Thursday, September 22, 2011

Glad/trist liste

Ting som gjør meg glad:
Langt hår
Kjæresteskjegg
Trening
Lange netter
Naturprogram
Hestevrinsk om natten
Tid
Moby Dick


Ting som gjør meg trist:
Å se mine kjære truet
Tid
At jeg har dårlig syn
Sommerslutt
Frykten for å ta feil valg

Glad-listen er lengre enn trist-listen. Det er fint. Har du noe å være glad for?

3 comments :

Skyggemare said...

Det er best når glad-listen er lengst.

Jeg er glad for at høsten er her, at jeg føler stabilitet der jeg vil ting skal være stabilt, at jeg snart skal reise og (heldigvis) en hel haug med andre ting. Kanskje jeg skulle lagt en slik liste og postet selv? :)

Ine Desiré said...

Jeg har mange ting å være glad for, fortiden♥ akkurat NÅ er jeg glad fordi jeg sitter sammen med min kjære på kjøkkenet, og vi prater sammen mens han lager mat!

Lene said...

Fine gladlista! Enig i tristlista.
Akkurat nå er jeg utrolig glad for at Mira, til tross for at to dyrleger sa at det hørtes ut som om symptomene hennes mest sansynlig tydet på hjertefeil, bare var bronkitt som skal fikses med litt antibiotika!

Ellers blir jeg glad av folk som smiler og sier hei når jeg hilser på dem når jeg jobber, når min kjære pjusker meg på ryggen, lukten av nye blomster i leiligheten, en lang joggetur på morgenkvisten, regn mot tak, te i fine kopper, fine neglelakker, klær det lukter kjæreste av, Mira som koser seg inntill meg til hun sovner, å føle meg trygg på ting, vakker kunst og listen fortsetter vel egentlig bare. Der er så mange fine ting å være glad for når man bare tenker over det :)