Tuesday, November 1, 2011

I'm sorry

First of all: I'm sorry that I didn't bother to write this in english. Second: I'm sorry that I rarely blog in english at all.

Poenget med dette innlegget er egentlig å beklage min mangel på aktivitet i bloggen for tiden. Ikke bare i min egen blogg, men i alle de fantastiske bloggene jeg følger. Jeg vet heldigvis at noen av dem følger med her også, for da kan jeg ha en felles unnskyldning.

Jeg har falt litt ut av bloggverdenen (men jeg er forhåpentligvis på vei tilbake). Bloggverdenen er ikke kun min egen blogg og aktivitetene rundt den, men den inspirasjonen jeg henter fra andre bloggere og deres måte å utrykke seg på. Bloglovin' sitter med 500 uleste blogginnlegg, og min egen blogspot favorittliste har jeg ikke sjangs til å ha styring på lenger. Jeg tror jeg må ta en ordentlig oppussing slik at de absolutte favorittene alltid blir sett. Jeg er fæl til å kommentere når jeg først er i gang, og forhåpentligvis er det noen som har savnet det.

Jeg vil bare beklage. Jeg har ikke slutta å følge noen av dere, og det er ikke vondt ment at jeg ikke har hatt tid til å følge opp den siste tiden. Bloggen er blitt en stor hobby for meg. Noe jeg trives med å utvikle og knote med i timesvis (haha, taper). Jeg akter ikke å slutte med bloggrelaterte ting.

4 comments :

Villfaren said...

// Takk for det:) Hmm, hukommelsen min er ikke noe å skryte av heller.. Arkivet på (gamle)bloggen kommer til god hjelp, når det er tilbakeblikk jeg er ute etter, hehe :')

Liker at du er på tur tilbake til bloggverden!

Isabell said...

Morro, det ser nesten ut som man stirrer ut av viduet igjennom skjermen x)

Søtt at du lager et slikt innlegg til leserne dine, og til de du leser bloggen til da C:

Fainting Spell said...

Maybe I should write in my own language xD I think that sometimes I write very bad, but at least I practice it (because now here it's imposiible).
Blog must be only a hobby. I never wrote before, but now yes, always, but it's for the people that read me! Don't care if they no comment or not follow me, It's ok if the people read me :P

Avarquare said...

Jag har också tappat bloggandet lite, och att läsa andras med! Känns som jag alltid får så på hösten, man sitter mer och bara lyssnar på musik och glömmer allt annat för att det är höst XD haha <3<3<3