Tuesday, February 15, 2011

Teahouse

Endelig ferdig med fordypningsoppgaven som forøvrig gikk superbra! Nå må jeg bare skrive ferdig en tekst og så er det ferie!

I disse dager passer jeg og elskling huset og dyra til naboen. Cero, en dalmantiner, Amber en kanin med manke og den skilpaddefargede katten Draka. Vi bor vel egentlig i huset hennes for øyeblikket - og det er litt fint, for der kan vi bo om vi vil senere. Det er fint der, sånn egentlig.

ATM gjør jeg ting jeg syns er morsomt. Elskling kom hjem med drømmeskoene til meg i dag - og jeg er sikker på at jeg aldri går i et annet par med sko igjen (om så er det bare så disse får hvile). Aldri forelsket meg i et par med sko før slik som i disse. Die all others.


Valentine ble tilbringt uten elskling. Han vekte meg da klokka var nærmere 1 på natta, for da var han hjemme. Han satt i det minste pris på den gastronomiske gaven han fikk av meg, buksa han fikk har han allerede sett. Utover det bruker vi annledningen til å planlegge en kjærestehelg med flere kinobesøk og valget står mellom disse: The Tree of Life, Black Swan, True Grit, The Fighter eller 127 hours. De er riktignok linket, men personlig aner jeg ikke. Jeg leser aldri om film for, å unngå forventninger eller fordommer. Jeg holder meg så nøytral som mulig og vil ikke engang vite hva de handler om. Uungåelig i noen tilfeller, men det er en god tanke å ha i utgangspunkt.

Dette ble laaangt. Nå har jeg nettopp skrevet opp tittelen og telt alle filmene våre. Slit.

Hvordan har du det?

2 comments :

danarki said...

Gratulerer med superbra fordypningsoppgave! Poste bilde av awesomesko? :D

Katrine said...

Jeg har det suuupert, uten at jeg vet hvorfor :D! Ferie=loking? :D Hm... synes Black Swan er bra >:3 *ødelegge nøytralitetskonseptet til Catharina* o.o