Sunday, April 24, 2011

24.04.11

Har nettopp kommet inn etter en tur ute med tre av seks heldige hunder. Nå leter jeg etter en vaffeloppskrift som er mulig å lage kun med skummet melk, og det ser ikke ut til at noen tillater så tynn melk - I'll give it a try anyway. Etter det skal jeg tegne videre på en tattoveringside til en bekjent søt jente, og så blir et filmkveld med Collateral!


Hva gjør du i dag?

8 comments :

Mia Regine said...

Så fint bilde! :)

I dag er det bare avslapping og nerding som står på plakaten :)

Benedicte said...

Jepp, så kan det være kult å spille for noen som ikke digger Half-Life?
Og ikke har spilt Portal 1?

Lene said...

Heh, jeg planlegger faktisk min egen tatovering i dag, jeg :D Jeg er talentløs på kjøkkenet, så vafler har jeg ikke peiling på, men lykke til :D

Lene said...

sv: Djees, så ikke at du hadde kommentert før jeg hadde gjort det selv x)

Ja, det hadde vært deilig å finne på så vakre scenario med så mange fine detaljer som bare fullfører det hele! Må snart få tatt opp tegningen min igjen, savner det! :)

Lene said...

sv: Har nesten ikke tegnet på flere år nå, så er nok en del som må taes igjen før jeg tør å vise noe offentlig XD Spesielt til noen som er så flink som deg!
Om alt går etter planen blir den tatt en gang mellom 16-18. juli i år, siden det bare er da jeg er i oslo frem til da og jeg har hørt litt for mye rart om de lokale stedene til at jeg tør å ta noe her x)

Lene said...

sv: ooh, om det hadde gått hadde det vært koselig! Men jeg må advare deg, jeg kan lett være awkward når jeg møter folk første gangen jeg møter folk face to face XD

Lene said...

sv: Da synes jeg vi skal prøve å få til noe ;)

Ingabi said...

yay^^ nå får jeg fulgt deg lettere siden vi er på samme umm..bloggting :P spiller du portal eller?