Friday, September 2, 2011

Spontan

Spontant nok reiser jeg bort i helgen. Dagen har allerede blitt brukt til å se mummitrollet, pakking og dusjing - skulle hatt tid til å male det andre strøket og, men Rino sier han kan ta det når han kommer hjem.

Vi skal nemlig på kino og se The Tree of Life. Ikke spør meg hva den handler om, for jeg aner ikke og vil ikke vite noe heller. Greia er at den kun går på kinoen i Lillestrøm og to kinoer i Oslo - og uten studentkort på buss og tog er reisen ganske så vrien - ihvertfall når lommeboka er i ferd med å fordufte også. Jeg har regna ut at reise og billetter ville kostet oss ned og Rino opp igjen fra Lillestrøm, 600 kr

Pappaen min har til vår lykke begynt å holde kurs like i nærheten, og vi blir derfor med ham til lillestrøm når han er ferdig, slik at vi kan få sett filmen! Det eneste vi trenger av reiseresurser da er Rinos reise hjem igjen, for jeg besøker foreldrene mine mens jeg allerede er i nærheten. Så, jeg er kanskje hjemme til mandag igjen - og nei, jeg tar ikke med meg pc (ingen skade for andre enn meg selv).

Hadem.