Wednesday, November 16, 2011

December Third

Jeg og Baileys sitter alene i senga (Baileys sover óg snorker). Rommet er kaldt. Vi ser på et fiskeprogram, men jeg føler at jeg har sett det før. Håret mitt må farges, jeg må dusje, mageknipen må gå bort.

Alene? Ja. Spontant har Rino reist vekk. Han blir borte i tre uker og jeg ser han ikke igjen før den 3. desember. Det eneste som er positivt med å være fra hverandre er: Masse plass i senga, og at jeg får åpne de tre første lukene i Star Wars kalenderen! Utover det er det hele egentlig veldig tragisk. Vi har faktisk ikke vært så lenge vekke fra hverandre før. Én uke da jeg var i Danmark for tre år siden. Én uke da Rino var i Stockholm for to år siden, og da jeg var borte en uke i for-i-fjor sommer.

Det er mest sannsynlig mange av dere som føler med meg og kan sette seg inn i situasjonen. Jeg kommer garantert til å sippe meg selv i søvn mens jeg skviser all mulig varme ut av Baileys.

Hva skal jeg gjøre når han er borte? Det er ingenting som er givende når han ikke er her. Jeg har merket det godt de siste dagene han har tilbringt på jobben. Jeg får ikke utrettet noe som helst. Jeg blir bare sittende å sture eller rydde. Jeg har null kreativitet. Null ønske om å stå opp om morgenen.
Vi får se hvordan det blir med bloggingen fremover. Det er ikke sikkert at jeg gjør så veldig mye at det føles troverdig å blogge. Kanskje jeg bare skal komme innom for å telle ned til dagen jeg får se ham igjen.

God natt!

5 comments :

* Kiri * said...

Thank you very much :) Those pics are sooo beautiful!

Anna said...

Thank you for your comment! You seem to have a quite interesting blog, mut I speak norwegian as much as you speak finnish :/ :D

Juju said...

Thanks but unfortunaly its not me who achieved 80 followers. I recently started writing my blog ;)

I guess you won't see your friend for some weeks? (I only translated your post ^^ I doesn't work really good)

Currently I'm in similar situation but I don't know if I'll ever "see" him again. I know we will meet again but it's not the same if you know what I mean. It feels like I've lost a really good friend :(
I really agree with you: If you miss someone, there is no desire to do anything!
Hope the "lonely" weeks will go by quickly!

[lisabjernhagen] said...

sv: åh, tack så mycket du! vad glad jag blir :) det låter som en jättebra syn på saken. måste hålla med dig!

Morire said...

Aww føler med deg :( Jeg har det akkurat på samme måte når jeg er borte fra Terje! Vi har nesten ikke vært fra hverandre heller, men i påsken måtte jeg på ferie i 10 dager med familien. Satt bare på msn og chattet med Terje hele ferien gjennom, og når jeg ikke hadde nett, sendte vi meldinger.
Det blir ihvertfall ekstra godt når Rino kommer hjem igjen! Du får trøste deg med det:)