Tuesday, September 6, 2011

Issei Sagawa

Har du som jeg alltid hatt en nysgjerrig trang rettet mot mennesker som kanskje ikke er helt lik alle andre?

Selv elsker jeg å analysere mennesker. Jeg elsker å se på personers atferdsmønster, for så å spore det opp i vedkommendes personlige livshistorie. Jeg ser ofte programmer om mord og lignende, og det som er mest spennende er når de intervjuer morderen. Tidligere denne uken så jeg en dokumentar om Sagawa. Issei Sagawa er kannibalen som gikk fri.

Sagawa lekte rollespill med sin onkel og bror da han var yngre. Leken gikk ut på at onkelen fanget Sagawa og hans bror, tilbredte dem, og spiste dem. Sagawa forelsket seg i en nederlandsk kvinne, og følte at han ikke viste henne hans maksimale kjærlighet før han spiste henne.

Han ble erklært psykisk gal, og landet han bodde i da han gjorde forbrytelsen, Frankrike, sendte ham hjem til Japan i håp om at myndighetene i hjemlandet hans ville sperre han inne. Så snart han ankom flyplassen ble han sendt på mentalsykehus og ikke mange årene(?) etter slap han ut. Myndighetene har ikke overvåkt handlingene hans på mange år. Nå er han 58 år gammel og har flere ganger spilt i pornografiske filmer for å fremme den ugjerningen han gjorde i 1981.

Issei Sagawa, the free cannibal. (reminds me of the character Hannibal Lecter)

You can read about his story in an interview here. The following part ("Read more »" down below) contain pictures of Sagawas victim, Renee. (after she was killed)
1 comments :

Annaal said...

Elsker sånt. Seriemordere, kannibaler, psykopater, og generelt personlighetsforstyrrelser er ekstremt interessant. Skulle ønske det var en egen kanal som bare sendte slike programmer.. Fantastisk.