Thursday, August 11, 2011

Creatures, update

(Warning: Dette innlegget er bare en update på dyrenes tilstand for øyeblikket)

I natt lå Baileys i armene mine med pusteproblemer. Jeg har aldri vært så redd før. Vi lå side om side mens han kjempet for å puste i 3 timer. Nå virker han mye bedre, men man kan ikke forvente stort. Baileys er en gammel katt, og noe sykdom bør forventes. Jeg håper Baileys holder seg frisk og rask så han kan bli en ordentlig gammel katt. Han er jo bare 11 år nå.


Burre har også klart å dra på seg skader mens vi har vært borte. Han har vært i et eller annet slagsmål og fått riftet opp øyet sitt. Ikke selve øyet, men noe av huden rundt. Det har nok skjedd tidlig, for det er betent. Ikke så betent at det krever veterinærbesøk, men nok til at det må behandles.

I dette sekund drar Rhinabelle (den kinesiske nakenhunden) og Tallulah (den italienske myndevalpen) til veterinærklinikken. Rhinabelle skal nemlig ta røntgen slik at vi kan telle nøyaktig antall valper. Jepp, jeg har ikke sagt stort om det, men hun er altså drektig. Høygravid, faktisk. Det er mellom 10-14 dager igjen før hun kan ventes å føde. Hun ble, som jeg tidligere har nevnt, parret med "powderpuffen" Neo. En kinesisk nakenhund med fullpels. Det skal bli så spennende. Tallulah er med for å hilse på veterinæren som opererte henne. Mannen som gav oss alle håp og mot til å fortsette å jobbe imot den grusomme infeksjonen hennes.

Jeg kom forøvrig nettopp hjem fra dyrebutikken selv. Vi har handlet inn tørrfôr og bløtfôr av den typen Emma (den nye sphynxkattungen) er vandt med. Vi henter henne i morgen formiddag! Vi handlet også inn et supersøtt halsbånd til henne, med bling på (hah).

8 comments :

P'tush said...

Oh my god the cat is so cute ♥

Nathalie said...

Håper bailys blir bra igjenn :(

Anonymous said...

Åh, bling-halsbånd. Liker!

said...

Awwww~ ♥ The cat is soooo cute!

btw. I wanna say thannk u andi wannu smth. (=>translator) xD

do u mean a google translator?
cuz i don't know where i can get it D:

Catharina said...

P'tush: Aww, thanks! Baleys says hi :]

Catharina said...

Nathalie: Tusen takk for tanken! : )

Catharina said...

Draape: Jaaaa! Må ha bling!

Catharina said...

♥: Aww, i knoow :D