Thursday, July 28, 2011

For ti år siden

For ti år siden på denne tiden var det en dag, en dag jeg husker godt. Det var umåtelig varmt, akkurat som i dag. Jeg bodde hos foreldrene mine, akkurat her jeg er nå. Alle var hjemme. Vi eide katten Buzz på det tidspunktet. Jeg var 10 år gammel. Mamma hadde nettopp opperert hoftene og gikk på krykker.

På den tidlige ettermiddagen kom pappa hjem med en bueorm. Han fortalte hvordan han hadde stoppet opp i veien på vei hjem. Båret ormen i den ene armen og kjørt med den andre helt til ormen tisset på seg i frykt. Da fikk han ligge i baksetet. Bueormen ble lagt i en pappeske. Buzz var helt fortvilet, for pappesken ble utover dagen plassert på rommet hans. Det bygde opp til uvær. 

Gårdsrommet ble fylt opp av regnvannvann. Vannstanden steg i Svellet. Det buldret i himmelen. Det ble storm. Puter fløy vegg imellom. Alle naboene løp hysteriske rundt for å hente inn hageinteriør. På vannet et sted stod naboen i båten sin. Alt han eide ble skylt på land og han var nær ved å kantre.

Etter stormen hadde lagt seg ble bueormen sluppet løs og Buzz var fornøyd. 

5 comments :

Katrine said...

Å, jeg husker en lignende dag for ca. ti år siden, skulle på nebben og bade husker jeg, men så fikk vi ikke lov siden det tordnet så vi dro hjem. Stormen startet med en gang vi kom inn døren hos kompisen min og jeg husker lynes slo ned i huset ved siden av og det begynte å brenne. Mamma fortalte at trampolinen nesten hadde flydd inn vinduet. Er du hos foreldrene dine nå? :)

Sigri said...

Ikke verst!

S said...

pus! Jag gillar oväder, det är så skrämmande och fantastiskt på samma gång.

Alexx said...

Thank you! It was indeed a lot of fun! :)

Looks like a thunderstorm, I'm scared ;)

Love,
Alexx

Siri Jonetta said...

Haha, jeg satt å venta på å lese "bueormen åt Buzz"! Heldigvis kom ikke den.. :)