Thursday, April 28, 2011

en dag slik som alle andre

Jeg kjøpte med meg hjem to filmer i går. Jeg bare elsker Megamind! Ou, og en søt genser fra b-young. Og til sist, billetter til semifinalen i Norske Talenter. Bogdan ville svært gjerne at vi skulle komme, kan jo ikke la være. Vi har fått høre sangen han skal spille i dag, men aldri med orkester osv (slik det blir på fredag).

Vi besøkte Bogdan i går og da var vi så heldige å få høre den nye sangen han har komponert til Norske Talenter finalen. Det er helt fenomenalt flott og majestetisk! Skikkelig episk! Håper for guds skyld at han kommer videre i morgen, slik at verden kan få se han spille finalelåta si. Den slo meg over ende. Jeg klarte ikke gjøre annet enn å klemme ham i glede for at han kan skape noe så flott.

I dag startet jeg senere på skolen, og etter en givende dag hovedsaklig bestående av undeholdende norsk, vandret (diltet) jeg rundt på senteret etter noen i klassen min. Det høres kanskje veldig lavmål ut, men jeg hadde det i det minste litt koslig - hah. (grunnen til at jeg venta så lenge var fordi jeg skulle vente til elskling kom med toget - slik at vi kunne ta bussen hjem sammen.)

0 comments :