Wednesday, June 8, 2011

Jeg lever - endelig

Jeg er endelig ferdig med min siste eksamen. Det er sommerferie. Jeg lever allerede selv om jeg er utrolig sliten psykisk. Favorittværet mitt er med på å gi meg stemning og jeg skal rose meg selv med å endelig gjøre  noe fornuftig og føle at jeg har all verdens tid.

 (Jepp, jeg ble klissvåt. Det ble forsåvidt kamera og, da jeg stod der en goood del lenger enn det gif'en viser)

Nå skal jeg slappe av og se A Serbian Film(?), som ifølge Terje realiserer mine værst tenkelige tanker. Vi får  nå se.

Håper alle andres eksamen gikk like bra som min og at dere kan smile fordi alt er fint fint fint!

3 comments :

Nathalie said...

Huff, a serbian film er grusom, jeg leste plottet på nettet og bare der ble jeg kvalm, provosert og sur. Tror ikke jeg skal se den noen gang :) for min egen sinns friskhet :)

Så en gore film her om dagen som het august underground mordum: Den hadde ingen mening, bare folk som gikk og drepte folk. Ikke att gore filmer har noe mening alltid men konkurangse om og være drøyest har ingen mening for meg iallefall :)

:)

Nathalie said...

Ops, håper jeg ikke spoila, er det en ting jeg er flink på så er det spoilers :/.

Jeg er helt enig med deg i både atom kraft og kommentaren om stil. Moren min går i masse smykker, har knallrøde striper i håret og vi bor i en småby så folk glaner men det skal dem bare få lov til :)Hva er gøy med kort tantesveis og klær som dekker "skavanker" man ikke har selv om man har rundtet femti.
Presset om naturlig skjønnhet er bullshit uansett pga de bildene du ser i blader er både retusjert og de har fortsatt masse sminke på seg.

Folk som er for atomkraft er bare gale, jeg vet ikke helt hva mer jeg skal si, Meneskeheten lærer aldri.

Photographer MsFreezing North said...

aaah så fin! det er nesten så jeg kan lukte reget igjennom skjermen! ^^ hehe