Monday, November 14, 2011

Baileys and I in bed

Jepp, nå er det leggetid. Baileys og jeg koser oss i varmen under dyna. Alt er så kaldt! Alt med kulda er dødsfint forut at jeg alltid har sår hals når jeg våkner etter å ha sovd i kulda.

Natta.

4 comments :

Annaal said...

Ingenting er som ødelagt sikt og lyd på en intimkonsert... -.- Fantastisk hver jævla gang, men takk skal du ha. Har vært et fantastisk halvt år som har gått alt for fort. :) Utrolig pent bilde du la ut i forrige innlegg, btw!
Er ikke den beste til verken å kommentere eller blogge om dagen, men sannsynligheten for at jeg kommer sterkere tilbake senere er ganske så stor. :')

Annaal said...

Mmmmh, ja. Jeg tenkte bare på det begrepet at man ikke skal ta med seg jobben hjem, og da dukket det bildet opp i hodet mitt. Jeg kan ikke unngå å tenke på det, så det må gjennomføres. Tror det kommer til å ta en stund, men shit au. Det er jo halve moroa. Og filmen Seven er for øvrig et praktverk! Elsker den filmen. :)

stinelida said...

jeg har extentions fordi jeg liker forandring, ikke så mye fordi jeg er avhengi av langt hår. hihi pleier og ha extentions på vinteren, gøy med litt forandring. håret mitt vokser så fort att det er helt sjukt. skal vente med og farge det da så håret mitt ikke dør, uff.

ossen camera har du?:)

Lene said...

Awwh, skjønnheten! Kulda er fint, helt til jeg våkner av at dyna har falt av føttene mine og tærne mine er bortevekk i frostland. Skulle hatt innebygd varmeovn i oss, skulle vi!