Monday, January 31, 2011

Januar

Mat: Asiatisk mat, Jambo (Karl Johan)
Drikke: Juice
Tv-Program: -
Film: Harts War
Innkjøp: CMYK ring
Gjøremål: Various skoleoppgaver!
Dag: Filminnspilling mandag 24. jan
Opptur: Penger!
Nedtur: Mye syk
Klesplagg: Handskene mine (som jeg klarte å glemme på toget så elskling måtte kjøpe nye til meg)
Ønske: Oversized jakke
Kjendis: -
Blogg: Carinahagen, nettopp fordi hun er søt og vi hadde en fin date.
Konklusjon: Januar 2011 var fylt med masse å gjøre hele tiden!
Sharing: IndigoFragments. En supersøt blogg som deler finuelige tanker og de skjønneste skildringer!
Foto:

Saturday, January 29, 2011

You've got mail

Jeg har vondt i magen, jeg.

I går kom det en pakke i posten til meg med mine etterlengtede Elfprodukter. Dette var min første handel hos Elf, selv om jeg har kjent til nettsiden lenge før jeg så noen blogge om det.

Sminken ble dog fort ubetydelig for meg, for elskling hadde tatt med seg ungene mine hjem (skinnhandskene mine). Riktignok ikke mitt par, som jeg klarte å legge fra meg på et eller annet tog, men et nytt par! Åh, jeg er så glad. Av alle klær jeg har må handskene være de jeg alltid har på meg. Mitt første par ble kjøpt på salg i fjor, og jeg håpet på å få dem på salg nå også, men den gang ei. Jeg var heldig nok med at de fremdeles var/er i salg og at han fant dem i min størrelse!


No more freezing hands.

Friday, January 28, 2011

Portraits #9

Portraits is my own series of interesting photographies picturing known people. These are not my own potographies.

Lei av kulde? - Ja

Selv etter en treningsøkt holder jeg på å fryse ihjel!

Kill me

Det ble visst mer blogging likevel. Dette for å rette opp i tidligere nevnte planer, jeg endte ikke opp i oslo i dag likevel. Men jeg la likevel fra meg pc'n på skolen.

Situasjonen min er slik: Jeg slutter på skolen 10.55 på fredager. Kl 11.35 går det en buss mot jessheim, men bussen jeg tar hjem går ikke før 14.37! Derfor er jeg dømt til vandring, gåing og atter spankulering(WTF?). Elskling var så opptatt ut dagen og med etterspørsler fra venner han ser svært sjeldent ville han da prøve å presse inn tid til dem. Jeg som ville spise lunch med ham og greier. Satser dog på at han kan stikke innom Morris og se om de har handskene mine fremdeles i min størrelse. Jeg mistet mine i forrige uke og har knapt klart å tenke på annet!

Jeg fant salg igjen, jeg. Kjøpte meg to søte hipstere på GT til bare 19,- pr stk. Deretter falt jeg for en ring på CMYK som jeg egentlig ikke hadde råd til. En times venting gikk med på lesing og iskaffe på Kaffemakeriet. Da jeg var på vei til bussen gikk jeg innom Lindex og endte opp med to skjerf for 19,- pr stk. Drep meg, jeg kan ikke bruke mer penger nå!


Det er sikkert veldig interessant å høre om hva jeg har gjort i dag; så jeg fortsetter med å si at jeg felte en tåre for handlingen i boka Amtmannens Døtre i dag. Dessuten har jeg ryddet hele rommet og atm fryser jeg masse.

Hvordan har du det?

God helg!

Ettersom dette mest sannsynlig blir mitt siste blogginnlegg før helgen (jeg låser pc'n inn i skapet på skolen slik at jeg skal slippe å drasse rundt på den i oslo) velger jeg å dele at jeg har på meg disse i dag, og jeg er glad.

Thursday, January 27, 2011

Barndomsfavoritter #1

The Hunchback of Notre Dame - Hellfire (norsk)


Jeg begynner en ny gjenngangsgreie. Dette for å organisere noe jeg ville delt før eller siden uansett. Nå kommer mine favorittsanger fra tegnefilmer/barnefilmer i strukturert form. Helt tilfeldig rekkefølge, egentlig. Nummeret er bare for å holde styr på hvor mange det er/blir. Jeg er svært glad i nyere filmer også, så det er ikke direkte barndomsminner ettersom flere av dem har fenget meg i senere år.

CDON.COM

I går ble jeg så rørt av å se traileren til Sharkwater for første gang at jeg måtte bestille den i samme øyeblikk. Tok med meg to andre filmer jeg lenge har hatt lyst til å ha i filmhylla: Cat's Eye og Legend. Også fikk elskling plukke ut Babel på blu-ray.

Egentlig syns jeg Blue-ray konseptet er litt kjedelig. Jeg må jo kjøpe alle yndlingsfilmene mine om igjen! Sååe, noen som ønsker seg Babel på dvd? (haha, vedder på at vi gir den bort til noen til en eller annen anledning)

Multitasking

Skjerf Pieces//Genser & sko Monki//Mission Impossible Platekompaniet//Jakke Gina Tricot

salgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalgsalg


Buhu. Jeg leser for harde livet. Øver til en historieprøve jeg skal ha i morgen, jeg leser Amtmannens døtre, jeg jobber med særemnet mitt, jeg skriver om min egen språkhistorie OG jeg skriver om Mediekritikk i forhold til Ibsens En folkefiende.

Påbygg er kjedelig.

Wednesday, January 26, 2011

Filminnspilling

Wee, jeg liker runde bilder, jeg.
Bildet over er fra manusøving på søndag. Min kjære går Film og TV-Utdanningslinja på NISS i Oslo. Den siste tiden har han forberedt innspillingen av sin nye film som foreløbig ikke har noe navn. På bildet sitter de tre eneste skuespillerne i den kommente 1 minutts lange filmen, her ikledd deler av kostymene sine. Kanskje jeg senere skal fortelle hva filmen handler om? Selv syns jeg plottet i den er svært, svært rørende.

Jeg har vært med elskling de siste kveldene i forrige uke samt hele helgen for å hjelpe ham med filmproduksjonen.

Under er et bilde som ble tatt tidlig på Mandagsmorgenen 3 timer før filming. Dette er en av to filmlocationer, midt ute på isen på Skjerven i Maridalen. Fint, eller hva?


Satser på at filmen blir stilig. Jeg har egentlig tatt flere bilder, men de ligger på et annet kamera, så de kommer kanskje en annen gang. Filmen er plassert i eventyrland, og vi hadde derfor med mange kulisser som skulle få stedet til å se mindre jordisk ut. Dessuten har elskling hyra to After Effects kyndige mennesker som skal legge enorme fjell i horisonten samt planeter på himmelen og muligens tilføye et stup et sted i bildet. I tillegg til det har filmen blitt plukket ut til å fargekorrigeres av en profesjonell. En jobb han i utgangspunktet ville tatt over 5 000 kroner for, som han nå skal gjøre gratis. Med minimum 3 fargekorigeringen kan det umulig bli dårlige farger ihvertfall.

Lately

Det har skjedd mye den siste tiden, og det har fått tiden til å gå utrolig fort. Det er bare to uker til jeg skal fremføre særoppgaven min og jeg er enda ikke ferdig med den siste boka. Dessuten har jeg en kommende prøve og en skriveoppgave jeg må skrive ferdig.

Dette piercingsmykket kjøpte jeg i dag på A&C, og det er det nyeste som er skjedd. Bilder fra tidligere denne uka og forrige uke tenker jeg kommer etterhvert.


Utover dette har jeg planer om å komme meg til legen når økonomien er stabil. Jeg er mye syk og dårlig uten å vite grunnene til det; en all-over helsesjekk kan derfor ikke skade. Forrige fredag var jeg på Teknisk Museum og lekte meg med en visuell hjertepumper. Der kunne du legge dine egne hender ned for at hjertet skulle pumpe blod etter din puls. Alarmende var det dog at mitt hjerte pumpet svært uregelmessig. Klart marskinen brukte noen sekunder på å etterette seg etter din puls, men hos meg ville den ikke finne et mønster. Jeg prøvde flere ganger og lenge, og var den eneste som opplevde problemet. Det virket som om den fikk en halvveis logisk rytme da den etterhvert pumpet 3 ganger på rad med kort pause før neste. Det normale er jo to ganger. Føler at det er verdt å spørre legen om ihvertfall, med annbefaling av lærerinnene som fulgte meg og klassen.

Saturday, January 22, 2011

Tiden mister begrep

Eller jeg mister begrep på tiden.

Det er så mye å gjøre for tiden at jeg glemmer hvilken dag det er. Nå er det endelig helg, men jeg føler ikke at jeg enda har fått sovd ut.

Tirsdag var en særskilt givende dag da jeg møtte Carina for første gang! Hun viste seg å være den hyggeligste og søteste jenta man kan forestille seg! Vellykket ble det da vi la av flere timer til salgshopping.

Resten av uka kan jeg ikke huske stort av, egentlig. Midt oppi alt dette var jeg på utdanningsmessa, jeg har hatt en matteprøve på skolen og i går hadde jeg ingen vanlig skoledag. Vi skulle møte på teknisk museum kl 12, og jeg var i Oslo allerede halv 9 på morgenen. Deretter traff jeg elskling og hjalp han og crewet hans med filmen hans. Jeg fikk møte på skuespillerne og sminkejentene, og det var egentlig veldig koslig å tilbringe kvelden på NISS. Vi har ikke hjemme før sent, sent på kvelden og da jeg så tilbake på fredagen føltes det ut som det var 3 separate dagerm bare uten søvn.

Både i dag og i morgen skal jeg assistere min kjære og hans filmprosjekt. Og et sted i mellom skal jeg ha tid til å se en film i skolesammenheng og lese ferdig 200 tungleste sider. Dessuten kunne jeg tenke meg å få tid til å dra på kino med søsknene mine i dag.

Innlegg uten bilde here u gooo

Sunday, January 16, 2011

minor obsessions atm

♥ Philip Seymore Hoffman

♥ Wishlist constantly on my mind
    • In Cold Blood, bok av Trueman Capote
    • Carnivale sesong 2
    • Fjolls til Fjells
    • Speilreflekskamera
    • Svertdet i Stenen på svensk
    • Various BBC series

♥ The Moody Blues

♥ Things that I have to finish
   • Lese ferdig følgende bøker: Svermen, Amtmannens døtre, Finding LOST.
   • "Know Yourself" challangen min.
   • Various drawings

♥ The Tales of the Monkey Island

Saturday, January 15, 2011

Stepcounter 15.01.11

6249 / 10 000 steps walked!

Friday, January 14, 2011

out shoppin

Jeg har vært syk og svært redusert i noen dager nå. Endelig tilbake gjorde jeg og lommeboka et comeback på shoppingfronten!


Iih, see jeg har fått meg en skritteller! Challange 10 000 steps a day for a month, here i come!

Resten er vel egentlig helt vanlige, nødvendigheter I tillegg til dette har jeg kjøpt meg et par pakker med hårfarge og et målebånd. Jeg kunne tenke meg å shoppe litt ordentlige ting på salg også, og ikke bare basics. På bildet ser du Basiron, min følgesvenn i kampen mot kvisene, Eucerin-ting (blogget om en prøve tidligere her), vidunderkrem med farge som reduserer/fjerner rødhet! Super fremfor å dæsje på med foundation(!), to basic HM topper, et bik bok highwaist skjørt og en lue.

Det er helt utrolig. Jeg har ikke vært innom en eneste film/spillbutikk i hele dag. Nesten glad jeg lot være, har allerede brukt for mye penger! (Eller ikke). Egentlig er jeg klar for enda en shoppingrunde veldig snart. Har lyst på et nytt par med sko som er litt robuste og kule! (elskling sa jeg måtte kaste et par om jeg ville ha fler, haha!) Og det er så mye Platekompaniet har for tiden som JEG VIL HA.

Anyways, første termin på skolen er straks over, og jeg tror jeg er sånn halvveis klar for å gi inn den siste økta også mens jeg utøver mine nyttårsforsetter.

God helg!

Sunday, January 9, 2011

End of sunday

Wiola og jeg leser.

Look you stupid bastard, you've got no arms left!

I går kveld gikk strømmen og den var borte i flere timer i hele nabolaget. Jeg dro på fest med gamle klassekammeraterog hadde det koslig til 0100 da det bar hjem. I dag er jeg merkelig nok ikke dårlig på noen som helst måte, men jeg er for sliten til å fullføre alt som står på søndagens to do list.

Rydde og rengjøre huset.
Vaske klær.
Lese ferdig 261 sider i Amtmannens Døtre, den siste boka i særemnet mitt.
Dusje.
Spise årets første pinnekjøtt hos familien til broren min (måtte avslå invitasjonen etterson elskling er syk)


Jeg misunner Burre for livet han lever.

Saturday, January 8, 2011

Suckers

Wednesday, January 5, 2011

05.01.11


Jeg har forsovet meg to dager på rad. Nå skal jeg sove i noen timer før jeg skal øve til matteprøven i morgen. I morgen skal jeg våkne tidsnok slik at jeg ikke glemmer gymtøy og nøkler slik at jeg kan ta med meg naturfagboka mi hjem og øve på prøven vi skal ha til fredag.

Elskling har ørebetennelse.

Tuesday, January 4, 2011

Gifmani - Work in progress Microsoft Paint drawing

Desember måned

Mat: Riskrem. Haha, mat og mat..
Drikke: Vann
Tv-Program: -
Film: Megahjerne og Little Fockers!
Innkjøp: Et Star Wars magasin
Gjøremål: Date med elskling
Dag: Nyttårsaften!
Opptur: Jul!
Nedtur: Skole igjen, matteprøve og 300 sider i en bok som burde vært lest
Klesplagg: En hvit skjorte
Ønske: Å gjennomføre nyttårsforsetter jeg ikke engang har kommet på
Kjendis: Tom Cruise har vært mest nevnt og diskutert, såvidt jeg husker.
Blogg: Har ikke lest så mye blogg denne måneden.
Konklusjon: Julen er like overraskende som anntatt
Sharing:
Ny thingie. Flere enn meg som liker Miss Marple?
Foto:
Føler at jeg har postet dette bildet før. Det er tatt på klepp i rogaland ved gamle tyskerbunkere o.l.

Monday, January 3, 2011

Sneak Peek from The Poo - Season 2: Chapter 5


For de som ikke har fått med seg The Poo annbefaler jeg dere å se alt. Sesong 1 er ikke så bra som sesong 2, men alt må ses for å se sammenhengen. Enda ikke ferdig. Jeg tegner de fleste tegningene i sesong 2!

Nyttårsfeiring 2010-11

-Bildene fjernet grunnet ekstremt dårlig kvalitet-

Flere bekjente dukket opp på festen og nye ansikter be møtt for noen av oss. Da klokken nermet seg 4 dro vi på leting etter kebab, tok avskjed med de vi hadde slått følge med og låste oss inn hos bestemor for å sove der. Bestemor er i Thailand for øyeblikket.

Dagen i dag skulle egentlig tilbringes med Louise, festens vert og min venninne Maia og min gamle skole/festbekjente Sigrid. Egentlig i den forstand at bussen holdt meg igjen i dette bondehølet. Men, det tar man bare opp igjen!

Hvordan feiret du?

God nytt år!