Thursday, August 11, 2011

Verdens Ende

Åh, som jeg har hygget meg på hytta i sommer. Jeg har returnert til alle mine små havvenner som jeg resten av året har en tendens til å savne sårt. Jeg har hatt urinveisinnfeksjon en stund og skjønte at det å bade og fryse kanskje ikke var det smarteste (det viste seg jo at det førte til akutt forverrelse av infeksjonen). Så vel, jeg fikk ikke lekt like mye med krabber, krebs, reker og alt mulig annet; slik jeg pleier. Jeg fikk ikke være et barn i vannet i år som i fjor og året før, men, jeg fikk være et barn på land. Det krydde av store biller rundt over alt, og de skinte i alle slags flotte farger.

En dag, da det var grusomt regnvær var elskling fast bestemt på å dra til Verdens Ende og bade. Maria, "svigermor" hadde hesten sin på en stall ved Verdens Ende i år, og en tur dit var allerede planlagt. Elskling badet som en nymfe i det iskalde vannet og i noen minutter hadde sola forståelse for hans nød. Solen strålte og varmet i de få minuttene Rino tilbrakte i vannet.

4 comments :

Sarina said...

Amazing Pictures!!

Thomas Værnes said...

SV: Prøv å last ned nyeste ugave av adobe flash her :) Så kansje du får set filmen. http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP

Catharina said...

Sarina: Naw, thank you so much! I rarely get comments on my photos, this made my day : )!

Catharina said...

Thomas: Thankiees! :D