Thursday, December 1, 2011

"Tessie" og paranormal aktivitet

My mind wandered, and I just wanted to blog about the little chinese chrested powderpuff babygirl who died two days after her birth in august. She's buried now, with her brother, Wictor, and our cat, Burre, whom we found dead (hit by a car) when we got home from Spain. May they rest in a wonderful place, or even be reincarnated.


I miss Burre so badly. He always curaged me to hold on. And these days have not been the merriest. I need you Burre.

Ou, og i dag var Michael Winger i huset for å hjelpe oss med plagene vi har hatt her i det siste. For de av dere som kanskje ikke husker, så har vi hatt paranormale aktiviteter utover det behagelige. Huset (like før jeg flyttet inn) ble renset av Gro Helen i forbindelse med Åndenes Makt. Min kjære er derfor et kjent fjes for mange. Uansett, Michael Winger var årets vinner av Jakten på den 6. sans.

Michael fant ikke mange karakterene her, men det er Aksel da, som blir beskrevet som den travle bonden med bukseseler og sixpence. Gro Helen snakket jo også en del om han. Han er ikke akkurat en ond mann, men aktivitetene han holder på med skaper negativ energi. Og huset bærer på noe negativ energi. Michael sa han ikke hadde klart å sove på mitt rom, og jeg er så enig. I de tre ukene som er gått uten Rino har jeg sovd svært lite. Jeg ha noen her for å klare å sove. Det er litt spesielt, når noen kommer og kjenner til ens plager og ubehag uten at de har noe som helst utgangspunkt. Han påstod han fikset det, men hvem vet. Jeg har nå fremdeles vondt i ryggen. (ikke at jeg har bedt han om å heale meg, for det har jeg ikke råd til).

Tiden vil vise om det blir bedre energi her. Michael påstod ihvertfall at han merket det. Maria, min svigermor, har disse grusomme marerittene som har holdt på i lang tid. Den samme drømmen om og om igjen, men den samme mannen. Den nyinnflyttede naboen har også hatt besøk av noen (det trenger jo ikke nødvendigvis å være Aksel). Men vel, Maria skal ihvertfall få seg en personlig time hos Michael hvor han skal prøve å hjelpe henne. Energien i huset er ikke nødvendigvis det som skaper marerittene hennes, heller en samling av all dårlig energi som hun er blitt påvirket av opp igjennom tidene.

5 comments :

Typing-inthebasement said...

Det høres plagsomt ut og ha en plage ånd i huset, jeg er glad jeg flyttet fra den forje leiligheten, gangen der var helt grusom og gå i nor man skulle på do om natta :(.

Drømmer kan bli påvirket av ånder/dålige energier, Husker jeg så en haunting episode vor en dame var voldsomt plaget med mareritt.

Fainting Spell said...

Very little... and cute :)

idahanley said...

åå så søt

Draupne said...

SV: Tusen takk :)
Åh, så koselig da!
Jeg skjønner godt det blir litt rart å være alene. Tror jeg hadde blitt sprø! Spesielt på denne tiden av året.
Snø venter jeg også på, det er på tide at den begynner å komme nå så man kan få SKIKKELIG julestemning <3

Draupne said...

SV: :D VET! Nå er det skikkelig vakkert ute <3
Får krysse fingrene for at dere også får snø snart. ^^