Aner ikke hva jeg skal ha på meg da heller. Too bad.

Jeg så nettopp ferdig Hostel 2, som jeg hadde planer om å se i går. Kvelden ble litt for dårlig prioritert, så det ble først på ettermiddagen (!?) i dag at vi satt den på. Anywho; ingen får komme å si at Hostel-filmene er meningsløse blod/gørr filmer. Disse filmene legger lys på en grusom men sann verden. Se dem!

IMPORTANT:
For å referere til tittelen. www.catharina-kroken.blogspot.com er over. Jeg skal skifte tittel. Bloggen blir den samme, du vil bare ikke kunne finne meg under den adressen lenger. Jeg er litt usikker på når jeg bytter, men det skjer i løpet av kvelden eller morgendagen. Bruk www.insight-catharina.blogspot.com når catharina-kroken ikke lenger fungerer, aight?

CONTROL

Saturday, June 18, 2011

again please?

Jeg vil ha mer regn. Jeg vil sovne til regn.

I dag har jeg sett You Will Meet a Talk Dark Stranger og Hostel. Gjenstår å se Hostel 2 nå.

Jeg har det fint, har du?

Juggel

18. juni 2011 - Heavy rain

Friday, June 17, 2011

New in

Dipliner fra H&M og en brun bikini fra Cubus. Håper virkelig at den passer(!)
BH x2 på salg og HOSTEL 1 på blu-ray (Letet leeenge etter den!!)

Lommeboka har egentlig ikke mulighet til dette. Bikinien er egentlig bare en reservebikini. Den bikinien jeg egentlig vil ha er det alltid utplukka for, så jeg kjøpte denne på salg i frykten for at den jeg egentlig vil ha aldri dukker opp igjen. Smart, jeg vet jo ikke engang om denne passer (!)

Sneak peek "Sirenen"


Jeg blir rørt til tårene når elskling forteller meg hvor rørt han er blitt av all tilbakemeldingen han har fått for filmen sin. Så mye positiv respons, så mange mennesker som forteller han hvor høyt de ser opp til ham. Og når den læreren du respekterer mest kommer og klemmer deg så voldsomt at han løfter deg fra bakken, for så å fortelle deg at du er den eleven blandt alle filmstudenter på NISS og Filmhøyskolen i Lillehammer, han har mest respekt til. Jeg er ekstremt stolt.

Ih, jeg er hjemme igjen nu, forresten. Lurer på hva jeg skal bruke helgen på. Hva skal du?

Tuesday, June 14, 2011

Premiere SIRENEN 2011

Nå klusser jeg fælt med mange innlegg her. Tuuut. ohyea.
(Oh, jeg glemte kameraet i bilen!)
Vel, jeg føler jeg burde si hvordan det gikk i dag. Typ, premierevisningen på elsklings eksamensfilm, og alle andre eksamensfilmer, minuttfilmer og første klasses beste filmer. Jeg kan bare si at, selv om elsklings film har oversteget tiden, typ, den er lengre enn oppgaven sier at den får være. Så er det den filmen du snarere føler at kunne vært lengre. Folk trodde at flere filmer på kun 15 min var 30min, og elsklings film på 23 min hadde folk innbildt seg at såvidt var 15.

Jeg har sett filmen en million ganger som sagt, men nå har jeg endelig kunnet se alle de andre filmene og sammenlignet den med de andre. Og vel, filmen er jo blitt litt min og, så jeg var redd jeg ikke skulle klare å være helt objektiv til den. Jeg prøvde så godt jeg kunne å være objektiv til alle filmene, men vel, Sirenen var altså mye bedre enn alle de andre. Fikk jeg det bekrefta? OHYES. Publikum klappa mye lenger, og mye mer engasjert på denne filmen enn noen av de andre. Dessuten ble det bekrefta av publikums reaksjoner igjennom filmen med tanke på latter og lyder. Publikums gratulasjoner var selvfølgelig også en understrekelse.

Jeg har sett så smått til noen av de andre filmene tidligere. Og vel, jeg ble ekstremt skuffet av mange av dem. Too bad.

Jeg drar forresten til foreldrene mine i morgen. 0 PC på meg = 0 update til deg. Jeg skal leke med ei supersøt venninne først, though

Mamma har hinta til at jeg skal bake kake. Jeg vil! MEN. Det er ca en måned til vi drar på hytta, og vel.. jeg kunne trenge en liten oppstramming før bikinitiden min offisielt starter. No kake for me.

Its ok, its only a gif

Ih, dett var faktisk ei av de mindre kjerringene jeg fant i jordkjelleren. Noen av de andre var ikke like lette å filme desverre grunnet dårlig lys. Ei annen var ENORM!

Arctic light

So excited!

Nå drar vi avsted til premierevisningen i filmens hus i Oslo. Sirenen samt alle de andre eksamensfilmene for andre året på NISS skal vises for første gang. Jeg er så spent! (Ikke at jeg ikke har sett den en milliard ganger allerede, men jeg er spent på publikums respons og på å få se bildet i storskjerm). Hele familien reiser, inklusivt bestemor med ei venninne.. Skuespillerne og komponisten Bogdan er invitert. Usikkert om alle har mulighet til å komme, men det er fint at de vet de er velkomne likevel.

Monday, June 13, 2011

You think you're watching, but you're being watched

Monday morning

Jeg er såå dårlig på dette med å komme meg i seng når man burde/skulle/planla.

Sånn, god natt.

Sier vi god natt, da?

Det er rart med det. Blir det noengang tatt noen bilder av meg så sitter vi enten på tog eller buss, og bildene, ja de blir uklare. Har du en logisk forklaring på det?

I dag har jeg sett The Prince of Egypt (synger derfor konstant på soundtacket) og Meet the Fockers. De kinesiske nakenhundene Neo og Musen har dratt hjem, jeg har lekt ute og huset er rydda og vaska.

I morgen skal jeg dele egenlagde gif's igjen, forresten. Har tilbringt noen timer ute i det fine været, og med mitt crappy kamera som følgesvenn ble det noen visuelle resultater. Dessuten vil jeg tegne. Kanskje tegne brudekjoler og interiør. Om jeg i det hele tatt tegner.

Er forresten jeg den eneste som syns "followers" publisert i bloggen er litt teit? Litt?

Natta! Og god morgen!

Sunday, June 12, 2011

Time To Die

Jeg deler herved noe jeg selv verdsetter høyt og har båret med meg fra mine tidligere dager. Denne scenen har satt seg på hjernebarken og må være den første sammensatte teksten jeg husket helt utenat. Den er dessuten grunnlegger for noen utrykk som blir ofte brukt; referert til, på samme måte som Don Quijote har lært oss å takle vinnmøller.

12. juni 2011

I går dro jeg og elskling til Oslo for å gjøre siste finish på filmen hans. Vi var ute i kanskje 14 timer, og veien hjem så håpløs ut da togforbindelser ble erstattet med buss. Forberedt på å gå den siste timen dro vi iveg. Heldigvis ble vi hentet på siste stopp og var hjemme så tidlig som 0100 istedenfor 0200. Det er ferie, og jeg har allerede forbedret meg når det gjelder å ta vare på meg selv.

I dag skal sola nytes, huset skal ryddes og vaskes og minst en film skal ses. Tross været!


In my mouth, yes.

Friday, June 10, 2011

Portraits #14

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.