Thursday, June 2, 2011

Playing around with a new layout

Jeg har bitt meg på dette før. Jeg finner aldri noe jeg liker bedre enn det jeg allerede har. Aner ikke engang hvordan jeg skal få det til med et hvitt design. Jeg tror det er så godt som umulig med mine ferdigheter.

6 comments :

Carina said...

Ser bra ut på bildet, men tror det hadde vært rart å komme inn i kroken din og se HVITT liksom. Men forandring fryder? Vetke jeg ass... jeg endra mitt og angrer som f :P

Tittei vensen. Alt bra? :)

Carina said...

SV: Hmmm... heg vet ikke hvordan det er på blogspot, men på blogg.no så lagres alle de gamle designene dine i et arkiv, så kan man gå og tilbakestille til det gamle hvis ting skulle fucke seg (eller tilbakestille til sist gang man lagra det nye designet før det ble fucka pga den siste lille koden man skulle legge på, som man plasserte feil, og som man ikke finner igjen...) haha.

Så bra =) jeg blir glad når catharina har det bra :) hihi! Jeg har det også ganske bra. Faktisk! ^^

Carina said...

SV: Bytt til blogg.no og bli bloggbuddy med meg! :D Haha.

Eksamner jeg ikke helt klarer lese til, så ferdig. Leter etter jobb :P også er journalistikk over and done with for min del ^^

Carina said...

SV: Aaah, I see. Okei, du får være original mens jeg er mainstream ^^,
Jeg vil også ha utenlandske lesere!! Bleh.

Neeei, har kommet inn på fotoskole jeg! :D Skal bli fotograf ut av meg nå ^^

Lene said...

Damn, det hadde blitt ganske så anneledes ja, men det var i allefall fint om du ender opp med å prøve ett lite bytte ;)

sv: Bamser er så FANTASTISKE å ha :D En Bapafoykopi er å finne i en lekebutikk nær deg! Trod det var Ringo eller Brio han fant han på? iknoow, det er helt utrolig hvor mye de tar for litt tøy og fyll! Den største jeg har fikk jeg på ettårsdagen til meg og min kjære, og rekker meg til livet :D Du får bare mase på din kjære ;)

Ellone said...

Oh I like it!!! HTML is such a pain sometimes :/