Saturday, February 26, 2011

SPY GAME

Hihi. Gå ca 1 minutt inn i filmen og se den. Del to ligger under. Brad Pitt promoterer sin "nye film", Spy Game, dvs i 2001. Reklameringen slo meg og jeg skal akkurat til å se Spy Game nå.

Thursday, February 24, 2011

KOYAANISQATSI

Dagen i dag har vært fin. Dum som jeg er har jeg riktignok aldri med meg kamera til å dokumentere noe som helst.

I dag har jeg og elskling dratt ut på spontan kinotur. Begge, nokså kjørt av forkjølelse, nøt det hele så godt vi kunne. True Grit = Awesome! And then, some shoppin':

Jeg avslutter kvelden med stemninsfull Red Dead Redemption-spilling og et blogginnlegg etter å ha blakka meg på tre blu-ray bestillinger på platekompaniet.

Den forrige nettbestillingen min ankom i dag. Etter forslag av Danarki kjøpte jeg BBCs versjon av serien Narnia, samt en sesong av Miss Marple og filmene Koyaanisqatsi og Powaqqatsi. Superglad, seriously. Det eneste som hindrer meg i fra å dra hjem enda en håndfull filmer fra Amazon.com er mangelen på norsk tekst. Fuu.


(Legger med traileren til den 1t og 20 min lange "musikkvideoen", Koyaanisqatsi. Im thrilled, are you?)

Eviglange filmønskelister

Jeg fant denne i et eldre innlegg i bloggen. En filmønskeliste. Tenkte jeg kunne oppdatere den som allerede er og liste opp en ny en.

-Back to the Future II
-Back to the Future III
-The Butterfly Effect
-Beaty and the Beast-Krull
-The Fountain
-Carnivale Sesong I
&a II
-Twin Peaks Season I & II
-El Laberinto Del Fauno
-Iron Man
-Sammen
-Max Manus
-The Dark Knight
-Invasion
-The Happening

-The Elephant Man
-A Beautiful Mind
-Walk The Line
-Max Payne
-Steamboy

-Spirited Away
-No Countrey for Old Men
-Phantom of the Opera
-The Parfume
-Moulin Roughe!
-Forrest Gump
-Les Triplettes De Beleville

-Oh Brother, Where Art Thou?
-Blade Runner
-Rainman
-Ratatouille
-Interview With a Vampire
-Clockworth Orange

Ønskeliste 2011

-Cat People
-Osmosis Jones
-Swan Princess
-The Lost World
-Dinotopia
-Metropolis
-Magnolia
-Pink Panter (Peter Sellers)
-Spirit: Stallion of the Cimmaron
-The Journey to the Center of the Earth
-The Dark City
-Megamind
-Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Extended version
-All Dogs go to Heaven
-Little Nemo in Slumberland
-Being There
-The Party
-The Butterfly Effect
-Krull
-Spirited Away
-No Countrey for Old Men
-Phantom of the Opera
-Oh Brother, Where Art Thou?
++ Evigmange filmer jeg ikke husker

Baileys

Nazipære

Jeg spiser en alt for sen kveldsmat bestående av en nashipære, dette mens leser igjennom flere av filmannmeldelsene (les: av filmer jeg allerede har sett) i bladet The Empire.

Jeg og elskling er endelig ferdig med å passe det tilsynelatende spøkelseshuset til naboen. Fra mandag til tirsdag var søsteren min på besøk og nå gjenstår et aldri så lite berg av lekser og litt foretrukne syssler før ferien er over.

Jeg har nylig kjøpt meg en shorts og litt star wars og blu-raykos.

Saturday, February 19, 2011

u scared?


Jeg har funnet ut av en ting. En viktig ting i forhold til bloggen. Jeg blogger om diverse som interesserer meg. Det jeg ønsker å formidle er allerede ting som har fanget meg. Jeg gjør allerede dette i stor grad, men jeg er enda svak på å dele det som i stor grad betyr mest. Mine filmopplevelser. Hvilke filmer gjennom tidene jeg har fått mest ut av, hva jeg har fått ut av dem og vel ja. Dele det med de her i verden som kanskje ikke ser så mye i film som jeg gjør. Og for ikke å snakke om å se så mye film som jeg gjør.

This is a warning. Om jeg setter meg inn i dette, så kommer jeg nok til å dele noen personlige inntrykk, forhåpentligvis uten spoinling in tha future.

Jeg har en fin helg, og i kveld håper jeg på å ta en tur på kino med elskling og se True Grit. Har du en fin helg?

Thursday, February 17, 2011

Pirate package

ARRR, IMA PIRATE! Ja, jeg er, for jeg har spilt så mye Tales of the Monkey Island at jeg visste hvem elskling snakka om da han pekte på et bilde av skuespilleren Geoffrey Rush, et bilde som ikke sa meg et flidder. Kodeordet jeg trengte var "ARR!" og jeg visste automatisk at det var Barbossa(PotC)!

Mette stakk innom med denne piratpakka:


Yay for forsinkede bursdagsgaver! Oppi lå det et oppblåsbart lasersverd, en sminkepung, to søte leppepomader, Eventyrsjokolade(De tre Bukkene Bruse) en My Little Pony skisseblokk og to vindusklistremerker av kjekkasene Kaptein Sabeltann og Langemann! Dette, i ikke annet enn piratinnpakning! ARR

what i wants

I wants this.

Vi forsov oss i dag. Elskling måtte løpe og jeg ble. Jeg er visst blitt forkjøla i løpet av natta. Hosting, feber og voond hals. Ettersom vi normaltsett ikke ville kommet tilbake til det huset vi passer før rundt tretiden i dag - typ, etter skolen, så gidder jeg ikke være der nå heller. Jeg er hjemme med mine dyr, som er mye finere.

(Tallulah) Se på de øynene! Hun er ikke lenger en så ung valp at hun burde ha blåe øyne enda. Jeg håper de er slik for alltid.

Elskling kom hjem med gave til meg i går. To nye Star Wars nøkkelkniper. Yay for å ha flere vesker. Passet bra at jeg hadde kjøpt gaver til han også,:Blu-ray filmene A Serious Man, The 6th sense og District 9. Fu for at DVD noengang har eksistert - da må man kjøpe om igjen alle filmene man har/liker.

Nå skal jeg lese ferdig boka Gift av Kjelland, for så å skrive ferdig et kåseri. Midt oppi det har jeg planer om å sove meg frisk. Og i dag har jeg - som nevnt i går - starta en ny detoxrunde og det er den første i år! I dag skal jeg ikke spise noe av fast føde, og bare lettfordøyelige vesker.

Wednesday, February 16, 2011

Update the 16th

Blæ, jeg holder på å spy. Trente visst litt for hardt - holdt på å få hofta ut av ledd. Fuu.

I peisen har jeg lagd et bål, noe jeg fikk toppkarakter i da jeg gikk naturbruk(haha, ja, man får karakter for å fyre opp et bål med én fyrstikk og så god stabling at det brenner i minst 30 min).

Elskling kommer snart hjem. I morgen slutter jeg tidlig på skolen, og jeg fikk nettopp en sms av norsklæreren min hvor han gratulerte meg med fordypningsoppgaven. Hvem er glad? JEG! Er jeg glad? JA!

Dessuten kommer søsteren min, Julie, på besøk på mandag. Så jeg slipper å være alene i huset mens elskling er på skolen.

Hih, akkurat nå, så sneik Draka (katten) seg opp på fanget mitt, og nå ligger hun over den høyre armen min. Fiin.


Nå skal jeg bli ren, også vil jeg sove. I morgen vil jeg starte en liten detox igjen, siden det er så lenge siden sist. Dette inspirert av Bluejay. Da starter jeg med å ta en dag uten noe fast føde overhode. Smoothies here i come - kun frukt og grønt. Skal se ann om jeg gjør det i mer enn en dag før jeg spiser - da vil jeg spise ubehandlet frukt og grønt /raw/.

Tuesday, February 15, 2011

Teahouse

Endelig ferdig med fordypningsoppgaven som forøvrig gikk superbra! Nå må jeg bare skrive ferdig en tekst og så er det ferie!

I disse dager passer jeg og elskling huset og dyra til naboen. Cero, en dalmantiner, Amber en kanin med manke og den skilpaddefargede katten Draka. Vi bor vel egentlig i huset hennes for øyeblikket - og det er litt fint, for der kan vi bo om vi vil senere. Det er fint der, sånn egentlig.

ATM gjør jeg ting jeg syns er morsomt. Elskling kom hjem med drømmeskoene til meg i dag - og jeg er sikker på at jeg aldri går i et annet par med sko igjen (om så er det bare så disse får hvile). Aldri forelsket meg i et par med sko før slik som i disse. Die all others.


Valentine ble tilbringt uten elskling. Han vekte meg da klokka var nærmere 1 på natta, for da var han hjemme. Han satt i det minste pris på den gastronomiske gaven han fikk av meg, buksa han fikk har han allerede sett. Utover det bruker vi annledningen til å planlegge en kjærestehelg med flere kinobesøk og valget står mellom disse: The Tree of Life, Black Swan, True Grit, The Fighter eller 127 hours. De er riktignok linket, men personlig aner jeg ikke. Jeg leser aldri om film for, å unngå forventninger eller fordommer. Jeg holder meg så nøytral som mulig og vil ikke engang vite hva de handler om. Uungåelig i noen tilfeller, men det er en god tanke å ha i utgangspunkt.

Dette ble laaangt. Nå har jeg nettopp skrevet opp tittelen og telt alle filmene våre. Slit.

Hvordan har du det?

Monday, February 14, 2011

Barndomsfavoritter #2

Ratatouille - Le Festin - Camille


Ratatouille er riktignok ikke en eldre film - med tanke på at dette skulle være barndomsfavoritter. Den får bli med likevel, det er jo en barnefilm.

Happy Valentine, forresten! Jeg tviler på at jeg har tid til noe kjærestedag i dag, så vi sparer det til helgen.

Sunday, February 13, 2011

Baileys doing his thing

Fin, sant?

Thursday, February 10, 2011

give me a break


Nødvendigheter, og litt dilldall. Det som er i HMposen til venstre er en Valentinegave til elskling.

Wednesday, February 9, 2011

Another Vader on my wall ♥

Kjøpt'n i sverige. Bedre bilde kjem!

Monday, February 7, 2011

How i spend my day doing nothing:

Jeg og Baileys spiller Tales of Monkey Island.

Down, down, down

Blææ.. Psyken tar knekken på meg.

Jeg er hjemmeværende i dag. Alt av plikter som uten tvil gjøres er så lite fristende at jeg heller legger meg og dør.

Sunday, February 6, 2011

Poff, så var jeg 20 år

Jeg bor som nevnt hos familien til kjæresten min. I annledning min bursdag inviterte vi derfor familien min opp hit! Broren min og kona pluss barna, og mamma og pappa med broren og søsteren min.

Jeg fikk usannsynlig bra gaver i år. Alt dette og en grå blondetopp og et nydelig hjertekjede som ikke er med på bildene. Først blir jeg servert dette fantastiske kortet! Det står "For lenge lenge siden..." på forsiden, og det andre på innsiden. Dessuten spiller den av denne:
Genialt, og mildt sagt midt i blinken for meg! (update: hva skjer med at bilder plutselig får dårlig kvalitet lenge etter at bildene er lastet opp?!)
Iih, se på dem! Og på blue-ray da, xept; Grown Ups. Nå har jeg endelig Fantasia filmene! SÅ ufattelig glad!

Også se så fin en liten termos! En Disneynotebok, en finfin notisbok og akkurat den parfymen jeg ønsket meg!

Perfekt klokke! Passe stort ur og nydelig lærreim! Elsker den!

Føler meg boooortskjemt!  ♥

I morges ble jeg vekt med frokost på senga. Elskling hadde ordna til, men jeg fikk ikke åpne en eneste gave før alle var kommet (rundt 3-4 tiden). Jeg ble servert et usannsynlig stort kakestykke med mitt eget navn på. Alle dyra er fornøyde med gjestekos. Vi hadde Taran og den Sorte Gryte og Alice i Eventyrland gående på i bakgrunn og jeg håper og tror at de fleste koste seg.

Jeg har bursdaaag!

Jeg har enda ikke fått noen gaver, så det er ikke for sent å legge ut en aldri så liten ønskeliste.


Jeg tviler vel egentlig på at jeg får noe av dette, men det gjør ingenting. Jeg får kake, og da blir jeg glad.

Saturday, February 5, 2011

what arrived on my doorstepOoohyea

Friday, February 4, 2011

I love fridays!

Dumme meg som alltid glemmer kamera. Der løp jeg i nysnø i morges med hendene fulle av søppelposer på vei til bussen mens jeg mest av alt ville slippe posene og storme tilbake for å finne kamera. Det var meldt fint vær, og Katrine og jeg hadde planlagt en date i oslo fra halv ett.

Vi gikk til Pascal og kjøpte makroner. Jeg prøvde hvit sjokolade og en ting med mandler som var supergod. Katrine prøvde hele 7 forskjellige spennende sorter!

Da Katrine fikk vondt i magen og jeg måtte tisse skiltes vi. Da jeg var på NISS og gjorde mitt fornødne sendte jeg en sms til gubben og spurte om han var ferdig på skolen snart (NISS); han viste seg å være på Oslo City. Damn.

Jeg og elskling hadde planlagt T.G.I Fridays date på kort varsel fordi elskling har så mye arbeid å gjøre for tiden. Dessuten har jeg bursdag på søndag, og det var gode nok grunner til en middag for to. Før vi fant fram til Fridays tigga jeg meg til å gå opp på Pascal igjen for å kjøpe en hundrelapp i makroner!

Guess what, de knuste alle sammen og ser forferdelige ut - smaken er dog likegod!

Da vi satt på toget på vei hjem fikk vi ikke sukk for oss før vi plutselig var fremme. Jeg løp inn på senteret for å kjøpe meg månedskort - nå som jeg fyller 20 må jeg ha studentkort istedenfor ungdomskort - buhu. Elskling løp inn på GameStop og gjorde enda et kjøp der og da vi var på bussen som skulle frakte oss hjem sjekker vi blue-ray platene for riper og The Visitor var ØDELAGT! Totalvrak. Jeg er flau over å ha jobba på GameStop når de ansatte i tillegg sier at de sjekker alle filmer - noe jeg vet at de ikke gjør!

Elskling hadde nettopp kjøpt disse, så vi koste oss med morsomme striper og jeg særlig med Ibsens Albertine for å få tiden til å gå på den 40 minutter lange togturen. Da vi kom hjem vikk Totoro ta vare på dem.

Da ble vi ventende, og ventende, og ventende, og ventende på den nye bussen, og poff ble vi henta i stedet.


Filmene vi endte opp med å kjøpe. The Curious Case of Benjamin button og Burn After Reading har vi riktignok på DVD, men de beste må alltids fornyes til Blue-ray, u know.

Heidi, the opossum ♥

Ihihi!

Thursday, February 3, 2011

Crazy Factory

Ihi. Jeg gjorde det igjen. Nå har jeg bestilt en ny pakke på 50 piercingsmykker fra Crazy Factory. Forhåpentligvis smalere enn de jeg har nå (jeg vet faktisk ikke helt sikkert hva jeg har og jeg kjøpte er alt fra 1mm, 1.2mm og 1.6mm. Ganske sikker på at de jeg allerede har er 2mm).

Wednesday, February 2, 2011

Elf - Mine nylig annkomne produkter


Min første bestilling fra det kjente kosmetikknettstedet ELF. Kan med en gang si at All over cover stick'ene, som jeg kjøpte to av er for gule i fargen for min hud. Tenkte å bruke dem som en concealer, men den gang ei. Dessuten er de klissete på min hud. Pudderet er fint, men det er også for mørkt for meg.

Plumbing lip glase er fine i fargen og i konsistens, selv om det er tydelig hvorfor de ikke kostet mer enn 16 kr.

Kostene er fantastiske, og den vannfaste eyelineren er ikke så mørk som jeg håpet, men den blir fin til sommeren da jeg ikke bruker så mye sminke. Liplineren er også finfin og samme med wet gloss greia til øyenbryn og øyevipper.

Det er overraskende bra i forhold til pris, men det har sikkert tusenvis av bloggere sagt før meg. Jeg gjør en ny bestilling så snart jeg har mulighet for å forhåpentligvis finne en tone av mineralpudderet deres som kler min farge.

Har du bestilt fra Elf? Er du fornøyd?