Friday, December 2, 2011

Paranomalt ubehag

For dere som leste gårsdagens innlegg om paranormal aktivitet og at Michael Winger var her for å sende vår kjære "Aksel" over til den andre siden. Noe Michael sa i går, var at det er naturlig at de som får hjelp til å dra over kan komme på besøk, og gjerne helt i starten for å be om unnskyld for ubehaget. Vi tenkte ikke mer over det.

I natt var det noen her inne. Først begynte en svak skraping (jeg var den eneste fysiske formen på rommet). Skrapingen var rett ved siden av meg, som om noen stod/satt foran sengen. Jeg hadde nettopp filt neglene, og skrapingen kunne høres ut som noen som filte neglene sine. Det var ingen takt, bare uregelmessig støy. Det stoppet et øyeblikk og tapping begynte oppe på veggen som er skillet til rommet til Haakon, Rinos lillebror. Lydene begynner der innenifra, og jeg er veldig glad for at lydene slutter på mitt rom. Lydene der inne er voldsomme og jeg lurer først på hva i all verden det er Haakon driver med midt i svarteste natta. Slåing i veggen, skraping og flytting av gjenstander som står i hylla hans på veggen som møter min vegg. Det var høyt oppe på veggen. Jeg hører Haakon visker, og jeg fikk vite at han ringte i frykt til Maria for at de skulle komme å slippe inn en hund. Jeg hadde vært ganske redd om noen skulle flytta på dvd-ene i hylla rett over hodet mitt jeg og.

Like etter at Rinahbelle har kommet inn på hans rom begynner skrapingen her inne igjen. De fortsetter i over en time. Jeg tør ikke se mot tv'en, i frykt for at det er noen der. Jeg gjemmer meg bare halvt under dyna med ansiktet vendt den andre veien. Jeg prøver å ta det rolig, for lydene er jo ikke truende, det er bare skremmende at de er der uten grunn.

Hva alt dette kan komme av får man avgjøre selv. Jeg satser på at det er snille Aksel som er nysgjerrig på neglfila mi.

3 comments :

Draupne said...

Æsj, dette høres skikkelig ekkelt ut. Håper for deres skyld at dette gir seg snart. Må være utrolig slitsomt å ha ånder i huset.

Skyggemare said...

SV: Tusen takk for det! Jeg ble veldig fornøyd med effekten lineren gav. Ble litt "prikken over i'en" :)

Håper det blir borte snart, det høres fryktelig ubehagelig ut å ha det sånn. Kjenner jeg får frysninger!

H. said...

Wow, det der hørtes skikkelig skummelt og ekkelt ut.. :/ Håper det går vekk snart!!

sv: jupp, er ganske i live, bare veeeldig ekstremt sliten og trøtt.. >< åh, skole, slutt og ta livet av meg... jaja, nå er det snart juul <3

DU er gorgeous du! *_* <3