Saturday, April 30, 2011

Norske Talenter

Semifinale
Im so excited!
Jeg kom sånn ca nettopp hjem fra oslo etter en fenomenal semifinale i Norske Talenter. Bogdan vant norges hjerte og kom videre! Gled dere til neste gang, for neste låt er bare helt utroolig episk! Jeg er så glad for at han får mulighet til å fremføre sitt neste mesterverk.

Bildene har jeg tatt selv, som alltid. Videoen under viser den delen av programmet som handler om Bogdan. Portrettet og kveldens fabelaktige opptreden. Man kan jo ikke, ikke like det?


Jeg klarte ikke puste da de ventet på resultatene. Og jeg kunne ikke reist meg fortere opp da hun skrek "The winner is Bogdan!". Så fort sendingen var over løp jeg og elskling opp på scenen og omfavnte ham. Jeg klarte ikke få fram noen annet enn "fuck og amazing" såvidt jeg husker, men jeg trur han skjønte hva jeg følte.

I slutten av den lange pausen prøvde jeg febrilsk å finne ut hvilket nr jeg skulle sende stemmene mine til. Nå er jeg blakk, kan ikke du også hjelpe til?
Vel, det er nesten det samme om han vinner eller ikke. Noen har garantert sett ham da han er over alt på internett for tiden. Talentet hans må bli sett av noen som vil bruke ham, slik at han kan slippe disse kopimaskinene!

Bogdan fortjener dette så indelig!

4 comments :

Lene said...

Jeg satt borte med kjæresten og søsteren hans og så på, etter at vi så og hørte det ufattelig nydelige stykket hans var vi ikke i tvil engang om han kom til å gå videre eller ikke! Her i heimen vet vi i allefall hvem vi er overbevist om å vinne ;D HerreGUD så flink han er!!!!!

Ine Desiré said...

Fantastisk nydelig, rett og slett.

Christina said...

Bogdan er fantastisk! Godt han gikk videre!:)

Hvitsymre said...

Jeg har ikke sett på Norske Talenter i år, men OI, dette var virkelig bra! Thank's for sharing!