Tuesday, June 14, 2011

Premiere SIRENEN 2011

Nå klusser jeg fælt med mange innlegg her. Tuuut. ohyea.
(Oh, jeg glemte kameraet i bilen!)
Vel, jeg føler jeg burde si hvordan det gikk i dag. Typ, premierevisningen på elsklings eksamensfilm, og alle andre eksamensfilmer, minuttfilmer og første klasses beste filmer. Jeg kan bare si at, selv om elsklings film har oversteget tiden, typ, den er lengre enn oppgaven sier at den får være. Så er det den filmen du snarere føler at kunne vært lengre. Folk trodde at flere filmer på kun 15 min var 30min, og elsklings film på 23 min hadde folk innbildt seg at såvidt var 15.

Jeg har sett filmen en million ganger som sagt, men nå har jeg endelig kunnet se alle de andre filmene og sammenlignet den med de andre. Og vel, filmen er jo blitt litt min og, så jeg var redd jeg ikke skulle klare å være helt objektiv til den. Jeg prøvde så godt jeg kunne å være objektiv til alle filmene, men vel, Sirenen var altså mye bedre enn alle de andre. Fikk jeg det bekrefta? OHYES. Publikum klappa mye lenger, og mye mer engasjert på denne filmen enn noen av de andre. Dessuten ble det bekrefta av publikums reaksjoner igjennom filmen med tanke på latter og lyder. Publikums gratulasjoner var selvfølgelig også en understrekelse.

Jeg har sett så smått til noen av de andre filmene tidligere. Og vel, jeg ble ekstremt skuffet av mange av dem. Too bad.

Jeg drar forresten til foreldrene mine i morgen. 0 PC på meg = 0 update til deg. Jeg skal leke med ei supersøt venninne først, though

Mamma har hinta til at jeg skal bake kake. Jeg vil! MEN. Det er ca en måned til vi drar på hytta, og vel.. jeg kunne trenge en liten oppstramming før bikinitiden min offisielt starter. No kake for me.

1 comments :

Nathalie said...

sort hvitt har aldri vert min greie intil ett år siden eller noe :) Jeg elsker måten hele bildet bare forandrer seg :)