Tuesday, September 20, 2011

Mennesker og slikt.

Å være statist.
Mennesker. Jeg slutter aldri å lytte diskré, å observere, å prøve og forstå. Min interesse, eller nysgjerrighet for min egen art, ser uendelig ut. Det å komme i et tv-lokale, få utdelt kostyme, fraktet til location og hivd inn i et miljø med mennesker du aldri har sett, finner jeg veldig interessant å ta del i. Det har vært tungt, det har vært mye venting, kaos, røyk, hete og villt fremmede mennesker. Jeg er støl, bare av å gå og sitte. Sko av sko på. Gå dit, sier den ene; nei, gå fort sier den andre. Den tredje forteller deg at du gjør alt perfekt.

Serien ved navn "Halvbroren" er basert på Lars Saaby Christensens roman. Den er regissert av Per-Olav Sørensen. Tilfeldig nok har Sørensen regissert en film jeg nylig så (og kjøpte), Mennesker i Solen. (Jeg sjekka det nettopp ut.) Jeg ble positivt overrasket, for selv om det er kaos blandt de 80 statistene på sett, så har jeg tro på at det blir bra da Mennesker i Solen falt i smak. Jeg gleder meg ihvertfall veldig til å se hvordan det blir. (Episoden jeg har vært statist i er den siste av 8. Den vil bli vist i mai i 2013. Ikke forvent å se meg da, jeg er mest sannsynlig bare en tåkete skikkelse i bakgrunn i én scene.)

ΩΩΩ

Jeg og Rino brukte Baileys som pute i natt. Jeg kan ikke skjønne at en katt er kosete som han. Nå har jeg fått på meg Star Wars daffegenseren, varmeovnen er på, Emma bøller for øyeblikket under pc'n og jeg skal bare slappe av (fra nå av til langt på dag i morgen) og skaffe krefter til Bryllups-program-intervju kl 11 på fredag og en harrytur etter det. Deretter humorgalla med Harald, Bård og Cleese på lørdag.

4 comments :

Siri Jonetta said...

// Takk, har faktisk gått ganske bra hittill!:D
Visste ikke at Halvbroren skulle produseres.. Fett!

H. said...

sv: mhmm, og ikke pusen min kommer hjem snart tenker jeg på å anskaffe meg ny pus, som jeg skal få til å bli en litt mer innekatt, kanskje kastrere pusen hadde vært en god ide.. ><

Lene said...

Gleder meg til å sitte å se etter deg i framtiden engang uansett, jeg! Virker utrolig spennende å gjøre noe sånt! Så blir det spennende med Bryllupsprogramsakting og wicked med humorgalla! Skulle virkelig ønske jeg kunne fått sett det! Må kose deg frøken :D

wobblinbetty said...

this is so beautiful!!! perfect pic!
xxx